Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Téged is lehallgat a Viktor?! 😲
Kabalaállataim évszaknak megfelelelően nekem is vannak, jelenleg a poloska. 🙃
én már nem emlékszem a részletekre, nem is igazán érdekelt annyira a téma
Az enyém valami ilyesmi, akkora, hogy csak befelé előre nézve fér el a szélvédő alatt 😁 de így látom a tükörben, hogy helyesel nekem, mikor nyomom a gázt! 😂
Kabalaállatkám nekem is van a kocsiban: egy picike (7-8 centis) plüss tigrisfigura, ez vagy 20 éve a kocsijaim belső visszapillantóján lóg, vándorol autóról autóra. Nagyon viseltes már szegény, kiszívta a nap, stb.

Egyszer támogattam valamilyen beteg gyermekekért alapítványt, és akkor adta a kislány (az adománygyűjtő) ajándékba. Azóta is megvan, szerencsét hoz. 😍
Ilyesmi volt, de mégsem pontosan ilyen:
https://www.vatera.hu/bologato-kutya-autoba-30-x-10-cm-barna-formula-563014-3092072663.html
Nekem van 😁 a régi bömbiben egy kicsi dalmata, még a lányom vette nekem, mikor iskolás volt - aztán most az újabb autóba is vett egy nagyobb barna vizslát, ha már a másik kutya szerencsét hozott 🙂
Nem találok EREDETI bólogatós kutyát, amilyen apámnak volt 45 éve a Skoda 1000 MB-ben. Olyan már csak poénból is beraknék. 😍
Mint a viccben, mi? Apám gróf volt, a fiam is gróf, csak én vagyok kocsis 😂
Plüs dobókocka beállítva? Bólogatós kutya hátul? 😆
Plusz zokni-szandál, hasitasi…. 😆
Én rábasztam 😂 apai ág hevesi paraszt, anyai ág nógrádi palóc… sehol egy nemesi felmenő 😂
Nekem csak apai ágról (szakadt) rokonok beszéltek egy nyúlott, szakadt kutyabőrről ami nagy eséllyel akkora kamu mint állat, de hát melyik magyarnak nincs olyan őse amilyenre épp szükség van az adott korban?
Mi lenne másképp? Akkor sem dolgoznál, csak más ideológiát találnál ki hozzá. 😂
anyai ágról bennem egy kis grófi vér is van, sajnos nem annyi hogy a bankszámlán meglátszódjon
ha nincs a komcsi korszak biztos minden másképp lett volna 😂
Irigykedünk itt egy jó örökségre ahelyett, hogy mi is kineveltünk volna a régi rendszerben jól helyezkedő ősöket, inkább nézzünk utána, hogy valahol nem akad-e ilyen a család múltjában és rá kell mászni. 😄
A neje vígözvegy lesz ha Pipi elpatkol, a fostos Dácsiját kitolja a szeméttelepre azonnal, és rendeli is meg a Teslát. 😆
de elkölteni már nem tudja... 😅 úgy fog elpatkolni, hogy 20 lakása lesz, meg egy susogós joggingja 😂
az ősök elkezdték az üzletet, neki csak annyi eszének kellett lenni hogy ne drogozza meg kurvázza el a pénzt
mivel elég szolíd az igénye ez fel sem merült benne
persze jöhet avval hogy ő mennyit robotolt fiatalon, ami jó eséllyel akár igaz is lehet, de ettől nem lesz sok pénze senkinek sem
Ezt nálunk is megcsinálhatnád.....szerintem megint karácsonykor lesz felrakva a télikerék
Hát ez nekem se jutott volna eszembe. A régi swift inkább vasaló kinézetű mint a gömbölyűbb. Bár felénk.senki.nem.hivja vasalónak egyiket se....
Dehogy tud, öntermelő folyamatokban vesz részt. Nem baszta el az első kéró árát igénytelensége okán, az asszonynak meg nem enged pénzt költeni
A Pipi úgy általában mindenhez hülye, de pénzt az tud keresni....
... és amit Pipi belinkelt, az nem a vasaló. Az a későbbi beceneve volt... Pipi ehhez is hülye 😂
XT a lófaxt... 96-ban már az rég nem ment... ma meg semmi sem fut el rajta a 4.0-ás DOS-on kívül.
Szóval vagy nem tudod, mi az az XT, vagy szívacc bennünket, vagy hülye vagy ehhez is (bingó 😂)