Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nem megyek arra. De megveszem aztán hátha romolott lesz mire megeszed 😁
Ezért nem lehet veled vitatkozni, mert szerinted nincs, nem is létezik nem is volt semmilyen mellékhatás, probléma, etc.....ugyhogy pont neked lenne jó az a fórum, mint bogyónak a politikai....
Tibicsoki!
Na megyek csinálok valami hasznosat, ezzel most két napig el lesztek.....Mégiscsak kéne egy topic erre is, ha már itt marad velünk ez a téma örök nyomoruságnak......és akkor itt lehetne normálisan beszélgetni azt meg ki se kéne nyitni sose:)
Van ismerősöm aki közvetlen oltás után halt meg...............mert leesett az ágyról.
csak hogy itt nem erről volt szó.Itt arról volt szó hogy ez a vezető halál ok,persze ezt mondjuk egy dohányos genetikai hulladékra mint a bogyó.De hogy egy 13 évesnek ez hirtelen előjön az oltás után,főleg hogy ez már nem egy esetben előfordult ....azért na,ne legyünk már ennyire vakok
És hiába bármilyen példa, az oltás pártiak azonnal ezt reagálják, hogy nem is biztos az hogy ugy van. De amikor mi mondtuk hogy a covidban elhunytak száma kétséges mert azért feltételezhető ott más alapbetegség is, az meg nem volt helyes mert még élhetett volna akármennyit, holott volt bőven köztük végstádiumios is.
Nekem is van ismerettségi körben aki az oltás után szerzett olyan nyavaját ami összefügg az oltásával, de pont emiatt nem is emlitem. Nincs olyan és kész, el kell fogadni - rosszul van gondolva........
direkt rákerestem a coke egész jól hozzáférhető adatokkal rendelkezik a pepsi sokkal titokzatosabb
egy főnököt meg nem találtam
Miért kéne? Fáj az igazság? Felelőtlen ostoba barmok miatt halnak meg emberek akikre miattuk nem jut idő. Engedtessék meg hogy leírja a véleményét. Vagy az orvosnak kussvan, csak a buzi oltás ellenesek írogathatnak következmények nélkül minden faszságot? Tudják csak mire számíthatnak!
Amúgy is csak egy enyhe nátha, nem igaz? Miért kéne ehhez ellátás? Elfogadtad, vagy nem?
Kiléphet (amúgy nem, mert törvény van rá) is lépne minden ilyen, akkor csak Lenkeire számíthatnál, mert nem maradna orvos aki ellásson egyetlen kibaszott darab sem.

De ne aggódj, ennek ellenére még ellátnak mindenkit, szerencsére nincs sok gond az oltatlan pöcsökkel. Szerencsére elég következetesek, és mire rájön hogy komoly a szitu és orvoshoz kéne fordulni nem marad tüdeje, így nem foglalja sokáig a lélegeztető gépet, hála a deltavariánsnak.
Ha meg túlterhelődik a rendszer, akkor előre veszik azokat akiknek nagyobb esélyük van életben maradni, azaz az oltottakat. Ez a hivatalos protokoll ilyenkor, amikor nincs idő az esélytelenebbekre.
honda mind egyforma
ami nincs a polcon azt megrendelik az osztrákoktól ott van vakami nagyobb lerakat, ha ott sincs akkor holland vagy belga vagy ilyesmi nagy bázis
nekem a fékhez a cucc egy héten belül megjött az volt az osztrákoknál
Nincs egy ilyen link.
Végigmentem az egész lépcsőn, mindkét cég esetében.
Hosszú folyamat volt.
ó hogyaza.... a neten éled az életed.
https://www.portfolio.hu/gazda...
Nem is mondtam ilyet.Azt írtam,ha figyeltél volna,hogy én amit leírok az mind olyan dolog ami nem a médiából árad.
Na végre valami értelmes, bár ez is csask a te problémád :)))))
Egyszer már rendeltem tőlük az hamar megjött. De ha nincs készleten akkor biztos nem két nap lesz.
...és tudod, hogy eközben hány másik 13 éves lány halt meg valamiben? Következtetni csak úgy lehet, ha a teljes képet nézed... ne légy már Pipi, aki szerint nincs kovid, mert ő még nem látott olyat 😂
Mellik,link?
reggel két hirportálon is.
5 millió? hisz csak zsidóból 6 volt... te náci, antiszemita, nem tudtad, hogy a hogy ez a kisebb szám büntetendő? Vigyázz magadra...
Azért az érdekes hogy az ismerős 13 éves lányának az oltás után lett szívizom gyulladása,amit még most sem sikerült kikúrálni 3 hónap után.Persze...tudom,vezető halál ok.
Ha publikus linkeld be légyszi.
No,hogy legyen nyomokban motor is.
A bárdi visszadobta a váltószimering rendelésemet,nem tudja beszerezni,szomorú mert a hajtókar csapágyakat is megrendeltem volna tőlük.
Így marad a honda.
A legközelebbi a wilker fóton.
Valakinek van infója mennyire gyorsak szállításban?
Te is hozzáférnél ha akarnál, de nem akarsz!
Erről beszéltem!
Hol?
Olvastam. Muszáj lesz.