Nem , én az Impossible Missionnal foglalkozom: egy kb. 7-8 éves, Atom processzoros (jóval gyengébb a sánta tetű Celeronnál...) processzoros windowsos Lenovo Miix 320 tabletre próbálom a Windows 11-et ráerőszakolni. Nem egyszerűnek tűnő feladat, az eszköz nem felel meg az oprendszer telepítési feltételeinek, semmilyen szempontból sem. De a kezdeti lépések biztatóak.... 😆
az a helyzet bogyókám, hogy a tudományos akadémia virológusai meg a világ összes vezető kutató virológusa is a kibaszott sötétben tapogatózik és ez még sokáig így is lesz.Vaktába lövöldöznek csak(kezeit széttáró) Egyébként túl nagy tétje egyébként sincs a munkájuknak(szemeit körbe forgató) Most egyenlőre a nagy mintából merített kísérletek eredményeire várnak(kezeit széttáró) és igen te is része vagy a mintának(fetrengős)
Nem ismerek egy virológust sem.Egyébként sem gondolom hogy túl sok pártatlan virológus szólalna meg a médiában.Amelyik a véleményét adja a médiában mindegy hogy pro vagy kontra ott már mindnél van politikai hátszél.Az én infóim különféle területen dolgozó eü dolgozóktól származnak.
baz most írtam le a frankón a tutit(fejét fogó)
Itt melyik növelné az az oltási hajlandóságot???
a 120 stabil alkesz amiből 70-be van oltva, a maradék 50 oltatlan meg elmenne a dohányboltok elé kocsmázni 😂
Tömegközlekedés???
Vidéki kisvárosba nincs ilyen(fetrengős) vidéken családonként 2-3-4 autó van de tömegközlekedés az nincs(kezeit széttáró) mennyivel dobná meg ez az oltottsági számot szerinted.
ez a virológus faszi aki bedobta ezt a blődséget az simán hülyébb nálad ezt veheted dícséretnek(fetrengős)
ha már te linkelted szentírásnak is vehetnéd.(puszit küldő)
Ez vár az országra is, úgy, hogy vettem 2 poroltót itthonra biztos ami biztos(kezeit széttáró)
megnéztem. Mondjuk nem ismerem a fószert de virológus létére elég szabadon fogalmaz 😅
Szerintem ez a virológusnő sokkal hitelesebb(kezeit széttáró) http://youtu.be/VVLERbOfxaY
na akkor ezt csak úgy:
vesézzük már ki(fetrengős)
"este 8 vagy 10 óra után kijárási tilalmat rendelne el az oltatlanok esetében; tiltaná a tömegközlekedés használatát számukra; illetve vidéken a kocsmába járást oltási igazolványhoz kötné."
Szóval ennek megint nagyobb a füstje mint a lángaj ha ezt bevezetnék megint csak adnának a szarnak 1 nagy pofont(fetrengős)
Est8- vagy 10 utáni kijárási tilalom. Nos belemegyünk a télbe. én már este 8-ra hazaérek és eszem ágában sincs mennem sehová és a nagy többség így van ezzel.(kezeit széttáró)
Tömegközlekedés: na ez biztos több mindenkit érintene itt meg az a bibi, mikor bedurvul a járvány pont a közösségi közlekedés nem tanácsolják. épen azt pofázzák menjen inkább mindenki autóval környezetvédelem ide-vagy oda 😆
Vidéken a kocsmába járás(gondolkodós) pesti kocsmában nem terjed a vírus 😂
Na akkor erről is elmondom a véleményem. (kezeit széttáró) kb. 15 évvel ezelőtt 107 darab kocsmát számoltunk meg a kis 22 ezres lelkű városunkba(kezeit széttáró) Most nem tudnék 10-et mondani ami működik(gondolkodós) Szerintem nincs már tíz(kezeit széttáró)
Ezek a helyek törzsvendégesek. Szóval nagyon kis %-k ez a lakossághoz mérten. nálunk nem jelent ez 100-120 embernél többet de ez a max, tehát a lakosság fél %-a. Ennek a fél %-nak is a 60%-a oltott statisztikailag(fetrengős)
Szóval nem váltanák meg vele a világot 😂 A másik az, hogy amikor be voltak zárva a kocsmák az összes "stabil" a dohányboltok előtt piált cigizett meg beszélgetett. Tehát annyi változott, hogy nem bent az asztaloknál piáltak, meg nem kellett a kocsma elé kimenni bagózni,mert a dohány bolt előtt kint vannak.(fetrengős)
Szóval ha ilyen mindent IS megváltó ötletei vannak ennek a virológusnak, vajon milyen szakember lehet a szakmájában???
laptop faszább, 3 gombnyomás és 98%- ban reklámmentes az élet