Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á,már ott tartunk hogy a kormány újra gondolja a dolgot.
Igen,azt mondják.Ha már elkerülhetetlen a dolog akkor a kínait kell választani,az a leginkább semleges.
Na jó, egy nullával benéztem, 5 millióra gondoltam, emlékeztem ott is.
na de még nincs vége és mi lett volna ha leszarjuk és nem foglalkozunk vele?
Számokat, helyet, neveket!
mégse írogatnak ilyesmit a fészbukra....
amúgy ha ez igsz amit az oltatlanokról írt kb életfogytiglant kellene érte kapnia...
ha nem tetszik ott kell hagyni, ilyen egyszerű
Te portás vagy és kapunyitó.
De legjobb esetben is egy teherautósofőr és mázoló.
Nem kifejezetten tűnsz benfenntesnek. 😂
Az a valóság elferdítése.........
Hány ezer tulajdonosa lehet? mint minden nagy cégnek?
Ó hát persze,kicsit mások az infóim erről.Sőt azt is elárulom van olyan kórház ahol még az orvosok sem tudhatják oltott vagy oltatlan fekszik ott,nehogy kiszivárogjanak az arányok.Vajon mi okuk van ilyen intézkedést hozni?Nem,nem a médiából hallottam ezeket.
Biztos ez? 5 milliót mond a Worldometer.
Holott a tudóröntgennek is vannak mellékhatásai...
Neked ha névvel születési dátummal lenne az is csak urban legend :))
Isten ments! Ne gondolják meg magukat, mindnek egy természetes immunizálódást kívánok jó nehéz lefolyással...sok visszamaradt utóhatással...legyen egyszer az életben nekik is igazuk.
Ezt gondolják.
Ahogy az Aidses buzikról is, mert ott is a felelőtlen nemtörődöm életvitelük miatt lesznek fertőzöttek túlnyomó részt, ami kurva sokba kerül az adófizetőknek, hogy aztán életben tartsák az idiótákat.
Rengeteg? Sokkal kevesebb mint más oltások vagy gyógyszerek esetében. Ez a legmodernebb cucc amit a tudomány ki tud termelni magából..Amúgy már többen haltak meg a koronában mint a 2. világháborúban...de mi lett volna ha nincs semmilyen oltás és intézkedés???
Mutatnál egy nyilvános statisztikát róla.Mondjuk nem itt mert itt a hatalom eltitkolja.bárhol a szabad világban.
Meg mondjuk nehezebb elhallgatni dolgokat. Az a baj, hogy az emberek egy része folyamatosan szabályozni akarja a többieket, még ugy is hogy semmivel sem ért hozzá többet. Te sem vagy se kutató sem orvos. Mégis egyre jobban értesz ehhez is....
És pontosan ezt irtam, hogy nincs mellékhatás mert az amugyis alapbetegség volt. Bezzeg a virusban mindenki egészségesen halt meg tavaly......
Most rengeteg okos van, mind szakértő.....aztán meg ha neadjisten kiderül valami letagadják hogy mondtak bármiti is.
a tüdőgondozóban miért nem gondolják-mondják ezt a dohányosokról?
A lenkey nem tudós...
És ez teljesen általános vélekedés a covidos dokik közt.
tüdőszűrő
nekem az orvisikhoz kellett régen, aztán nemhogy nem kötelező hanem fizetni is kellett érte
olyan embernek is akinek orvos írta elő és több tb-t fizet mint egy megyényi cigó
Egész biztos vagyok benne, hogy te ahhoz nem férsz hozzá, ki pl. a csókakóla tulajdonosa - de jól hangzik az elméleted 😁 szerencsénk, hogy téged nem tudnak ezek a szabadkőművesek átverni, és így irányt tudsz mutatni nekünk!
Á, nincs ilyen, mindegyik egyformán biztonságos - és nincs mellékhatás, ami van az meg jobb mint elkaopni a virust........de ezzel sincs baj, aki akarja oltassa magát és azzal amiben hisz.
Azért érdemes a két év alatt összegyült itthoni hivtalos állásfoglalásokat visszanézegetni....van ahol erről gyüjtemény is van. Nem kicsit ellentmondásos. A Szlávik az meg tiszta kabaré, két másodperc alatt is tud változni a véleménye.
Az a legnagyobb baj, hogy a net mindenkinek elérhető... 🙁 aztán olvasnak rajta a Zemberek mindenfélét, és jól levonják a tanulságot - csak az a baj, hogy hülyék hozzá 😅 de ez nem zavarja őket.
mennyivel jobb volt 40 éve, kijött a papír, kötelező tüdőszűrés, aki nem ment, azt megbaszták. El is tűnt a TBC...
Most a jószágokra van bízva a döntés az oltásról, és miként már megbeszéltük, hülyének lenni mindenkinek joga van 😂

Azt tudtad, hogy a szív és érrendszeri betegségek vezető halál ok? Eddig is az volt... persze biztos hozzá lehet kötni az oltáshoz. 😁
Inkább vidd fel a szobába páncélszekrényed, ne engem győzködj. Elmehetnél ahhoz a -szerintem- négymillió oltatlanhoz is, hátha mindenki meggondolja magát :)
Van, aki azért már megbánta az oltást. Bárhogy is nézzük, a többség nem azért oltatta magát mert meggyőződött, hanem mert nem tud elmenni valahová, korlátozva van. Tiz emberből kilenc eddig ezt mondta - ugyhogy az intézkedések hatásosabbak mint a marketing.