én már megtanultam hogy kórházban nem szabad azt mondani hogy motoros baleset ért
bicikli, foci, meggyszedés, bármi jobb tőle
konkrétan 5-6 órát pihentettek a sürgősségin olyan eseteket elém vettek hogy a kisgyerek elesett és lehorzsolta a térdét, vagy a cigók összeverekedtek és némelyik vérzett
plusz még ezeken kívül alsó hangon 50 ember bement előttem aki utánam érkezett
pedig a térdemből a vér a cipőig folyt mire a kocsiból besántikáltam, az oldalamon full vér volt a póló, még a gatyám is véres volt
de egy egyszerű ellenőrzés is annyi volt hogy nincs változás, voltam bent 2 percet de a gipszbe úgy bedagadt a lábam hogy a könnyem folyt mert a váróban 3-4 órákat pihentettek
szóval azóta nincs motoros baleset....
Ez a mondás gyurcsótány feri óta népszerű - mikor az elsíbolt lóvékról kérdezték, erre mondta, hogy "rossz üzleti döntések, de az embernek joga van hülyének lenni"
...de ettől még ez nem igaz.
Tök jól sikerült ezaz össztársadalmi marketing. CSak eljutottunk odáig két év alatt, hogy már az emberek akik igazából tök egyformák, és senkinek nem ártanak már képesek egymást is megölni csak mert sikerült elhitetni velük hogy bajt hoznak rájuk az oltatlanok. Itt is. Gratulálok a kieszelőknek, lesz ez még rosszabb is :)
Teszek magamért, egészséges vagyok, tájékozódom és gondolkodom és nem ülök fel a megosztó, gyűlöletkeltő médiabaromságoknak!
Számtalanszor lebuktak már a hazugságaikkal, a hullahegyeikkel, meg a zsúfolt kórházaikkal, de az emberek nem képesek elszakadni attól a tetves doboztól, faszbuktól!
Ennél jobb kolompot ki sem találhattak volna!!
A környezetemben most páran szétmentek, ilyen huszonéves történetek, gyerekkel.
Egyiknél sem volt közös buksza!
Nem reprezentatív, csak mint érdekesség írtam!
Amúgy szerintem sem egészséges a külön kassza, de mindegy!
Nyilván ez csak az én véleményem.
bicikli, foci, meggyszedés, bármi jobb tőle
konkrétan 5-6 órát pihentettek a sürgősségin olyan eseteket elém vettek hogy a kisgyerek elesett és lehorzsolta a térdét, vagy a cigók összeverekedtek és némelyik vérzett
plusz még ezeken kívül alsó hangon 50 ember bement előttem aki utánam érkezett
pedig a térdemből a vér a cipőig folyt mire a kocsiból besántikáltam, az oldalamon full vér volt a póló, még a gatyám is véres volt
de egy egyszerű ellenőrzés is annyi volt hogy nincs változás, voltam bent 2 percet de a gipszbe úgy bedagadt a lábam hogy a könnyem folyt mert a váróban 3-4 órákat pihentettek
szóval azóta nincs motoros baleset....
...de ettől még ez nem igaz.
Számtalanszor lebuktak már a hazugságaikkal, a hullahegyeikkel, meg a zsúfolt kórházaikkal, de az emberek nem képesek elszakadni attól a tetves doboztól, faszbuktól!
Ennél jobb kolompot ki sem találhattak volna!!
Egyiknél sem volt közös buksza!
Nem reprezentatív, csak mint érdekesség írtam!
Amúgy szerintem sem egészséges a külön kassza, de mindegy!
De nem otthon.