nekem 3 hétig volt kaparós a torkom, pedig kb 5 évente ilyen általában egy hétig
takony meg ilyenek nem voltak csak a torkom
először azt hittem a hideg víztől ilyen de az pár napig szar csak, biztos beszedtem valamit de a propolisz megvédett
Az immunrendszer gyengülésére tökéletes példa az idei influenza szezon. Tavaly mindenkin maszk volt, az influenza eltűnt. Idén senkin sem volt maszk, mindenki elszokott az influenzától, szinte minden ismerősöm 1-2hétig taknyolt és köhögött, az is aki nagyon nagyon ritkán volt előtte beteg.
amikor hullott az indián a bárányhimlőben még nem volt oltás, ez egy remek példa arra hogy mire jó az immunrendeszer
most nem tudom mi a helyzet, de én voltam bárányhimlős nem volt akkoriban oltás, gyerek is volt és neki sem volt oltás
lehet már van erre is
Amúgy találtak egy exobolygót talán 300milliárd fényévre ami nem is olyan nagy táv belegondolva, hogy 2-300 éve a népek legfeljebb a szomszéd faluig jutottak kivéve a katonákat így ezzel a jelenlegi fejlődéssel abban a pillanatban, hogy egy térugrás, fénysebesség szerű haladás valósággá válik (nekem ez kb 4 feles és két sör után szokott) simán kirajzunk a picsába. 😁
Faszt,hullott a nep rendesen.
A baranyhimlobe doglottek bele az indianok rendesen,a spanyolok kevesebbet nyirtak ki sokkal.
Amugy csak szolok az oltas ugyanaz mintha atesnel rajta,csak nem hullik annyi ember.
A munka ugyanugy az immunrendszré,az oltas ahhoz kell hogy felismerje a virust.
Nem egy hatterhatalom altal kitalalt mumus hogy kiirtsak szegeny oltatlan kapunyitot.
Sima orvostudomany.
Évmilliók óta nem éltek emberek legfeljebb kanapéősök viszont mióta vannak embernek nevezhetőek igen sokáig (kb az oltások megjelenéséig) volt vagy 20 év az átlagéletkor és a max. az 30-35 a kevés eset amiben 40-60 éves matuzsálemekről írnak azok uralkodók ( a fenét, azok is fiatalon hunytak) vagy hasonszőrű szofisták vagy más ingyenélők.....a népek az oltások óta öregedhetnek persze igazad van, sokukért kár mert semmit nem tesznek még gondolatban sem a fejlődésért sőt ha lehet lehúznának a maradiság tespedt mocsarába mindenkit.
belegondolsz évmilliókig nem volt oltás, egész jól elvolt mindenki
persze oltással sokkal biztonságosabb és kényelmesebb az élet, főleg úgy hogy a népsűrűségünk egyre jobban emelkedik
de
így az immunrendszerek egyre kevesebb a feladata, végén fogja magát és elköltözik a picsába....
amúgy én még mindig azt mondom annak az oltásnak van értelme amit 1x megkapsz és örökké tart a hatás
esetleg mint a tetanusz hogy akár 10+ évig is védettséget ad
de egy olyan ellen aminél 2 év akatt van 5+ variáns nem sok értelme van
én a buzi franciákat már a 90-es évek elején is utáltam
havernak volt egy renault5 aztán a barátnője dugás közben valahogy megrúgta a fűtés vezérlés karját, aztán ami biszbasz a bowden külsőt tartotta megcsúszott és nem lehetett vezérelni
aztán fél műszerfalat le kellett bontani hogy hozzá férjünk, geci patentok még véletlen se engedtek annyit hogy a közepét ki lehessen piszkálni
takony meg ilyenek nem voltak csak a torkom
először azt hittem a hideg víztől ilyen de az pár napig szar csak, biztos beszedtem valamit de a propolisz megvédett
https://www.webbeteg.hu/cikkek...
most nem tudom mi a helyzet, de én voltam bárányhimlős nem volt akkoriban oltás, gyerek is volt és neki sem volt oltás
lehet már van erre is
az átag életkoron egy egyszerű fertőtlenítős kézmosás többet segített mint az oltás
A baranyhimlobe doglottek bele az indianok rendesen,a spanyolok kevesebbet nyirtak ki sokkal.
Amugy csak szolok az oltas ugyanaz mintha atesnel rajta,csak nem hullik annyi ember.
A munka ugyanugy az immunrendszré,az oltas ahhoz kell hogy felismerje a virust.
Nem egy hatterhatalom altal kitalalt mumus hogy kiirtsak szegeny oltatlan kapunyitot.
Sima orvostudomany.
válts heti szurira kerül amibe kerül
persze oltással sokkal biztonságosabb és kényelmesebb az élet, főleg úgy hogy a népsűrűségünk egyre jobban emelkedik
de
így az immunrendszerek egyre kevesebb a feladata, végén fogja magát és elköltözik a picsába....
amúgy én még mindig azt mondom annak az oltásnak van értelme amit 1x megkapsz és örökké tart a hatás
esetleg mint a tetanusz hogy akár 10+ évig is védettséget ad
de egy olyan ellen aminél 2 év akatt van 5+ variáns nem sok értelme van
meg voltak vezetve
https://index.hu/belfold/2021/...
havernak volt egy renault5 aztán a barátnője dugás közben valahogy megrúgta a fűtés vezérlés karját, aztán ami biszbasz a bowden külsőt tartotta megcsúszott és nem lehetett vezérelni
aztán fél műszerfalat le kellett bontani hogy hozzá férjünk, geci patentok még véletlen se engedtek annyit hogy a közepét ki lehessen piszkálni