Be vannak ezek baszva, uraim...
MuZ a számból vette ki a szót, rendszeresen emlegetem motort kereső ismerőseimnek, mi minden van már elérhetőbb áron, mint egy szoci akármi.
Akkor ez már jobban megéri. Ez kerek 1 mikulás(szemeit körbeforgató)
Azért a 2 közötti különbség ég és a föld(kezeit széttáró)
Ilyenem is volt(szemeit körbeforgató)
Most bánom, hogy elkótyavetyéltem őket annó a kettőt másfél milláért most gyorsban elvinnék 😂
ja 3 x voltam influenzás és a környezetembe is mindenki(kezeit széttáró)
Aztán hivatalosan kovidosok voltunk mert központilag eldöntötték, hogy nem lehettünk mások(meghajlós) Ez az a ká betűs ami nem jutott eszedbe már rég hallottunk róla valószínűleg azért(kezeit széttáró) Nekem meg átlag feletti az emlékező tehetségem azért emléxek a nevére(meghajlós)
Nem tűnt el tavaly sem, csak átnevezték!
Tavaly, csak és kizárólag az az izé..........na........ nem ugrik be.........az a ..........na mond már......valami kábetűs..........mindegy, majd eszembe jut, szóval csak az az izés nyavalya volt, más bajod nem lehetett!!
Nézegetem a hirdetéseket (mindig) s kész vagyok a szimó áraktól.
A legdurvább az volt mikor a 390ezres ZX10 alatt volt egy 780ezres simson!
Gyönyörű GPZ 500 már van háromkilóért!
Láttam egy hibátlan, nyolcvanas évekbeli LTD 440-et, valami négykiló körül, hadd ne soroljam!
"Értem én", hogy nosztalgia meg minden, de azért ez betegség!
Ha ezek a szarok elkelnek ilyen áron, akkor igaza van a székely barátaimnak.
Szerintük "minden nap felkel egy hülye"!
Látod, és bár nem annak szántad, de tökéletes keresztmetszetet ad a mai társadalomról az összegzésed. A motorozás, bár nem a legdrágább, de azért mégiscsak egyfajta drága hobbi, és látszik, hogy nem facebook tartalmak töltögetésével, pinanyaló korcsok sétáltatásával, vagy punnyadással töltötték el az itteni tagok az ünnepeket.
És van aki szerint neki megjár a pihi, a semmittevés mert olyan kurva sokat dolgozik, de sokan közülük a gazdagok megadóztatását, a javak újraelosztását szeretné.
És van, akik ennek az élére akarnak állni, ebből magukat megszedni, ezért kell minden lipppsit, komcsit, bolsit, antifát a pokol tüzére küldeni felmenőstül, leszármazóstul.
MuZ a számból vette ki a szót, rendszeresen emlegetem motort kereső ismerőseimnek, mi minden van már elérhetőbb áron, mint egy szoci akármi.