Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én aiwát vettem, 96-ban még lehetett kapni tranzisztoros kivitelt
a technics már mind ic-s volt és akkor még nem bíztam benne 😂
Nyilván 😂
Nekem pl hátul is van bukókeret…. Leveszem a dobozt, olyan mint Dumbo 😂
Mondjuk egy napos gurulasra nem is igazán megyek, csak túrázni…
Ezt már nem akartam.
Nem tudom mikor volt, ez az öreg cuccunk már maradóna nálunk. 😊
ha mind a kettő kereső ebben nincs semmi kivetnivaló(kezeit széttáró)
itthon minden lg......
ár érték arányban a legjobb
az alja ugyanolyan szar mint a többi alja cucc, a drága meg ugyanolyan jó mint a többi
A külön számla miért bizalmatlanság?
Az is van itthon, amig fel nem vásárolta a pana szerintem jobb volt.
Én az audio felét is sajnálom, (Technics) de az öreg cuccom már marad és kiválóan működik.
https://forbes.hu/uzlet/panaso...
Hmmmm.......sose volt másfajta tévém, meg minden pana itthon ami lehet. Kár érte, nagy rajongója vagyok a minőségi termékeinek.
Ezt megértem. Nekem is át kell húzatnom a rotyesz ülését, mert repedezett azt valami huzat van rajta így vettem, de a gyárihoz hasonlóval jobban fog tetszeni. Pont ilyenre szeretném.
mivel nemigazán beszélek folyékonyan így nem szeretek ügyeket intézni, aztán a nej meg pörög mintha mindig rave partin lenne aztán így mindent is intéz
Itt talán Ini szabad annyira mint én, úgyhogy ezzel mellé lőttél.
Soha sem irányított nő, de ha külön kasszán élnék sok éve a feleségemmel, elgondolkodnék hogy minek vagyok vele ha nem bízom meg benne. Arról nem is beszelve hogy szinte az egész családját idiótának tartod, lehet a feleségedre is mondtad már.
ezeket nem ismerem
sokat szarik tőle?
Á, sokkal egyszerűbb a magyarázat: a BMW-sek nem tudnak motorozni, de így - ugye, feldobozolva - nem is kell nekik. Csak fostorognak szépen egymás után. 😆
carnilove volt tesztnek de a 14 kilós is közel 20 ezer, a lazacos valami rettenetesen büdös majd beokádtam tőle
Ugyan mi macskat etetunk onnan, de kutyas ismerosok ajanlottak a zooplus.hu webshopot. Korrekt a kinalat es megfizetheto. Hogy melyik kutyatap a nyero vagy arban fasza, azt nem tudom, de ha nem ismeros az oldal, egy meglesest meger.
Én megyek vele napi szinten bevásárolni, az ülés áthúzatását meg rá se bíznám, illetve csak lesne, hogy mifasz köze van hozzá. Le a kalappal nejed előtt, ő a tökös a családotokban. 😊
A terriernek nagyon bejott a carnilove,struccos,facanos stb.
Ezek szerint te is be vagy szorítva a sarokba.
Sajnállak.
Az enyém (Cane Corso) jól elvan a CD-vel meg a Hussa-val, haver forgalmazza.
Most meg nem mondom az árát, de nem fáj.
Kezdem azt hinni hogy amit te ide leírsz az egy hazugság, az egész életed. Ilyen nincs, normális nő ezt nem viselné el. Nem baj ha ferdítesz, de kezd kicsit túlzó lenni.
milyen kutyatápot kellene venni?
kb 10 évig a chicopee volt a favorit, de egyre többet szarnak tőle a kutyák, úgy gondolom valamit sumákol a gyártó
20kilós táp ilyen 15-18 ezer felé gondoltam költeni