Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😄
Van aki lusta levenni. Van aki szerint mer ugy néz ki kurvajol.....de a többség simán csak hugyagyu. Mondjuk amig jártunk szlovákba kellett a sok sörnek......
A közös időtöltés nem baj, sőt. A baj, ha egy 40-50-60 éves embernek kuncsorognia, kérnie kell, vagy ellentételezni valami mással.
Ugye, erről beszéltem egészen eddig.
Az egyik nagyon régi haver, amúgy az átlagot meghaladó anyagi lehetőségekkel úgy járt, hogy vett volna magának egy kompresszoros fagylaltgépet, akkor nem érte el a százezer forintot az ára az újnak, de azért nem vette meg, mert a család leszavazta, mert abban egyszerre csak egyféle fagyit lehet készíteni. Akkor a srácnak a boltjában az egy félnapi forgalma volt talán az az összeg, vagy még annyi sem.
Ja, és még el is tudta volna számolni. A fura nem az volt, hogy a kiccsalád hülye, hanem az, hogy a srác még hagyta is magát.
Az már csak érdekesség volt, hogy a nejnek volt külön autója, amit a srác mondhatni soha nem vezetett, de amikor úgy gondolta, hogy a saját autóját lecserélte volna egy Vitarára (vatta újra), a felesége mondta, hogy ne Suzukit (nem a Vitarával volt gondja), mert az olyan snassz, hanem valami mást.
Így lett Elantra belőle.
(Teljesen lényegtelen volt, hogy a srác mit gondolt a dologról...)
A kompromisszum nélkülözhetetlen.
Mára összerázódtunk, de azért volt pár hiszti.
Mondtam, hogy én biztosan nem fogok kérezkedni!
Ha tudok s akarok megyek, ha nem adja ki, meg fel sem dobom.
Mondtam, hogy kétféleképp lehet elköszönni.
Puszi, apa vigyázz magadra, vagy háton pörögve.
A különbség az, hogy bár a második esetén, én is morcos leszek, de ez csak az első kanyarig tart, míg te itt fogsz főni napokig a saját levedben!
Mára elfogadta, hogy én mindig kitalálok új hobbikat, de a motor s a gomba állandó!
Persze figyelni kell az egyensúlyra is, közös tekergések, tenger, pár projekt, de hát neki is jár valami!
nekem nincs sok dolgom, kb mindent az asszony vesz
épp ma intézte a robogó ülésem áthúzatását
Kibaszott jó család lehettek ha a feleségeddel külön kasszán vagytok 👍🏻
El kell az ilyenek felett már siklanod nincs mese. Háztechnika az én dolgom nem szól bele, ha valami amit megálmod elmondja mit szeretne, és ha lehetséges, meg van értelme, megvalósítom.
Ha működik akkor frankó.
De a tapasztalatom szerint inkább az van, hogy teljesen jelentéktelen dolgokat, ami ráadásul még szükségszerű is, a nők elvárják, hogy megbeszéljék velük, pláne, ha nem is értenek hozzá.
A halálom, amikor mondjuk csaptelepet vesznek, mondjuk egykarosat, és a boltban a a nagyjából tökre egyformákat is válogatják, a hálózatra rá nem kötött csapokat is nyitogatják, a szerencsétlen buzi meg ott áll mellette és bólogat.
én a 3 napos sátras kirándulásra vittem egy 2 személyes sátort(csak abban férek el kereszben) egy 3 centis önfelfújós matracot meg egy közepes hálózsákot
az összes többi cuccom nem volt ennyi mint a sátrazós kellékek, ebben benne volt a szervíz csomag is pótbelsőkkel
3 bazi nagy doboz esetleg egy több hónapos mongol kiránduláshoz vinnék, abból az egyik pótalkatrész, belsők, meg olaj a cseréhez kacatok stb
Hát én idejekorán tisztába tettem ezt a dolgot. Számára a legidegesítőbb az, hogy valódi érvet nem tudott mondani az ő elképzelt és szerinti "így szokták" világára.
Sajnos rá kellett jönnöm - és az évtizedek alatt biznyosságot is nyertem erről - hogy a legjobb az, ha mindjárt elsőre megvan határozva a játékszabály, ha nem vagy kellően erélyes, akkor MINDENKI visszaél vele. Próbálták anyámék is, anyósék is, mindenkit eligazítottam annak rendje- és módja szerint, így tulajdonképpen most nyugtom van.
Amikor apósnak volt a szüret, a tulajdonképpen számomra utolsó szüret, előtte mindig kértem, hogy ne rúgassa be az embereket, szedjük le a szőlőt, aki akar hazamegy, utána és ők azt követően azt csinálják amit akarnak. Nem és nem, mindig az lett a vége, hogy én, aki nem ittam soha még mustot sem, hordtam, meg tekertem a darálót, de közben folyamatosan hallgattam az üvöltözést, hogy "hordó! hordó!", egyszer elegem lett odabasztam a földre a Jupolos vödröt, beleültem az autómba és hazajöttem. Amíg úriember módjára viselkedtem addig nem volt jó, amikor bebasztam azt az ajtót mögöttem, aminek nem volt kívül kilincse, akkor meg nyihogtak.
Persze nekem hiába.
Nálunk egyiken se múlik. Elvagyunk oszt ennyi. Közös kasszával! 😇
FJR beleesik a csónakba, igazi klasszikus teszt... 😅
Gs bmw igyis akkora mint egy vilagitotorony,a 3 aludoboz miatt meg tuti nem fer el a sorok kozt.
Vasarnap is puposkodott egy srac a nojevel.A BAH feluljaron vegleg elvesztettem.
Biztos amolyan lathatosagi doboz. :)
FogyasztásnöveLLő 😫 vagy lett a géphez azt lusták levenni, vagy így teccik nekik... fász tudni... 😆
Valaki monnya mar el,egy napos 3-400 km es gurulasra turamotoroseknak minek 3 bazinagy kübli dobozt is elvinni?
Szedulnek nelkule? 🤔
Nem a mennyiségen, vagy a számosságon van a hangsúly. Még csak nem is azon, hogy ki keres többet, vagy nem azon, hogy ki van a gyerekkel és ezért nincs elég jövedelme ez miatt.
Amit én gondolok, az az, amikor már mondhatni újból függetlenek a felnőttek, és továbbra is megmarad a családok többségére jellemző függőviszony és jellemzően a férfiak kárára.
én tisztában vagyok szinte minden hibámmal, és egyéb elbaszott dolgaimmal
sajnos ezeken nem könnyű változtatni
ez olyan mint a kutya, ha rászokott hogy a kanapén alszik akkor nem foja érteni miért zavarják le róla, és nem annak örül hogy x évig ott aludhatott, hanem azon bosszankodik most miért nem és mekkora geci a gazdi........
nálunk ilyen azért nincs
ha én elmegyek akkor el vagyok menve, és leszarom mit akar a nej
a pénzügyek tényleg így van, kurvára megszokta terhesség meg gyes alatt hogy apuci robotol ő meg henyél, mondjuk most issza a levét de ez más téma 😂
pénzügyileg meg még mindig káosz van, amit én keresek az a mi pénzünk, amit ő szerez az meg az ővé(lenne)
namármost elég kis átmérőben csorgatom a zsetont és ennek úgymond örülök mert széjjel bassza az ideg hogy nem tud költeni
Nálunk én vagyok a sokkal jobba költekező, nejem spórolósabb. Persze így is tökkéletes a harmony. 😁
Én nem a te életedet minősítem, még csak nem is véleményezem, de ahol ez így van, ott a férfi meg is érdemli.
a műanyag alapanyag ára durván emelkedik
ilyen heti-két heti rendszerességgel emel árat a gyártó
2éve vettem volna 100 tonna műanyag granulátumot és ha most eladom akkor a peca kocsi lazán meglett volna és nem a szarrá rohadt l300......
mert a nők kibaszott idegesítőek
mivel a kibebaszott nagy egyenjogúság és az összes többi faszság miatt nem lehet őket jól pofán verni, szépen apródonként széjjel basszák az ember idegrendszerét
aztán ezek nem nyugszanak amíg egy szabad forint van a házban
szerinted miért dolgozok lehetőség szerint minél kevesebbet? ha 300+ ezret hoznék haza az is ugyanúgy elmenne mint a mostani 120-150