heti kb 1 liter
3x etetek hetente ez 3x2x15 km plusz kicsi ide-oda pluszban aztán 100 km megvan
de földúton nincs teligáz így is csattog az eleje elég rendesen
nekem a malaguti kiakasztott gázzal 3.1 liter, majdnem maxigázon meg 2.9
olyan 120-130 kilósan volt ennyi a fogyasztás melóba járva
mist mem tudom mennyit eszik mert az óra nem jó aztán 8 literes a tankja 2 havonta kellett töltögetni aztán nem tudtam észben tartani merre voltam vele
Értelmes ebicaj árán megvan egy 200-as robogó,bevásárolnom mindig kell,sisak meg valami lom shoxos zárt van,az befér az ülés alá.Valami fog kelleni mert nyáron járnom kéne olyannal ami nem 6-8 litert fogyaszt,és bevásárolnom nekem kell.
Szóval most alapesetben kiderül a honda mennyit eszik,kap egy ufot a hátuljára,bár hányok tőle.
Ha 5-ből kijön marad,ha nem az árán kéne egy 2-300-as robesz. 🤔
Öcsém 2.3 körül kap, a nőjének most ajánlottak 1.6-ért 4-6 órás valamit a helyi postán. Nevelt gyerekei aki vállalta a 4 műszakot 3200-at kap gyárban aki nem az 3 műszakban 2.7-et.
sokáig nézegettem a villanyos bicikliket
egyszer majdnem vettem is egy átakakító szettet, egy ideig a csepel is árulta
de épp akkor készlet hiány volt amikor eszembe jutott utána meg már nem is forgalmazták mert elszabadult az euro aztán túl drága lett volna
most meg végképp nagyon drága a robogó olcsóbb, még a jó is
10 év körüli gyárias kinézetű 250-esek vannak 500-700 felé
Nálunk a Zasszony vásárol be... különben is rühellek cuccolni motorral - ill. bocs, ez nem is motor 😁
Rendszám? az nem izgat, meg a vizsga se, viszont bukó így is kell rá 😕 egy e-bicajt hasznosabbnak tartok - de az sincs, az is buzis 😅
bár most Viktor ad rá pénzt 🤔
de a maya akkor is jobb tőle
3x etetek hetente ez 3x2x15 km plusz kicsi ide-oda pluszban aztán 100 km megvan
de földúton nincs teligáz így is csattog az eleje elég rendesen
olyan 120-130 kilósan volt ennyi a fogyasztás melóba járva
mist mem tudom mennyit eszik mert az óra nem jó aztán 8 literes a tankja 2 havonta kellett töltögetni aztán nem tudtam észben tartani merre voltam vele
Szóval most alapesetben kiderül a honda mennyit eszik,kap egy ufot a hátuljára,bár hányok tőle.
Ha 5-ből kijön marad,ha nem az árán kéne egy 2-300-as robesz. 🤔
stégre lenne jó se olyan meg nincs
egyszer majdnem vettem is egy átakakító szettet, egy ideig a csepel is árulta
de épp akkor készlet hiány volt amikor eszembe jutott utána meg már nem is forgalmazták mert elszabadult az euro aztán túl drága lett volna
most meg végképp nagyon drága a robogó olcsóbb, még a jó is
10 év körüli gyárias kinézetű 250-esek vannak 500-700 felé
pesze aki a szemetet gyűjti nem kap ennyit
Még egyszer bocsánat!
Rendszám? az nem izgat, meg a vizsga se, viszont bukó így is kell rá 😕 egy e-bicajt hasznosabbnak tartok - de az sincs, az is buzis 😅
bár most Viktor ad rá pénzt 🤔
de inkább fasza ösvényeken kergetem
szóval erre jó a robogó
kicsi pénzt össze is tudnék szedni érte