Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motoros nem azért ül motorra, hogy elessen vele....
Ennyi erővel a motorosokat gyűlölő (legalább ennyi van ott bent) mondhatná ugyanezt ha pofára esel és kicsavarodik kezed lábad.
Érdekes, de ez nem kapcsolat...együtt éltek, aztán ennyi...
Na mondjuk ezt kéne kibaszni a munkahelyéről nem az olást nem felvevő de elhivatottan dolgozókat. Seggfej.
Akkor is ki van szedve. Ha koronás akkor is, ha piás akkor is,ha elötte elütött egy óvodás csoportot akkor is, stb.Nincs mérlegelés, erről szól az eskü.
Hát a topikot elnézve - ez sokaknak sikerül is! 😆
Érdekes ez a közös kassza kérdése, nálam pl így sosem volt… közös bankszámla stb.
Most sincs. Gyakorlatilag a párom vesz mindent a háztartásba, én fizetek minden mást. Szerintem ez rendben is van így.
Van kulcsa a pancelhoz is, de sosem vett ki belőle egy forintot sem. Teszem hozzá, sokkal spórolósabb, mint én. Az is igaz, hogy van saját megtakarítása is, pontosan nem tudom mennyi, mert sosem érdekelt a másik fél pénztárcája, nem kutakodom benne.
az embernek jogai vannak, és jogában áll idiótának lenni, ebben senki sem korlátozhatja
Ha a beteg nem képes önmagáért tenni semmit, akkor ő miért tegyen érte?én el tudom hinni, belefáradt, hogy küzdjön a sok hülyével...
Ahhoz mit szólnál, ha a kuncsaft kézzel-lábbal tiltakozna, hogy a tűzoltók kimentsék az autó roncsból, és erőszakkal kéne kiszedni? ez kb. olyan...
pl sógornőm mániállkus vásárló
hiába van többszáz pár cipője ha lát olyat ami tetszik azt meg kell venni
És miért is kellene korlátozni? A kérdés az, hogy együtt megengedhetik-e maguknak, hogy az egyik hobbija esetleg több pénzbe kerül.
Eddigi szerény élet tapasztalatom azt mutatja - mindig a férfiaké kerül többe 😂
Nem, nincs igaza. Ha nem tudja mi a hivatás tudat, akkor ne csinálja.
Teljesen igaza van 😁
sok családot ismerek ahol van külön kassza
leginkább a felek hobbijait hivatott korlátozni
persze nem olyan mértékben különálló hogy ha jön a csekk akkor mindkét fél kiveszi a zsebből a felét
Csak gratulálni tudok neki.
Én azt mondanám rá: érdekes 😁
Hát a gyerekkoromról nem sokat tudhatsz, de a tiédről kezd kialakulni a kép 😁 egy pszichiáternek jó anyag lenne 😁

A házasság (vagy együtt élés) egy élet-közösség. Ott nem lehet enyém-tiéd... persze ha az asszony IQ-ja annyit ad ki, hogy ha pénzt lát, elbaxxa, akkor kell ellene tenni valamit - vagy inkább kellett volna: másikat kellett volna választani 😁 Azt semmiképp nem látom megoldásnak, hogy a te fizetésed, azt költheted... ☹️ Csomó dolgot nem lehet forintosítani: a gyereknevelést, a szaros gatya mosást, stb. akkor ha megtetszik neki egy új cipő, azt meg igen?
Sztem te nem jól gondolod ezt.
Nálunk nem létezik magán tulajdon, azóta, mióta megismertük egymást.
ezek miatt is olyan az oltási kedv amilyen
mert pl nem azt mondták hogy a kínai nem az igazi, de a semmitől jobb, szúrjátok bátran mert most csak ez van és a semmitől minden jobb
aztán szerzünk faszábbat és kaptok azt is
hamem ment a sumák, még az inkompetens who is meg lett kenve hogy hangoztassa hogy fasza
ez csak példa volt mert fingom nincs arról mi a jó és mi a nem.... csak kicsit olyan szappanoperás volt minden a vakcinák körül
Trombitán kívül mást nem fogyasztottam és nem is fogok.
hát bárkivel igen(kezeit széttáró)
De velem nem, 8ujjával nemet mutató)mert én akárki vagyok 😁
persze sokan nincsenek tisztában ennek a fogalomnak a jelentésével inkább belollózom 😂
Előfordul6 bárkivel... 🙂
valamelyik csak működni fog(gondolkodós)
A te esetedben az utolsó, az aranylövés lesz az 😂