Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bogyókám már a 4-iket rebezsgetik(meghajlós)
Én jó szórakozást kívánok neked hozzá 😂
hát tudod az úgy volt, amikor 16 éve ide költöztünk 1 biciklije volt. Előtte ahol lakott 50 méterre volt a munkahely tehát még azt sem használta, mert átsétált oda. Aztán hirtelen elköltöztünk a munkahelyétől 3 km-re(kezeit széttáró) Nyár közepe volt ez sem volt gond. Mondom neki veszek neki egy autót, mert még is csak messzire került neki a melóhely. Azt mondta neki nem kell ő elbiciklizget nem probléma. Mondom neki nem csak nyárból áll az év lesznek itt szarabb hónapok is.(kezeit széttáró) Azt mondja majd megoldja. kb. 1 hétig dumáltam rá, hogy veszek neki valamit. Folyamatosan tiltakozott neki nem kell. Aztán nagy nehezen úgy egyezett bele, hogy oké a jó időben Ő biciklivel jár a rossz időben fogja használni az autót. Na mondom oké. ebből az lett, hogy 2005 ben kapott egy szvittyet még a laposat. Aztán a keró ahová be lett állítva(hogy majd jó időben használva lesz) na az azóta ott áll ugyan úgy. Aztán eltel 4-5 év én is kezdetem egy kicsit jobban felszaporodni mondom lecserélem az autót egy újabb szvittyre a gömböcre. 2 hetes folyamatos tiltakozás. Neki nem kell ez neki jó szereti, megszokta és hasonló faszságok. Nagy nehezen erre is rávettem. Vettünk egy fiatal gömbőc szvittyet akkor még nem is túl olcsón. Na a régi szeretett megszokott autóját hamar elfelejtette(meghajlós) A jót itt is könnyű volt megszokni(kezeit széttáró) Aztán megszületett a gyerek 4 év múlva és megint eljött az autóvásárlás ideje. Megint ugyanez a cirkusz(fejét fogó) Itt annyival könnyebben meg tudtam győzni, hogy a szvittybe nem fért el a babakocsi(kezeit széttáró) Ekkor lett megvéve az 1 éves auris. Most ezt szereti már 7-ik éve. aztán megrendeltem az új vellanydákót. Megint hallgatom a hülyeségeit, hogy milyen jó ez az auris minek ezt cserélni.
Mondom azért mert 8 éves és mára elavult ez a technológia (kezeit széttáró) Aztán megint az lesz, hogy beleül kb. 2 nap alatt megszokja, hogy nem jár a keze a darakavarón csak 1 gáz meg 1 fék van benne. Aztán mikor ehhez a kényelemhez pillanatok alatt hozzászokik már nem fogja emlegetni az aurist(kezeit széttáró) Én vettem 4 autót az asszonynak a 16 év alatt úgy, hogy magamnak csak 1-et ez idő alatt.(óranézegetős)
Te hány autót is vettél eddig a feleségednek mert nem emléxem mit is mondtál?
Nevezd kereteknek, nevezd megallopadasnak vagy aminek akarod ha ugy megerted. Pl. nalunk az volt, hogy nincs Zepter bemutato meg akarmilyen mlm faszsag, aztan amikor osszekurtA az automat akkor azt tobbet nem vezeti, a huga meg akkor viszi a lanyomat el, ha en is tudok rola.
Neked is csak azt tudom irni, hogy a te kondicionalasod a gyerekkorodban jol sikerult.
Szeretem az erv nelkuli vitatkozokat.
Csak az utóbbi pár hozzászólásából, meg a régebbiekből... olyan, mint egy 80 éves vén bolond: csak az a jó. amit ő gondol, ellenvéleménynek helye nincs, mindenkinek kuss a neve. Vajon a fűtés számlát meg a villanyét is elosztják? Mérő van a klotyó izzóján, hogy ki mennyit égette? 😁 A Zasszony családját is fikázza, meg elkülönül tőlük, na ez is bizonyos értelmi szint alatt gyakori 🙁

Az meg, hogy te nem találsz hibát eben a viselkedésben, csak a véleményemet erősíti! 😂
Szabály meghatározás? Miféle párkapcsolat ez?
Ebből is látszik hogy a feleségednek lennének igényei, csak ezt te lehúzod, elöbb utóbb megunja a zsidóságodat
nálunk úgy van ha van pénz én gyors megveszek mindent ami kell, aztán herdálhat az asszony
nemrég megvettem a jövő évi bojlit mert ezután úgy is csak szar fizetésem lesz jó sok hónapig, aztán a szüreti hajsza miatt túl sokat kerestem, így minden megvan ami jövőre kell
bojli szárad, tigris mogyoró fél kilónként vákuum fóliázva, kukorica meg a zsákban várja a jövő tavaszt
amúgy én örülök annak hogy nem kell menni szinte sehová intézkedni
mindenhova az asszony megy, kezébe nyomok egy csavart ilyenből kell 20 aztán már kocog is a boltba
egyedül a traktotos boltot ( csapágyak stb lelőhelye) utálja mert ott néha nagyon sokat kell várni
vagy akkora fasza van mint a gyalogsági ásó nyele és azt kedveli az asszonyka
ebbe most kivételesen mi volt a faszság?
Letette az alapokat igaza van. Vicces lenne ha itthonról kéreckednem kellene bárhová is(kezeit széttáró)
Külön kassza sem ördögtől való(kezeit széttáró) Ha minkét félnek van önálló keresete miért ne lehetne külön a kassza? Vannak közös kiadások miért csak az egyik félnek kell azt állni ha mindkét részről van kereset? Miért nem lehet mindkét félnek saját pénze amit magára költhet?
De fasza lenne, ha a bevételeimet minden hónapban a feleségem kezébe nyomnám nekem meg kuncsorognom kellene pénzért ha mondjuk pecázni akarok menni(fetrengős) Akkor itt is lenne teszla ha én nem is akarnék akkor is 😂

A szürettel kapcsolatban frílac csak egyszerűen képtelen vegyülni a társasággal(kezeit széttáró) Ha nem szereti csinálni egyszerűen kell keresni valami kifogást miért nem tud menni és kész.
persze minden normális ember berúgna a többivel és élvezné az életet 😂
Hát neked jó birka türelmű nőd lehet, hogy elviseli a faszságaidat
Azt nem ismerem
Az aiwa úgy jött hogy üzletben teszteltünk párat, és az akkoriban elérhetőek közül ez szólt a leg vadabbul
Csak ugye itthon rákötve a 80as Videoton hangfalra a sírás kerülgetett olyan szarul szólt
Utálom ha valami szarul szól inkább legyen csend
Járok cégekhez ahol a nők rádiót hallgatva dolgoznak
Mintha kajmán harapdálná a tököm olyan rossz érzés hallgatni azokat a szarokat
Akkor körbenézek
Nem sok helyen árulják és viszonylag olcsó is
Amit néha nézek annak a menüjében nem voltam 10 éve
Max annyit hogy ha filmet nézek onnan kell indítani ha nem vagyok elég gyors
Amúgy meg ez megszokás kérdése
Mint a Nokia telefon után a Ericsson menü, és fordítva
Ja,tényleg.Valahogy pont átugrottam rajta.
ja ezt olvasta Ő is néhány sorral lentebb linkelte 😂
de még is megtetted(kezeit széttáró)
Nem, jól hasznosítja, prémium cucc.
Ha jól emlékszem te írtad a múltkor hogy Panasonic párti vagy a tv-ben,hát, tegnap olvastam hogy befejezik a tv gyártást.
Neked ketkereku tankod van nem motorod. 😆
Az tényleg nem a legeltaláltabb, viszont
Képminöségben, panelben ott vannak a szeren.
Nem tetszik az LG menü rendszere, elbaszott nagyon….
Nekem sherwood volt, az első 4 hangfal kimenetes, de volt csöves gitárerősítőm is, azt is elpukkantottuk. A vermona 400kilós az bírta a kihangosítást dupla 50es hangszórókkal...
Abban az f260 volt a nagyon menö akkoriban