A mai társadalom elég beteg. A rossz szocializáció, benne az, hogy a gyerekek a legfogékonyabb korukban hangsúlyosan többet vannak, pontosabban voltak az anyjukkal,m beléjük verték, hogy apa dolgozik, "hazaadja a keresetét", anya bevásárol, aka elkölti a pénzt.
A saját kollégáimnál látom, hogy pl. nemhogy nem értik a külön kassza intézményének lényegét, hanem egyenesen rettegnek még a gondolatától, mert "így szokták", "így illik", stb.
A kollégáim meglett emberek, és az évi 1-2 alkalommal tartó összetartó buli ELKÉRETŐZNEK, megbeszélik a zasszonnyal, hogy a jövő csütörtök jó-e, mehetnek-e, a 3 hónapja nyugger volt kollégát mentünk menteni a rossz akkuja miatt, mert a zasszony szerint várjanak még a cserével, mi az, hogy én egyedül megyek motorozni, a zasszony jelenti be a fodrászhoz... és hát ...
...elkölti a motorcsere alkalmával befolyt pénzt. Bundára, vagy az anyósmamának új mosógépre.
fasztuggya...buzi lett ez a világ. A szeptemberben kért anyagárra most hogy már kell három hetet és 50%.os emelést dobtak vissza. Minusz 350ezer......és csak szar műanyag fröccsöntött vacak.
1,2ért akartam eladni hogy vegyek peca kocsit belőle, mivel ennyiért nem hívott senki sem lett 1.1
aztán valamiért a peca kocsik egyre drágábbak lettek és berezeltem hogy se motor se kocsi a nej meg elbassza a motor árát
engem nem nagyon basztattak a vevők
3 jött megnézni, meg még néhány telefonos
egy el is vitte volna de megrémültem hogy tényleg elviszik aztán nem engedtem belőle egy fillért sem és így már nem vitte mert nem volt annyi pénze
Most így ránéztem a használt motor árakra.....vazz, hihetetlenül drágák, van erre érdeklődő egyáltalán? 2000 körüli GS 500 800000 felett, GSXF600 1 milla körül? Mi van itt? 😶
A saját kollégáimnál látom, hogy pl. nemhogy nem értik a külön kassza intézményének lényegét, hanem egyenesen rettegnek még a gondolatától, mert "így szokták", "így illik", stb.
A kollégáim meglett emberek, és az évi 1-2 alkalommal tartó összetartó buli ELKÉRETŐZNEK, megbeszélik a zasszonnyal, hogy a jövő csütörtök jó-e, mehetnek-e, a 3 hónapja nyugger volt kollégát mentünk menteni a rossz akkuja miatt, mert a zasszony szerint várjanak még a cserével, mi az, hogy én egyedül megyek motorozni, a zasszony jelenti be a fodrászhoz... és hát ...
...elkölti a motorcsere alkalmával befolyt pénzt. Bundára, vagy az anyósmamának új mosógépre.
Micsoda balfaszság. Buzik.
:-D