Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Török vagy román levegő lesz az... 😁 vagy szlovén, az a legjobb eset.
voltak vicces dolgok
pl mosógéphez nem lehetett szimeringet kapni, kellett venni egy másik mosógépet, majd kb olyan fél év múlva csak szereztek bele és lett két mosógépünk 😂
Teljes méretű pótkerekem az van - de még a gyári, francia levegő van benne (magyarul sose mértem a nyomását....) Szóval jó lesz az a pumpa. 😆
A komcsi rendszerben mindig papíron volt meg minden 5 éves terv 110%,amugymeg lófasz volt.
Én is kinyomtam (újra kalibráltattam) megállás után, de párszáz méteren belül vissza jött a hibajelzés. Szemre nem volt defektem (nyomásmérőm külön nincs), így el mertem menni a kútig.
Nem, viszont a jobb első kerékben valóban kevesebb volt a nyomás 0,2 barral.
Leállításra sem "javult meg", így 5 km-rel később bementem a MOL-kútra, ellenőriztem-pumpáltam, majd lenulláztam a hibajelzést. Azóta jó.
Egyébként ez első hibajelzése volt szűk másfél év alatt. (Itthon nem nagyon ellenőrizgetem a guminyomást, csak félévente a téli/nyári váltásnál. A Yaris meg a Ceed hozzá szoktatott, hogy normális gumi defekt nélkül ma már nemigen veszít levegőt).
az audi is ilyen érzékelőt használ, ami az abs kerék fordulatszámát nézi. egy évben 2-3 fals jelzést adott. megálltam, indítottam egy újrakalibrálást és kész
mindig ez a kettő van a "nyugati" világban
komcsi rendsterben ilyen nem volt, ott mindig 110+% volt a termelés de áru sosem volt
ténylegesen volt is defekt?
mert ha igen a pumpa kevés lesz
És ha menet (sőt előzés!) közben ordít a kocsim hogy defektem van? A Zemplénben ez történt augusztus 21-én.
vagy induláskor ellenőrzöd 😉
Normal esetben ebből van a GDP növekedés is, hogy fogyasztói társadalomban élünk. Amúgy jönne a recesszió, munkanélküliség, alacsonyabb bérek, magasabb árak stb
Vagy megtanuljuk újra feldolgozni a szemetünket, vagy stoppolok az út szélén, hagy valakinek esetleg mégis van-e egy pumpája a kocsijában? Bár ugye ez környezetpusztító dolog.
hibátlan terv
mert minél több a vásárlás annál nagyobb a termelés emiatt több a munka és a nagy szériás gyártás olcsóbb
így mivel több a munka több a pénz és még többet lehet vásárolni

egyedüli hiba ebben a hulladék újrahasznosítás, mint gyártási, csomagolási, és az elromlott termékeké
emiatt még az elérhető alapanyag mennyisége is csökken
röviden fogalmazva bele fogunk fulladni a szemétbe....
Fogyasztói társadalom: rákívánunk valamire, és megvesszük....
kidobott pénz mint a pet palackos sör 😀
Na, meg is jött a picurka Xiaomi kompresszorom a kocsihoz. Mivel szakad az eső, majd máskor fogom kipróbálni. 😄
ki fog venni 50 milláért egy ilyen nagypapás kocsit?
30 ért a tesla 10x jobban néz ki
Ha végigtolja a pályán akár még 90-el is! 😅
7végén kalandoztam kicsit az országban, mentem sokat a pestiek autó-kijáróján (M7, azon járnak ki a telekre 😁) hát elég sok vellanyost láttam. Mind a külső sávban ment 😅 Én az M5-ön járok többet, na ott havonta látok kb. egyet...

A cikkben nagy szenzációnak említik a 7 km/kW-ot, pedig az 14,3 kW/100 km - hisz ennyit mind tud 😂 kivéve a nagy Tekla, az 18 😁
Mondom, csak kicsivel több mint a Corsád, annyit ne sajnálj már magadtól 😂
Cserébe ezzel nem kell megállnod tölteni Splitig.
50,7 millió(gondolkodós) Onnan már csak 50,5 milla hiányzik ha jól elmegy az asztma(szemeit körbeforgató)
Harommillaert? 😆
Zooooliiiii végre te is vehetsz villanyost! 😂
Ez már elmegy annyit mint egy 1.9 Passát
https://villanyautosok.hu/2021...

Mondjuk kicsit többe kerül mint egy 10éves Corsa, de úgy is jól megy most a bútor biznisz 😆
Van baj a fejedben rendesen. De mindegy is. 🤗
Tőled azt, hogy nem szabad csinálni dolgokat 🤔