ez szerintem most sem fog változni(kezeit széttáró) annak ellenére, hogy van néhány dolog amivel az utóbbi időben egyet kell, hogy értsek veled(szemeit körbeforgató)
úgy, hogy ezek az idióta balfaszok elbaszták a keresőt IS(ujjával lefelé mutató) Nem bírtam elővarázsolni.(kezeit széttáró) Na nem baj lassan kell csinálni úgy is egy újat de ne aggódj(ujjával nemet mutató) téged semmi képen nem felejtelek ki belőle(fetrengős)
de rohadtul tartalmazna hangsúlyt csak ezek a debil sm-ek elqrták azokat az emóciókat amivel ki tudná magát az ember fejezni(kezeit széttáró)
Egyébként neked mind1 mert amíg meg voltak a régi emóciók te csak a fetrengőset raktad be ennél az elbaszott ujjaknál meg csak a sírva röhögőset. Szerintem nincs olyan hozzászólásod ami más jelet is tartalmaz(vigyorgós)
Vagy lehet mi vagyunk a zsenik és ti vagytok a hülyék(gondolkodós)
Csak ti olyan hülyék vagytok, hogy azt sem tudjátok, hogy hülyék vagytok hát pont ettől hülye a hülye(fetrengős)
hát rám szerintem nem lehet azt fogni, hogy én divatolok ugye?
Amikor bejött a light cola(10 éve) azt ittam, amikor bejött a zéró akkor meg azt. A sima kóla iszonyat gejj. Nem is tudom, hogy lehet azt meginni. A zérót is fröccsnek tudom meginni felesbe szódával úgy egész tűrhető(kezeit széttáró)
A te korodban és a te állapotodban szerintem már ne gyűjtsél semmit(ujjával nemet mutató)
Vegyél 1 motrot(meghajlós) Azzal elkujtorox 1 darabig ha szerencséd van utolér 1 kamion maga alá gyűr gyorsan végez veled (meghajlós)
Sokkal jobb mint a tüdőrákkal szenvedni évekig azzal a tudattal, hogy 1-2 év van hátra(kezeit széttáró)
az 30 millió évente simán felél belőle 15 millát és annyi pénzből még csak kimondottan uriasan sem él. marad évente 15 millája vagyis egy 350 milliós házra 23 évig kell gyűjtögetni.
Attól függ, Pipi. Mi egy Pécs méretű városban 550-ért béreltünk egy 2 szobás, kertvárosi lakást. Plusz rezsi, nyilván. Az még 220, mert a fűtés is villannyal ment.
Nagyobb városokban valóban egy ezres, Londonban nem ritkán másfél.
az havi 1800 font kb. olyan 8 kiló lehet. Az ottani árakhoz mérten szarabbul keresnek mint itt. Ott 1 albi 1000 fontnál kezdődik és aki ilyen helyen melózik annak tuti nincs saját háza (kezeit széttáró)
Visszaolvastam kicsit - összefoglalom, másnak ne kelljen feleslegesen 😁
Sok itt a hülye, sok a buzi, meg van, aki hegesztett.
Bogyó igénytelen, mert pennys cukormentes szart iszik.
A cukormentes bizony szar, és szar az íze, tehát létezik cukormentes íz 😅 ebből következik, hogy Levi és F2 nem fogja szopkodni egymást a későbbiekben.
Ünnep volt, mégis a legtöbben dolgoztatok valamit - ez bizonyítja a "sok hülye" elméletet 😁 vagy csak sztahanovisták.
Bléd megijedt, hogy nem ő a listavezető - de sztem megnyugodhat 😁
vagy szoktatok ilyenkor táncolni otthon?(kérdőjeles)
Egyébként neked mind1 mert amíg meg voltak a régi emóciók te csak a fetrengőset raktad be ennél az elbaszott ujjaknál meg csak a sírva röhögőset. Szerintem nincs olyan hozzászólásod ami más jelet is tartalmaz(vigyorgós)
Csak ti olyan hülyék vagytok, hogy azt sem tudjátok, hogy hülyék vagytok hát pont ettől hülye a hülye(fetrengős)
Mondjuk lehet ez a felsorolás néhány oldalt itt igénybe vesz(gondolkodós)
A szentesi utászok ezt egy laza délelőtt összedobnák 😂
A télre nem gondoltatok?
Amikor bejött a light cola(10 éve) azt ittam, amikor bejött a zéró akkor meg azt. A sima kóla iszonyat gejj. Nem is tudom, hogy lehet azt meginni. A zérót is fröccsnek tudom meginni felesbe szódával úgy egész tűrhető(kezeit széttáró)
Vegyél 1 motrot(meghajlós) Azzal elkujtorox 1 darabig ha szerencséd van utolér 1 kamion maga alá gyűr gyorsan végez veled (meghajlós)
Sokkal jobb mint a tüdőrákkal szenvedni évekig azzal a tudattal, hogy 1-2 év van hátra(kezeit széttáró)
Nagyobb városokban valóban egy ezres, Londonban nem ritkán másfél.
😅háttttezkééész 😅
Sok itt a hülye, sok a buzi, meg van, aki hegesztett.
Bogyó igénytelen, mert pennys cukormentes szart iszik.
A cukormentes bizony szar, és szar az íze, tehát létezik cukormentes íz 😅 ebből következik, hogy Levi és F2 nem fogja szopkodni egymást a későbbiekben.
Ünnep volt, mégis a legtöbben dolgoztatok valamit - ez bizonyítja a "sok hülye" elméletet 😁 vagy csak sztahanovisták.
Bléd megijedt, hogy nem ő a listavezető - de sztem megnyugodhat 😁