már egész biztos(meghajlós) Mióta megvettük szerintem a néhány rohadás eltüntetésén kívül nem sok minden lett rajta csinálva az elmúlt 10 évben. Csak azok a szerelések ami ahhoz szükségesek, hogy induljon és menjen. A mienk ránézésre is egy rakat fos. A motorja egyébként hihetetlen módon jó(kezeit széttáró)
Ápropó mérsékelten érdekel az előválasztás.
Mi a stájsz,bolgár bálna vs zajosmárkimár-karigeri meccsen?
Szétrúgta már klára úr a két rinyáló kiscsávó tökeit? 😂
szerintem te várod ezt mint a messiást 😂
Szeretnéd látni ahogy kenyérért koldulunk lacával meg f2-vel az utcátok elején 😂
Mondjuk nincs ebben semmi extra csak igazi magyar vagy a megdöglött tehén esetével(kezeit széttáró)
Persze az nem számít, hogy nagyjából gyerek korunk óta kidolgoztuk a belünk építgettük a jövőnk a kanapén heverészés helyett.
Mi is biztosan elheverszégettünk volna egzisztencia építés helyett 😂
Minden bizonnyal(kezeit széttáró) De lehet egyre kevesebben akarnak azért a pár száz ezer ft-os munkáért kockáztatni a börtönt(kezeit széttáró)mert most már az jár érte elviekben(kezeit széttáró) Persze ilyenről még nem hallottunk,hogy valaki az miatt került volna böribe de ami késik nem múlik(kezeit széttáró)
Egy darabig biztosan nem fog eltűnni ez az óratekergetősdi de azért meggcsappant ennek a számuk. (kezeit széttáró) Az idő előrehaladtával majd ki fog kopni teljesen(kezeit széttáró) nyilván nem holnap(kezeit széttáró)
nem lett volna értelme
nem eladni akartam a motort mindenáron hanem eladni annyiért amennxiért tudok venni egy működőképes l300
az meg 900-1 milla felé nem volt
így megmaradt a motor
most nem is hirdetem mert minek, az a pénz nem hiányzik, peca kocsi projekt befulladt
minden marad a régiben
majd ha az opel letérdel meglátom mi a helyzet
eddig az a terv hogy egy 4x4 nagyobb egyterű lesz az utódja
de ez még legalább 2 év
Fordítva. Akinek futja Teslára annak van pénze a hobbijára is 😉
Ez csak az egyik végzettségem a sokból.
Eszembe sincs villanyszerelőként dolgozni (bár ha minden kötél szakad akár az is jöhet), sokkal jobban keresek (ahogy Pipimodja) az antenna mosással 😁
Sima konnektor szereléssel nyilván nem lehet az átlagosnál jobban keresni, de azért itt is van pár terület amivel (ha ügyes vagy) szénné keresheted magad mint vállalkozó, viszont ehhez is kell papír.
Én meg szeretem ha van "B" terv. Ha esetleg megszűnne a melóhelyem, akkor valamilyen vállalkozásba kezdenék, és ahogy nézegettem kb. minden ötletemhez kell villanyszerelő papír.
Aztán azért is vágtam bele, mert én még nettó 10nap alatt végigcsináltam a régi szabályok szerint az egész OKJ-t, ha idén mennék akkor járhatnék egy évig ugyan ehhez, aztán az meg érthető ha már kirúgtak, akkor ez nehezebben lenne kivitelezhető. Most kényelmesen megvan a papír, és ha beüt a foscunami, akkor van mihez nyúlnom.
Persze, van nekem is sok ismerősöm. Mindenki azt mondja hogy nem egyszerű, sőt szinte lehetetlen nyom nélkül megcsinálni ezért nem is csinálják vagy ha csinálják olyan áron amit nem fizet meg senki.
osztálytársam a sprinterbe 11 hónap alatt több mint 200 ezret tekert bele
az 4 évesen közel egy millát futott
aztán 170( 190... valami ilyesmi) ment műszakira majd el lett adva
ismerős benne volt egy ilyen körben
mindent lehet
vokt egy autó típus amit csak egy fix értékre tudtak pl 222453 semmi másra, ilyen program volt hozzá
szóval ami 222kezdődött mind tekert volt 😂
csak akarni kell, aki nagyon akarta az tudta
nyílván az idősebb kisebb értékű autóknál még jelen lehet. A mostaniaknál én sem gondolnám. A 2006 masztert 192 ezerrel vettük 2012-ben igaz szaré-húgyé. 😂 Aztán valójában egy TNT-s autó volt nagyából 600 ezerrel. Most sincs benne több 350-né óra szerint pedig mi az órához hozz sem nyúltunk csak megörököltük az óraállást. 😅 Nem mintha annál már nem lenne mind1 de előre a valós km-hez már biztosan nem lesz tekerve(fetrengős)
Nagyon nem megy már ez a tekergetés. Motornál talán, autónál, a legtöbb autónál már szinte lehetetlen visszatekerni úgy hogy azt ne lehessen könnyen kimutatni. Abs kocka, légzsák modul, immo olvasó, komfortelektronika stb stb, rengeteg helyen jegyzi a km-t.
Kell hozzá. A hajeszt én is 2 nap alatt adtam el. Volt fent vagy 25 hirdetés középárba tettem akkor 2,3-ért. 2,1 lett a vége.
Szándékosan fent hagytam a hirdetést mert kíváncsi voltam mennyi érdeklődő van rá. A hirdetés lejártáig nem jelentkezett rá senki(kezeit széttáró) Azt az 1 mókust kell megtalálni aki épen olyat akar. Ne nézegessék meg 100-an 1 vigye a kigondolt áron és kész. Egyébként 1-ő gondolat az volt m hogy felteszem 1,99-ért. Aztán amikor pár fillérből rendbe tetettem meg kiganyéztam saját magam nem ismertem rá.(fetrengős) Hát mondom ezt ennyiért biztosan nem teszem ki dobok rá egy kicsit(vigyorgós)
A vevő elmondta megnézett már a hirdetésből 5-6-ot. Azt mondja a fényképeken mind jól nézett ki a valóságban egy lelakott gané volt mind. Állítólag állapotra közelében sem volt 1 se az enyémnek. 😮 Ennek az lehetett a titka, hogy talán ha évente 2-szer volt lemosva az imóba. Nem koptatta szét a festéket a túl sok mosás 😂
a tekerés ugyanúgy jelen van
csak kicsit drágább, egyes típusoknál meg még drágább
új autónál megéri az akció 4 éves műszaki előtt visszatekeri a 2. szerviz méterére
a spórolt szervizen megvan a tekerés összege a méter meg elenyésző lesz benne és jó áron el lehet adni
az hogy 30 ezer van benne vagy 230 senki sem mondja meg, max ha kőműves brigádot vittek benne
nekünk az audi 400 felett volt 20 évesen és makulátlan beltere volt, a külső részén egy karc volt amit akkor kapott amikor nekibasztam a 2 méteres vízmértéket
néha van szerencse
az audit is az első vevő vitte, alig volt hirdetve
az eladhatatnannak mondott husqvarnát is az első ember vitte pár héten belül
a corsa meg sem volt hirdetve csak szó volt róla aztán másnap már ott volt a vevő érte 😂
anyós beszélt egy nővel a boltban erről az mondta a férjének aztán másnap reggel már ott is volt érte
de azért ezek az esetek a ritkábbak, főleg ha kicsit drágább mint az átlag
Mi a stájsz,bolgár bálna vs zajosmárkimár-karigeri meccsen?
Szétrúgta már klára úr a két rinyáló kiscsávó tökeit? 😂
Most pl szerintem jobb mint a szarkupac mastered. 😂
Szeretnéd látni ahogy kenyérért koldulunk lacával meg f2-vel az utcátok elején 😂
Mondjuk nincs ebben semmi extra csak igazi magyar vagy a megdöglött tehén esetével(kezeit széttáró)
Persze az nem számít, hogy nagyjából gyerek korunk óta kidolgoztuk a belünk építgettük a jövőnk a kanapén heverészés helyett.
Mi is biztosan elheverszégettünk volna egzisztencia építés helyett 😂
Egy darabig biztosan nem fog eltűnni ez az óratekergetősdi de azért meggcsappant ennek a számuk. (kezeit széttáró) Az idő előrehaladtával majd ki fog kopni teljesen(kezeit széttáró) nyilván nem holnap(kezeit széttáró)
ha beüt a szarcunami mindeni nyeli a fost
fegyver meg a konzerv aminek értéke lesz
nem eladni akartam a motort mindenáron hanem eladni annyiért amennxiért tudok venni egy működőképes l300
az meg 900-1 milla felé nem volt
így megmaradt a motor
most nem is hirdetem mert minek, az a pénz nem hiányzik, peca kocsi projekt befulladt
minden marad a régiben
majd ha az opel letérdel meglátom mi a helyzet
eddig az a terv hogy egy 4x4 nagyobb egyterű lesz az utódja
de ez még legalább 2 év
de amikor 2-3 millával többet ér a 130 ezret futott mint a 430 ezret futott akkor pár százezer belefér
Oda kellett volna adni 1 milláért.
Ez csak az egyik végzettségem a sokból.
Eszembe sincs villanyszerelőként dolgozni (bár ha minden kötél szakad akár az is jöhet), sokkal jobban keresek (ahogy Pipimodja) az antenna mosással 😁
Sima konnektor szereléssel nyilván nem lehet az átlagosnál jobban keresni, de azért itt is van pár terület amivel (ha ügyes vagy) szénné keresheted magad mint vállalkozó, viszont ehhez is kell papír.
Én meg szeretem ha van "B" terv. Ha esetleg megszűnne a melóhelyem, akkor valamilyen vállalkozásba kezdenék, és ahogy nézegettem kb. minden ötletemhez kell villanyszerelő papír.
Aztán azért is vágtam bele, mert én még nettó 10nap alatt végigcsináltam a régi szabályok szerint az egész OKJ-t, ha idén mennék akkor járhatnék egy évig ugyan ehhez, aztán az meg érthető ha már kirúgtak, akkor ez nehezebben lenne kivitelezhető. Most kényelmesen megvan a papír, és ha beüt a foscunami, akkor van mihez nyúlnom.
az 4 évesen közel egy millát futott
aztán 170( 190... valami ilyesmi) ment műszakira majd el lett adva
mindent lehet
vokt egy autó típus amit csak egy fix értékre tudtak pl 222453 semmi másra, ilyen program volt hozzá
szóval ami 222kezdődött mind tekert volt 😂
csak akarni kell, aki nagyon akarta az tudta
Szándékosan fent hagytam a hirdetést mert kíváncsi voltam mennyi érdeklődő van rá. A hirdetés lejártáig nem jelentkezett rá senki(kezeit széttáró) Azt az 1 mókust kell megtalálni aki épen olyat akar. Ne nézegessék meg 100-an 1 vigye a kigondolt áron és kész. Egyébként 1-ő gondolat az volt m hogy felteszem 1,99-ért. Aztán amikor pár fillérből rendbe tetettem meg kiganyéztam saját magam nem ismertem rá.(fetrengős) Hát mondom ezt ennyiért biztosan nem teszem ki dobok rá egy kicsit(vigyorgós)
A vevő elmondta megnézett már a hirdetésből 5-6-ot. Azt mondja a fényképeken mind jól nézett ki a valóságban egy lelakott gané volt mind. Állítólag állapotra közelében sem volt 1 se az enyémnek. 😮 Ennek az lehetett a titka, hogy talán ha évente 2-szer volt lemosva az imóba. Nem koptatta szét a festéket a túl sok mosás 😂
csak kicsit drágább, egyes típusoknál meg még drágább
új autónál megéri az akció 4 éves műszaki előtt visszatekeri a 2. szerviz méterére
a spórolt szervizen megvan a tekerés összege a méter meg elenyésző lesz benne és jó áron el lehet adni
az hogy 30 ezer van benne vagy 230 senki sem mondja meg, max ha kőműves brigádot vittek benne
nekünk az audi 400 felett volt 20 évesen és makulátlan beltere volt, a külső részén egy karc volt amit akkor kapott amikor nekibasztam a 2 méteres vízmértéket
az audit is az első vevő vitte, alig volt hirdetve
az eladhatatnannak mondott husqvarnát is az első ember vitte pár héten belül
a corsa meg sem volt hirdetve csak szó volt róla aztán másnap már ott volt a vevő érte 😂
anyós beszélt egy nővel a boltban erről az mondta a férjének aztán másnap reggel már ott is volt érte
de azért ezek az esetek a ritkábbak, főleg ha kicsit drágább mint az átlag