Azert tegyük hozzá hogy a fidesz kalapja nem üres. Mindne a haveroknál van. Tehát nekik csak ott kell maradni, a bevétel garantált, szinte mindenre kezet tettek.
Kezet tettek de hagyták magyar kézben, nem adtak el a franciának stb mint a gyurcsótány.
Hogy a Balatont megvették Lőrinczék? Meg! De! Mindent újítanak, munkát adnak a Magyar!!! embereknek. Magyar államnak csordogál vissza a pénz.
Lassan de biztosan építette a fidesz az országot nem pedig külföldre szórta el az értékeinket.
Egyetértek veled sok dologban amit írtál.
Viszont azt is leírtad, hogy amit tudott, mindent szétloptak Orbánék, és, hogy nem lesz szabad préda, nem tudnak már mit ellopni, az emberektől kell elvenni.
De ha maradnak, akkor mi változik ezzel kapcsolatban?
A kalap üres marad, abból ők sem tudnak tovább garázdálkodni.
Ezeket mérlegelve, mindenhogy mi leszünk a farok rossz végén megint, bárki kormányoz?
konkrétan tényleg nem értem mit akart a költő ezzel a visszalépéses performance-okkal.
Te meg tudod magyarázni?
Mert ok,adatgyűjtés a szavazóikról megvan.
De könyörgöm.
Az országgyűlési választáson egyén képviselőről és pártról szavazunk.
Majd a legtöbb mandátumot nyert párt illetve pártszövetség alakít kormányt és választ miniszterelnököt.
Ez a hülyeség amire egy milliárdot eltapsoltak csak mókusvakítás a hozzád hasonlóknak.
Mivel előválasztási osztozkodásban a DKjobbik tarolt így HA nyernek szerinted ki osztja le ki lesz a kormányban?
Itt mindent a DK vitt.
Ami látszik hogy jákob még miskolcon sem tudott nyerni,el is kezdett dobrev támogatásával kuncsorogni legalább egy listás helyre.
Szerintem talán megéli a jobbik a választást talán nem de utána tuti eltünik.
LMP,párbeszéd,momentum billeg a bejutás körül.
Vagy behódolnak a DK-nak és a celeb politikusaik kapnak listás helyet,még talán frakciót is alkothatnak de beleszólása senkinek sem lehet.
És hát ez a bohózat után te még jó érzéssel ki mered állítani hogy nem lesz dk oligarha tömés,intézményesített lopás meg demokrácia felszámolás,mikor még nem is nyertek már felesből akarnak alkotmányozni?
Zajos márk mögött nem lesz képviselő,hogy akarja ferencet elszámoltatni?
Tudom,tudom,jön a toposz hogy mért nem a fidesz...............könyörgöm,már rég nektek kellett volna megszabadulni tőle hogy ne legyen ekkora teher az összefogásnak,de még te is rá szavazol.
Vicc vagy. 😂
Hihetetlen, ennyi negatívumot felsorolsz de mégis a magyar sokkal sokkal jobban él most mint ezelőtt bármikor. A Fidesznek van egyedül célja, az összes többi csak azt tudja hajtogatni hogy ezt és ezt nem jól csinálják de egyik sem mondja azt hogy hogyan kellene!
Tolvaj hazaáruló az egész ellenzék.
csak nyerje meg a klárika
majd ugrik a csoda kocsid a levesbe harmad áron hogy ki tudd fizetni a villanyt meg a fűtést
tőlem nem tudnak sok mindent elvenni, de te torokra kapod a faszt keményen
amit tudott ellopott az o1g, a népnek meg dobott mindig egy kis aprót
aztán ha beleülnek a gyurcsány bohócék a bársonyszékbe rájönnek hogy nincs szabad préda, nincs mit ellopni, szóval az emberektől fognak ezt-azt elvenni
és csak attól tudnak elvenni aki keres meg attól akinek van fogyasztás
Igen, minden ellenérzésem ellenére "kénytelen" leszek Klárikára szavazni: sajnos Orbán rezsimje az elmúlt 12 évben "bebizonyította" hogy a jobboldaliság nagyjából egyenlő a korrupcióval, a demokrácia felszámolásával, az intézményesített lopással, a közpénzből kistafírozott "nemzeti" oligarchiával, a néphülyítéssel - így bármennyire is tisztelem és becsülöm Márki-Zayt (jobboldali politikusként is feddhetetlen és tisztességes ember), nem fogok rá szavazni. Én KariGeri politikájában láttam a követendő utat, de ennek sajnos most vége lett.
amúgy igencsak elszomorító hogy nem bír ki 200 ezer km menetet egy fékbetét az opelen
most ismét költhetek rá egy csomó pénzt
plusz fél kézzel szerencsétlenkedhetek amíg kicserélem mert jövő héten indul az őszi peca
Sehol sincs prospektus. Még el is mondja, hogy nem a hálókocsit sikerült lefoglalnia, hanem csak egy fekvöhelyest. A kettö nem egy komfort kategória...
ezért írtam 15x hogy nézd meg, mert amit bevágott prospektus képeket az nem az amit kapott
de itt kötekedsz hogy idióta a csávó....
mondjuk van baj a fejében az tuti 😂
mert így igazi politikusként osztod az éstt és fogalmad nincs miről beszél mindenki
Kezet tettek de hagyták magyar kézben, nem adtak el a franciának stb mint a gyurcsótány.
Hogy a Balatont megvették Lőrinczék? Meg! De! Mindent újítanak, munkát adnak a Magyar!!! embereknek. Magyar államnak csordogál vissza a pénz.
Lassan de biztosan építette a fidesz az országot nem pedig külföldre szórta el az értékeinket.