Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aurisból 349 van a használtautón
Még egy milla alatt is van egy
Másfél alatt még rengeteg
Úgy néz ki te más mozit nézel mint a többi nép 😂
Akkor vegyél egy 20 millás kocsit, jövőre add el 15 ért és máris 12 Milla pluszban vagy amikor megjött a villany dacia
Szóval nyertél 12 millát, ez sokkal jobb üzlet mint az asszony Toyota kocsi eladni
a végén ingyen lesz.(meghajlós) Bár alapvetően ingyen(gondolkodós) 3,3 évre előre megveszem a működtetését(szemeit körbeforgató)
beleszámolod. Mert mindig azt számolod amiért a tarisznya mélyére le kell nyúlni fizetéskor(kezeit széttáró)
egyébként a tojota is hozott június óta kb. 1,5 millert 😂 megduplázódott az ára néhány hónap alatt(fetrengős) Olyan ez mint a jó bor. Minél öregebb annál többet ér 😂 lehet inkább várok vele még 10-15 évet és utána adom el 100 misiért. 😂 ilyen jó befektetéssel ritkán hoz össze a jószerencs(fetrengős) júniusba 1,5-1,8 körül mozgott az auris ára most 2,8 alatt nincs. Az is csillió km-errel egérmozi nélkül 😂
(kezeit széttáró) megoldás lenne ez is(gondolkodós) De te akkor a faxért luxus tojotát veszel az asszonyodnak? A havi 2db 2 perces menet nem ér annyit 😂
Kérdem én,akkor mínusz 20 fokban mennyit megy el,13km-t?
ha behozzák a városi 30-at az asszony szpringje 500 km tud majd 1 töltésre(fetrengős)
na ezt még a klióra sem hallottam(fetrengős)
A libernyáknak hiába magyarázod Ő szerinte nincs jobb autó a világon egy narancs színű benyás kliónál(kezeit széttáró)
hát ha naponta az asszony 69 km-ert elmegy a városba 110-el tuti agyon is ütöm(gondolkodós)
az biztos kell majd mert erre a meteorológusok teljesen alkalmatlanok 😅
Szrintem igen(gondolkodós) a 2 foncsorért adhatnád érte cserébe a doboz fityót 😂
Amennyiért leszerződtem. Bár köszönöm az aggódásod. (meghajlós) A proesz is majd fél évre jött. Én erre rákérdeztem, hogy mi van ha. Elmondta a csávó, hogy kifizetem az előleget és ha a fene fenét eszik is nekem ez akkor is ennyi8kezeit széttáró) A 10,5 milleres kocsi mire hozzám került 11,2 ért addigra. Ennyit ment fel az ára, de nekem ehhez már nem sok közöm volt mert a szerződés szerinti ár számít.(kezeit széttáró) Mondjuk ezt neked tudnod kellene szerintem kb. ebbe a cipőben voltál te is (gondolkodós)
A cZeizelnek igen rossz véleménye volt a buzikról, aztán amikor kiderült, hogy a gyereke is az, akkor visszavett az arcából.
Hát, jellemtelen egy alak, az biztos.
mondom kínában vagy hol ez kapásból csak 3,5
Na igen, még neked sikerült............ Ja várjál, az a ceizel volt a lombikkal. 😆
kínában valami más néven mint szpring asszem rönóként árulgatják majdnem ezt, 3,5 milláért. Bár kevesebbet tud. sebességben és hatótávban is.
A decathlon mellett van egy, meg godollon az aldinal.
De úgy duborog a villanyforradalom hogy még sose láttam ott egy csodát se tölteni. 😆
Nálunk az összes töltőn ugyanazok az autók szoktak állni.
De hát 3-an vagyunk(hüledezős)
igen nagyfokú igénytelenség egy ilyen furgonnal járni(gondolkodós) Azért a gyereknek még is fülig ér a szája amikor apa autójával megyünk és felülhet a bakra 😂
na mind1(legyintős) hereként ezt te úgy sem érted meg soha. Neked végül is nem a nemző képességeddel lehet a baj, hanem, hogy soha nem álltak veled szóba a nők(fetrengős) Az általad lesajnált bogyó csak egy genetikai selejt amiért nem lett üszke de még Ő is meg tudta találni a foltját. neked valószínű nincs is olyan a világban hát nem csodálkozom 😂
Hát a sok ingyenélő kulák.minden.percet kihasznál hogy rajta lógjon, ráadásul lehet egézs délelőttre ott hagyja hogy otthon ne is kelljen tölteni 😀
nálunk már van kb 2 hónapja a lidl töltő
én még üresen sosem láttam, igaz nem sokszor járok arra
😄 te felettébb ostoba vagy 😆 már amelyik lidlnél van töltő (mert felénk egynél sincs még) és az is szabad lesz, na az se sokat tölt félóra alatt.
ez a 2,5 millás pályázat időszakos de amíg a komáid vannak hatalmon ez minden évben lesz. Állítólag nem is vityáékon múlik tán az únió ossza a pénzt erre(kezeit széttáró)