Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlore nem megyek sehova.
Majd tavasszal.
beadatod a fájzert és mehetsz bármerre
ha letelt 4 hónap a ruszki után akkor beadják, csak kérni kell
Na jo,de fel eve varom.
Most kivarom mi lesz az ujhülye javaslatával az EMA altal nem elfogadott vakcina utazasi szankcioirol.
Elfogadjak vagy nem,kell e valami nyugati vagy nem.
Tavaszra kiderul.
Azért megnézném a Teth környékén élőket amikor valaki beállítana, hogy na mostantól buzinak lenni jó. Nagyjábol 3másodperc alatt vágnák el a torkát 😂
Remélem hamar összedől ez a liberális kártyavár.

Na a motor, rendes motorod még mindig nincs 😂 Azt mondják mindenkinek arra van ideje amire akarja hogy legyen.
Én körbevezetlek itt a környéken, vagyunk elegen hogy az orszag minden szegletét bemutassuk részletesebben 😃
De türelmetlen valaki, pedig nem nekem jósolt a fórum esze két hetet 🤒 😂
Azt bármikor meg lehet tenni,nem kell várni evtizedeket. 😂
Albánia sem vonhatja ki magát túl sokáig a libernyák forradalom alól.
Afrikában kell nézegetni telkeket, mert onnan épp most jön el minden léhűtő, és egész évben termelnek a napelemek 😁
Húzza a f*szára a sz*rját?! 😲
Akkor ..zdmeg 😂
Miért olyan meglepő ez? Még az MZ-vel is volt hogy évente kellett generálozni. Egy ilyennel 30-40ezret ment el.
Pontosan nem tudom, mert az óra mindig beszart azon is 😆
Aki használja a motort, meg megy annak összejön.
Sajnos mire lett egy rendes motorom (nem röhög) már csak időm nincs erre, pedig azt reméltem hogy ha nem kell szopni az öreg tragacsokkal, akkor pillanatok alatt összejön a 100ezer km, és majd akkor cserélem. Most meg úgy tűnik ezzel a motorral fognak eltemetni 😬
Nem kell álcáznia,a bálna kiköpött fleto ahogy viselkedik. 😂
Nem tudom, de amit néztem vitát, kb. olyan megrendezett és nyomi felolvasós színészkedés volt, mint a "Barátok közt."
Ezek után meglepődtem hogy Fletó nyert Klárikának álcázva magát. 😆
Ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Ez általában olyankor fordul elő, amikor a tulajdonosa csak kisebb csoportnyi emberrel osztotta meg, megváltoztatta a láthatóságát, vagy törölték.
én belekeztem rengeteg mindenbe, aztán szinte mindig mások miatt beszoptam és abbamaradt a tevékenység
én már meguntam az örökös megújulást, leszarok mindent, kicsi munka kicsi pénz nagy nyugalom
tudnék annyi munkát hogy akár minden nap tolhatnám az ipart 16 órában is, 500+ hasznokkal
de minek, így is szar minden alkatrészem nyírjam ki mégjobban? aztán még pecázni is 2 bottal járnék csak nem pecabottal.....
Zoli, tudom, hogy már nincs Csekkendzsin a Rozsdakupacon, de ha netán megint előjön, itt a gyors megoldás. 😂
https://www.facebook.com/10002...
Azt várhatja. Az okosak akkor is azok maradnak amikor jön a szarcunami.
Tök mindegy mekkora értéket vesznek el, amíg az eszem és a két kezem megvan, addig a felmerülő problémákat is meg fogom tudni oldani.
kocsinál az látszik meg legjobban ha melós kocsi
nekem 6 év melóbajárás közben többet romlott a kocsi mint a többi 17 évben
vicces mert azóta is kint áll a szabad ég alatt de nem lett se csúnyább se rosszabb
az audink előző gazdája ilyen 65 kilós sunavadász gizda gyerek volt
örökké ment a kocsival de vigyázott rá
üléshuzat+ takarók mindenhol
ha az a 400+ ezer 80 ezerre vissza lett volna tekerve senki nem mondja meg hogy nem annyi a kinézetéről
Azt fogják elsőnek lefoglalni, téged meg lecsuknak feketézés miatt, csak hogy ne tudj tiltakozni 😆
Cseréld el időben fegyverre.
Nem feltétlen. Eddig két profilváltás volt az életemben, szimplán a technika fejlődése miatt.
Úgy tűnik most megint közeleg egy ilyen fordulat ahol olcsóbb, egyszerűbb és gondozásmentes eszközökkel megoldják azt amit eddig radarokkal, és így nem marad antenna amit moshatnék.
Ilyenkor nem rinyálni kell, hanem meglátni a lehetőséget és továbblépni. A tudás nem vész el, csak meg kell találni az alkalmazását az új helyzetben.
nekem nem lesz sokkal rosszabb ha összedől a szarból épített magyar vár
nem mondanám hogy várom, de nem is parázok tőle
én már régen megtanultam gombokból éldegélni, majd nem dobálom vissza a halakat ha éhezek, plusz kifogom a kicsiket is nem csak a nagyra vadászok
betárazok pár zsák kukoricát és eszünk puliszkát sült hallal 😂
Talán valami 6-700e-ren vettek részt ebben a bohózatban.
Azoknak is csak egy rész akarja a klára urat.
A legviccesebb hogy megy a hajcihő.
De az országgyűlési választáson nem miniszterelnököt választanak hanem pártrot és egyéni képviselőt.
Tehát a bohózattól függetlenül a legerősebb ellenzéki párt a DKjobbik lesz a legnagyobb frakció,és az mondja meg ki lesz a miniszterelnök.
És a pártban nem jákob lesz a vezető az is fix. 😂
Klárika vezet. Aminek én örülök mert azt mutatja hogy a legnagyobb szarkupacra szavaztak sokan tehát az emberek nagyrésze még tud gondolkodni és nem lesz itt semmilyen váltás. Szerencsére.
Ha csere lesz, kell nézni egy dél olasz vagy Albán telket mert itt el fog szabadulni a pokol az fix.
Ez csak penz szabadido es akarat kerdese.
Jó de ez egy kicsit irreális. Biztosan van ilyen autó is de nagyon elenyésző százalékban. Ennyi km-t nem nagyon szokás beletenni személyautóba, vagy ha igen, az azért látszik rajta.
Furgonnál lehet, de ott megint egy kicsit másabb a helyzet.

A motoromat 7000-rel vettem, 15000környékén volt műszakin, habár jó lenne most visszanéznem a számokat mert lehet rosszul emlékszem a műszakikra. Na mindegy, 50felett volt benne a 2.műszaki előtt, nagyon gondolkodtam hogy visszatekertetem 22-25közé. Az mégis máshogy nézni ki mint az 50+. Na de aztán inkább leszartam és most ha valaki kérdezi, mondom hogy lassan 80ezer van benne… az arcokat jó lenne fényképezgetni mert nem hiszik el. Amikor meg mondom hogy majdnem mind én raktam bele, csak hümmögés van.