Ezzel nem sok mindent lehet tenni, akik külföldre mentek nem nagyon jönnek vissza ha értenek ahhoz amit csinálnak mert állandó és jó a bérük (ne felejtsük a 11 évvel ezelőtti válságot és az utána következő 4-5 éves pangást amikor pont az építőiparban alig lehetett melót találni és nagyrészt emiatt mentek el és most ugyan van kereslet a melójukra, de az ember nehezen felejti el a rossz éveit), jelenleg pedig olyan drága lett a szakember (mondjuk pont a villanyszerelés nem emelkedett annyira), hogy az átlag polgár nem engedheti meg magának hanem hívja a józsit-ferit-bélát aki biztiőr valahol és állítólag tud ezt-azt persze általában kóklerként igen szar munkával.......amúgy nem váltetlen, hogy a villanyszerelők kapták a legjobb értékelést, ha az basz el valamit könnyen elpatkol a megbízó és nincs aki lehúzza. 😁
Nekem volt és pár havernak és ritkán volt baj a hidtaulikával csak ami a korából adódhatott, ezek még mechanikusak voltak elektronika nélkül, a mostani c5-öm többet tud ugyan viszont ezeket is kedveltem.
Na ha legközelebb erre jársz, mutatok egyet neked. Megkeressük közösen, tudom hol dolgozik, de készülj egy jó nedvszívó alsógatyával mert ha meglátod fixen beleélvezel a gatyádba.
Mikor nőkön látsz ilyen övtáskát az általában egy céllövöldében van vagy a körhinta mellett szedi a pénzt 50-60 közötti zsíros ronda mosdatlan nő de semmiképen nem kellemes(kezeit széttáró)
tudom a weszkócsizma sem divat már a sarkantyúval még is azzal lehetett jól tökön rúgni az ellenkező delikvenst. (kezeit széttáró)
Nézd szerinted tiltandó a hasitasi én meg ennek az eszköznek a használatával érzem kényelmesen magam. Nekem a brifkó majd az autóstáska után megváltás volt a hasitasi, kb. mint a fejlámpa amit nem kell fogni. Nekem a vállon keresztbe dobott tárolótáskák nem kényelmesek még ha az a divat akkor sem. Ebben elfér a pénztárcám amibe a kp-n kívül az összes iratom kártyáim benne vannak. Benne van a telefon a lakáskulcs,autókulcs, apró, 1 kés, 1 lámpa, 1 toll, a töltőtok az ájkosszal és a head-sekkel. Egyben van nálam minden és fognom sem kell meg a zsebeimet sem kell megtölteni minden szarral. Tehát nekem így kényelmes és nem nagyon érdekel,hogy ki mit gondol még akkor sem ha mindenki szerint ez "tiltandó" (kezeit széttáró)
Jo dolog az az övtáska… főleg amikor egy kellemes fiatal csaj keresztbe dobja a testén úgy hogy a mellére feszítse a pólót. De minden más esetben tiltandó a hasitasi.
igen. És pont telibeszarom ki mit gondol. pedig nem izzadósabb a lábam az átlagnál nekem még is mindig csúszkál a szandálba a lábam és igen veszek fel zoknit, mert úgy érzem a viseletet kényelmesnek.(meghajlós) Még övtáskám is van amit már méltatlanul lesajnálnak de még mindig az a legpraktikusabb cucc az ember személyes holmijának a magánál tárolására. és maroktelefonom van. Valahogy nem sikerült magába szippantania sem a féjszbuknak meg sem annak a sok bárgyú baromságnak a megléte amit egy lapos telefon nyújt. És igen pamut melegítőbe járok az évszaknak megfelelően ősztől tavaszig. És bemegyek a bankba melegítőbe, a polgármesteri hivatalba illetve bármilyen hivatalba,ügyvédhez, ingatlanoshoz, boltba, orvosi rendelőbe bárhova. Én ezt a viseletet érzem kényelmesnek, farmer nincs rajtam 1 évben 20 napot. Biztos sokak szemének ez zavaró én szemszögemből meg kényelmesen öltözöm úgy ahogyan én érzem jól magam mert nem másnak akarok megfelelni hanem én akarom kényelmesen érezni magam és ennyi.
Hogy értsük egymást ini az 1-ő terv az volt, hogy én is felrakom ilyen pofátlan összegért az asszony autóját mint ez itt a képen még múlt héten.
ez kb. 1 évjárat, azonos futás teljesítmény, azonos kifogástalan állapot,szín is hasonló csak ez a szarabb,sötétebb szürke. különbség kb. hogy ez automata váltós az asszonyé nem. Mondom idő van rá eladni magasan kezdjük meghírdetni(kezeit széttáró) Már relatíve magasan mert ugyanezeket árulgatják 4,5 ért is bár azok 35-60 ezer futással vannak.(kezeit széttáró)
Úgy voltam vele, ha túl hamar elkel 3,3 körül odadós lett volna, akkor veszek egy lefosott szvittyet vagy asztrát vagy bármilyen szart arra a néhány hónapra. Amit nem sajnálok belelökni az árokba a használat végén. Ha átírással bukok is rajta 3 kilót akkor is marad tisztán 3 mikulás és ez lenne a cél. Csak közben az egyik indrusztriánál amikor rakott a targoncás srác a feleségének épp ilyen autót keresett. Egyenlőre az van, hogy ne hirdessem érdekli őket 3 forintért.(kezeit széttáró) Mondom minden oké nekem is kevesebb lenne a macera ha nem kellene egy szükség autót közbeiktatni amíg megjön a dákó. Amit nem tudok garantálni, hogy milyen állapotban lesz fél év múlva. 7 éve vigyáz rá az asszony de nyilván bármikor bármi is történhet tehát a megállapodás ezen okból szóbeli. Nálam számít az adott szó én így nevelkedtem. ha közben még fentebb mennének az árak ami esélyes én akkor is ennyiért adom segget nem csinálok a számból.8kezeit széttáró9
mondjuk az autó sem teljes makulátlan van 1 ilyen hiba rajta(szégyenlősködős)
Bár mentségünkre legyen írva ezzel a karisttal vettük.(kezeit széttáró)
Aha (meghajlós)
Ez a legolcsóbb 1-ő 3-om a legkevesebbe van 240 ezer(puszit küldő)
az asszonyéba így áll a km-er és 3 ft-ért meg is egyeztünk rá a madárral. Mondtam leghamarább tavasz. Mondta nekik nem sürgős, de szóljak előtte ha tudok, hogy a régi aurisukat meghirdessék.
Csak halkan mondom kb. augusztusban mikor kiderült, hogy megnyertük a pályázatot akkor ezek még 1,5-1,8 között mozogtak, mikor ránéztem a hahura. Lehet jövő tavasszal 4-ért fogom árulni csak lesz addig még benne egy +6-8 ezer km-er ami növeli az értékét(fetrengős)
110-el városban az is sok lesz.(kezeit széttáró) Nálunk azért van fűtött garage. Ill. nem fűtött csak a legzordabb időben is meg van a +15 fok.
- 20-as téllel már nem találkoztam vagy 10 éve. tavalyi téli szezonban 1* volt egy állítólag éjszaka - 15 fok(kezeit széttáró) Pont amikor bemondta a rádió, hogy Atkár térségében -15 fok van kb. Atkár táblától voltunk 2 km-re. Nekem az autó -11 et mutatott. De az 1 nap volt az egész téli szezonban. Mint ahogy hó sincs már (kezeit széttáró) Hogy egy kibaxott hóembert építsek a gyerekkel vagy szánkozzunk 1-et a mátrába kell hozzá felmenni(kezeit széttáró)
és mielőtt megkérdezné a zotya, hogy miért igénytelen módjára a furgonnal mentünk akkor tájékoztatásul közlöm neki, azért mert az 5 m3-s raktérben sokkal kényelmesebben elférnek a szánkók. Egy ilyen kis kombi mint a proesz igen praktikus autó mindenre is(kezeit széttáró) Azt a fekete bömbit ami mellettem áll azt meg úgy toltuk oda 3-man vagy 50 méterről lentebbről már megsajnáltuk a szerencsétlent ahogy kínozza a hátsókerekesét(fejét fogó)
nálunk is van már rég óta de én még autót nem láttam rajta(kezeit széttáró)
Az asszony oda jár vásárolni szerintem meg is töltetem vele mindig az autót, nehogymá a napenergiám fogyjon (gondolkodós) Amíg bent szöszöl 0-ról pont teli is van a kisdákó(kezeit széttáró)
nekünk nem tolótetős volt(kezeit széttáró9 de a rendszámát még minden autónknak tudom(fetrengős) mondjuk a trabiét nem mert 5 éves voltam amikor cserélődött wartburgra. Azt tudom, hogy zj-vel kezdődött. A wartyogó az pt 25 96, a skoda 105s kv 00 64, a dákó kk 04 50 a zsigcsi tr 80 29. Majd az menet közben új rendszámot kapott akkor lett belőle bcn-160. Az én vartyogóm az csm-103 volt(fetrengős) ja és bocsánatot kérek ezek mind újonnan vásárolt autók voltak.8kezeit széttáró) Édesapámnak is volt egy kombi zsiguli a kocka 2105-ös piros és az is új bcv-997(kezeit széttáró)
akkor az nem a te pénzed. Ezt sem értettem soha. Ennyi meg annyit forgalmazol de mindig visszaforgatod áruba a pénzt. (kezeit széttáró)
Igen az üzletbe vissza kell forgatni a pénzt különben nem működik.(meghajlós) De akkor mi a haszon ha mindig mindent visszaforgatsz?
A visszaforgatott pénzel nem számolhatsz mint haszonnal mert az a befektetésed. Amikor megforgatod a befektetésed a többlet pénz mínusz működési költség a haszon. Tehát ha veszel 100 db sarokkanapét júniusba 10 millió forintért ezt eladod mind június 30-ig 15 millióért akkor marad 5 millió forint fedezeted. Ebből kifizeted az 1 milló bérletid a könyvelőt a járulékot a fűtést a világítást meg 1 halom adót a végén kijön 2 millió azt viheted a kocsmába., mert az a haszon(kezeit széttáró)
Ilyen idióta elnöke amerikának mióta létezik nem volt........
Plusz a félév okj szakmunkások.........
Nézd szerinted tiltandó a hasitasi én meg ennek az eszköznek a használatával érzem kényelmesen magam. Nekem a brifkó majd az autóstáska után megváltás volt a hasitasi, kb. mint a fejlámpa amit nem kell fogni. Nekem a vállon keresztbe dobott tárolótáskák nem kényelmesek még ha az a divat akkor sem. Ebben elfér a pénztárcám amibe a kp-n kívül az összes iratom kártyáim benne vannak. Benne van a telefon a lakáskulcs,autókulcs, apró, 1 kés, 1 lámpa, 1 toll, a töltőtok az ájkosszal és a head-sekkel. Egyben van nálam minden és fognom sem kell meg a zsebeimet sem kell megtölteni minden szarral. Tehát nekem így kényelmes és nem nagyon érdekel,hogy ki mit gondol még akkor sem ha mindenki szerint ez "tiltandó" (kezeit széttáró)
ez kb. 1 évjárat, azonos futás teljesítmény, azonos kifogástalan állapot,szín is hasonló csak ez a szarabb,sötétebb szürke. különbség kb. hogy ez automata váltós az asszonyé nem. Mondom idő van rá eladni magasan kezdjük meghírdetni(kezeit széttáró) Már relatíve magasan mert ugyanezeket árulgatják 4,5 ért is bár azok 35-60 ezer futással vannak.(kezeit széttáró)
Úgy voltam vele, ha túl hamar elkel 3,3 körül odadós lett volna, akkor veszek egy lefosott szvittyet vagy asztrát vagy bármilyen szart arra a néhány hónapra. Amit nem sajnálok belelökni az árokba a használat végén. Ha átírással bukok is rajta 3 kilót akkor is marad tisztán 3 mikulás és ez lenne a cél. Csak közben az egyik indrusztriánál amikor rakott a targoncás srác a feleségének épp ilyen autót keresett. Egyenlőre az van, hogy ne hirdessem érdekli őket 3 forintért.(kezeit széttáró) Mondom minden oké nekem is kevesebb lenne a macera ha nem kellene egy szükség autót közbeiktatni amíg megjön a dákó. Amit nem tudok garantálni, hogy milyen állapotban lesz fél év múlva. 7 éve vigyáz rá az asszony de nyilván bármikor bármi is történhet tehát a megállapodás ezen okból szóbeli. Nálam számít az adott szó én így nevelkedtem. ha közben még fentebb mennének az árak ami esélyes én akkor is ennyiért adom segget nem csinálok a számból.8kezeit széttáró9
mondjuk az autó sem teljes makulátlan van 1 ilyen hiba rajta(szégyenlősködős)
Bár mentségünkre legyen írva ezzel a karisttal vettük.(kezeit széttáró)
Szandálzoknit is hordasz?
Ez a legolcsóbb 1-ő 3-om a legkevesebbe van 240 ezer(puszit küldő)
az asszonyéba így áll a km-er és 3 ft-ért meg is egyeztünk rá a madárral. Mondtam leghamarább tavasz. Mondta nekik nem sürgős, de szóljak előtte ha tudok, hogy a régi aurisukat meghirdessék.
Csak halkan mondom kb. augusztusban mikor kiderült, hogy megnyertük a pályázatot akkor ezek még 1,5-1,8 között mozogtak, mikor ránéztem a hahura. Lehet jövő tavasszal 4-ért fogom árulni csak lesz addig még benne egy +6-8 ezer km-er ami növeli az értékét(fetrengős)
- 20-as téllel már nem találkoztam vagy 10 éve. tavalyi téli szezonban 1* volt egy állítólag éjszaka - 15 fok(kezeit széttáró) Pont amikor bemondta a rádió, hogy Atkár térségében -15 fok van kb. Atkár táblától voltunk 2 km-re. Nekem az autó -11 et mutatott. De az 1 nap volt az egész téli szezonban. Mint ahogy hó sincs már (kezeit széttáró) Hogy egy kibaxott hóembert építsek a gyerekkel vagy szánkozzunk 1-et a mátrába kell hozzá felmenni(kezeit széttáró)
és mielőtt megkérdezné a zotya, hogy miért igénytelen módjára a furgonnal mentünk akkor tájékoztatásul közlöm neki, azért mert az 5 m3-s raktérben sokkal kényelmesebben elférnek a szánkók. Egy ilyen kis kombi mint a proesz igen praktikus autó mindenre is(kezeit széttáró) Azt a fekete bömbit ami mellettem áll azt meg úgy toltuk oda 3-man vagy 50 méterről lentebbről már megsajnáltuk a szerencsétlent ahogy kínozza a hátsókerekesét(fejét fogó)
Az asszony oda jár vásárolni szerintem meg is töltetem vele mindig az autót, nehogymá a napenergiám fogyjon (gondolkodós) Amíg bent szöszöl 0-ról pont teli is van a kisdákó(kezeit széttáró)
Igen az üzletbe vissza kell forgatni a pénzt különben nem működik.(meghajlós) De akkor mi a haszon ha mindig mindent visszaforgatsz?
A visszaforgatott pénzel nem számolhatsz mint haszonnal mert az a befektetésed. Amikor megforgatod a befektetésed a többlet pénz mínusz működési költség a haszon. Tehát ha veszel 100 db sarokkanapét júniusba 10 millió forintért ezt eladod mind június 30-ig 15 millióért akkor marad 5 millió forint fedezeted. Ebből kifizeted az 1 milló bérletid a könyvelőt a járulékot a fűtést a világítást meg 1 halom adót a végén kijön 2 millió azt viheted a kocsmába., mert az a haszon(kezeit széttáró)