Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az akkuja jó lesz még Ini-nek szigetüzemhez.... 😆
Ez a tesla hasznalhato meg?

http://youtu.be/WZELwEAUztg
A tulajdonosának sincs......
Nem érné meg. A szigetüzem max egy nyaralóban fenntartható de ott is nyűgösen. És gazdaságtalanul......Valszeg ezért sincs rá támogatás.....
Csodálkoznék rajta - inkább a jegybanki kamattal felszorozva vissza adják az előleget, a kereskedő simán kihátrál belőle. Tuti van valami "apróbetűs" ilyen esetekre is a szerződésben.
Gondolom szerzodeskotesi arat.
Mondjuk mindig jon vevo hogy a masik boltban olcsobb a komod,miert nem vette meg?
Mert nincs,ja ugy nekem is olcsobb. 😆
Na meg - ilyen infláció és árfolyamromlás mellett - végülis mennyit kell majd kiperkálnia érte....
Majd terjunk vissza ra jovore hogy meg lesz e neki.Es nem csuszik 23 ra. 😆
Most semennyiért nem vehető - a bemutató példányokon kívül (amit nem tudsz megvenni) egyetlen eladó darab sincs a kereskedőknél.
Jelenleg ennyibe kerul.

https://www.dacia.hu/modellek/...

Sporolj vele.
Hát Zoli, nekem ha lenne ennyi pénzem és olyan lenne a munkahelyem aminek ez megfelel. Én megvenném. Nekem egy elektromos autóban pont az lenne a lényeg hogy olcsó legyen és olcsón járjak vele, egy munkaeszköz. Ezért nem is értem a 3négyzetméteres kijelzőket stb… lenne egy elektromos kocsim meg egy motorom és azzal mennék dolgozni.
Tehat 4,5 ert veheto most?
Miért lenne? A szigetüzemű az végképp "magánügy", rajtad kívül senkinek semmi haszna belőle.
jelentős támogatással egy sziget üzemü megérné
de arra nincs támogatás
azért ezen érdemes elgondolkodni hogy miért nincs.....
De nyert, tehát keresett minimum 1 millát, bármi mást vett volna helyette.
MOST meg csak a lúzerek vergődnek a pályázaton, akiknek annyi esze sem volt hogy lehajoljanak 2.5milla támogatásért 😁
De ne aggódj, lesz még pályázat, csak ne aludj be.
Amúgy meg az a ciki hogy pályázat nélkül sem kerül többe.
Az maxi 3 személy és tényleg igénytelenség netovábbja azzal menni gyerekkel kirándulni.
Csak a támogatással.
MOST van 2,5 millás pályázat?
...és még francia is 😂
Amúgy drágább mint a Spring, szóval igazából ha ahhoz hasonlítod már a megvételkor is nyert egy millát.
De ez csask asszonynak lesz helybetopi autó, kisemegy a városhatáron. Hányásbafettrengeni horgászni munkásszállóra családostól menni ott a novi uj proace vagy mi a görcs.
Hat,nekem jó ha te fizeted meg a kockázatot,én kivárok még egy 4-5 évet. 😂
amúgy meg tényleg lehet még mindig K asztmát venni újonnan olcsóbban mint ezt a villanyt.
Teljes értékű 5 személyes cucc.
Értem hogy benzint éget,nincs presztizse meg stb,de új,és valami pitlák 5 literrel elmegy.10 évig az is autó.
Igaz nem spórol vele de ha kell leugrani horvátba,hajdúszoboszlóba vagy mátészalkára nem szopja le magát mint a springel.
És nem kellnapi 30e-ért bérelni valami benzinest.
Tudom nem menő,gréta is meg a bébifókák is visítanak.
Ez a kockázat mindig fennáll mindennél, mivel fejlődik a technológia folyamatosan.
De én azért nem rettegek ilyen hirtelen csodálatos áttöréstől. Ezek mindig csak a bulvárcikkek szintjéig jutnak 😁
Na meg ha be is jön, nem az addigi villanyautóknak lesz nagyobb az érték csökkenése.

Ugye amikor bejött a gépjármű a századfordulót 10év alatt lett kolbász az összes lóból.
Ez pontosan igy van. Ez is az egyik vissaztató erő ( megtérülési időn tul) hogy mire eladnám még akkumekkenés előtt mondjuk hat év mulva a ddigra annyit fejlődik ez a szegmens hogy vagy a kutyának nem kell vagy nagyon nyomott áron mert kb olyan lesz mint a szgép vagy a telo.
Maradvány értéket nem számolsz, de egyébként ugy is több lesz mint az általa számolt megtérülési idő.....pláne ha a napelem nem fog annyit termelni és pénzt is kell áldozni a töltögetésbe......mert azért az elég ideális hogy a napelem mindenévben egyformán kiszolgálja nullásan a háztartását plusz az autózási szokásait, nem beszélve hogy innen aztán mindenre ingyen van a villany és orrbaszájba vesz minden elektromos kütyüt.....de számolni elfelejt...