Csodálkoznék rajta - inkább a jegybanki kamattal felszorozva vissza adják az előleget, a kereskedő simán kihátrál belőle. Tuti van valami "apróbetűs" ilyen esetekre is a szerződésben.
Hát Zoli, nekem ha lenne ennyi pénzem és olyan lenne a munkahelyem aminek ez megfelel. Én megvenném. Nekem egy elektromos autóban pont az lenne a lényeg hogy olcsó legyen és olcsón járjak vele, egy munkaeszköz. Ezért nem is értem a 3négyzetméteres kijelzőket stb… lenne egy elektromos kocsim meg egy motorom és azzal mennék dolgozni.
De nyert, tehát keresett minimum 1 millát, bármi mást vett volna helyette.
MOST meg csak a lúzerek vergődnek a pályázaton, akiknek annyi esze sem volt hogy lehajoljanak 2.5milla támogatásért 😁
De ne aggódj, lesz még pályázat, csak ne aludj be.
Amúgy meg az a ciki hogy pályázat nélkül sem kerül többe.
De ez csask asszonynak lesz helybetopi autó, kisemegy a városhatáron. Hányásbafettrengeni horgászni munkásszállóra családostól menni ott a novi uj proace vagy mi a görcs.
amúgy meg tényleg lehet még mindig K asztmát venni újonnan olcsóbban mint ezt a villanyt.
Teljes értékű 5 személyes cucc.
Értem hogy benzint éget,nincs presztizse meg stb,de új,és valami pitlák 5 literrel elmegy.10 évig az is autó.
Igaz nem spórol vele de ha kell leugrani horvátba,hajdúszoboszlóba vagy mátészalkára nem szopja le magát mint a springel.
És nem kellnapi 30e-ért bérelni valami benzinest.
Tudom nem menő,gréta is meg a bébifókák is visítanak.
Ez a kockázat mindig fennáll mindennél, mivel fejlődik a technológia folyamatosan.
De én azért nem rettegek ilyen hirtelen csodálatos áttöréstől. Ezek mindig csak a bulvárcikkek szintjéig jutnak 😁
Na meg ha be is jön, nem az addigi villanyautóknak lesz nagyobb az érték csökkenése.
Ugye amikor bejött a gépjármű a századfordulót 10év alatt lett kolbász az összes lóból.
Ez pontosan igy van. Ez is az egyik vissaztató erő ( megtérülési időn tul) hogy mire eladnám még akkumekkenés előtt mondjuk hat év mulva a ddigra annyit fejlődik ez a szegmens hogy vagy a kutyának nem kell vagy nagyon nyomott áron mert kb olyan lesz mint a szgép vagy a telo.
Maradvány értéket nem számolsz, de egyébként ugy is több lesz mint az általa számolt megtérülési idő.....pláne ha a napelem nem fog annyit termelni és pénzt is kell áldozni a töltögetésbe......mert azért az elég ideális hogy a napelem mindenévben egyformán kiszolgálja nullásan a háztartását plusz az autózási szokásait, nem beszélve hogy innen aztán mindenre ingyen van a villany és orrbaszájba vesz minden elektromos kütyüt.....de számolni elfelejt...
http://youtu.be/WZELwEAUztg
Mert nincs,ja ugy nekem is olcsobb. 😆
https://www.dacia.hu/modellek/...
Sporolj vele.
de arra nincs támogatás
azért ezen érdemes elgondolkodni hogy miért nincs.....
MOST meg csak a lúzerek vergődnek a pályázaton, akiknek annyi esze sem volt hogy lehajoljanak 2.5milla támogatásért 😁
De ne aggódj, lesz még pályázat, csak ne aludj be.
Amúgy meg az a ciki hogy pályázat nélkül sem kerül többe.
MOST van 2,5 millás pályázat?
Amúgy drágább mint a Spring, szóval igazából ha ahhoz hasonlítod már a megvételkor is nyert egy millát.
Teljes értékű 5 személyes cucc.
Értem hogy benzint éget,nincs presztizse meg stb,de új,és valami pitlák 5 literrel elmegy.10 évig az is autó.
Igaz nem spórol vele de ha kell leugrani horvátba,hajdúszoboszlóba vagy mátészalkára nem szopja le magát mint a springel.
És nem kellnapi 30e-ért bérelni valami benzinest.
Tudom nem menő,gréta is meg a bébifókák is visítanak.
De én azért nem rettegek ilyen hirtelen csodálatos áttöréstől. Ezek mindig csak a bulvárcikkek szintjéig jutnak 😁
Na meg ha be is jön, nem az addigi villanyautóknak lesz nagyobb az érték csökkenése.
Ugye amikor bejött a gépjármű a századfordulót 10év alatt lett kolbász az összes lóból.