Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttad te azt a kínai bádogdobozt? 😂
Értem hogy ez a legolcsóbb most újonnan,és nem egy szomorúszar bohócautónak tűnik kívűlről mint egy e-miev vagy miarosseb,de akkoris csak egy kb wartburgként kongó 120-as végsebességű elektromos bevásárlókosár.
Állítólag pontosan ugyan olyan kényelmes és jól gyorsul mint az eredeti Dacia TLX 😂
Ami még ott van és se lászló sem ő nem számol hogy a villanyautók értékcsökkenése kb a szg. ipar értékcsökkenése.
Most megveszi,3 év mulva valaki kijön valami furmányos grafénnanocsőszilárdtest akku csodával amivel egy medicinlabda méretű 10 perc alatt fullratölthető 1000 km-es hatótávú cucc megy az ótókba,amik olcsóbbak lesznek egy lovaskocsinél is és nem kell a kutyának se a 16,5 millás tesla sem. 😂
De az új autót nem hasonlíthatod egy régihez. Az új mégiscsak új… biztos van valami extra abban a dácsiában amitől kényelmesebb mint egy 20éves asztra, lehet hogy nagyon eldugva de biztos van 😂
Unoka öcsi azzal szórakozott apám napelemein hogy kavicsokat dobált rá 😂
Egész jól bírta mire az egyik elpukkant.
Ezen a golflabdán én is meglepődtem, azt hittem azért jobban bírja.
Napi 30-40 km-t megyek asztmával+néha többet,de ritkán.5000 jött össze kb méterben eddig,és ez került 8 literes fogyasztással 400X420=168000.-.10 hónapra.Ha hozzácsapjuk az olajcserét+adókat más nem volt idén akkor 220e.
Az havonta 22e forint,kerekítsünk 35e-re mert előre nem látható is jöhet mert régi lom.12x35000=420e forint évente.11 év alatt lesz csak egálba még úgy is hogy csak 4,4 millió amit beletolt a springbe.
10 évre előre kifizeti a költségeket.
Tényleg jobb mint bankba betenni.
De lehet az asszony agyonveri 8 év mulva amilyen hülye és így nem fog spórolni semmit.
Inkább elkurvázná a pízt,azzal jobban járna. 😂
Jól látod, összefüggések vannak. Ha keveset használja késik a megtérülés, plusz amortizáció
Ki tudja,olyan könnyen bebaszta a punnyadt handrás golflabdával a napelemet 3:50-nél mint a szar. 🤔

http://youtu.be/-VzTANHUru8
Ha spórolni akar, akkor kénytelen lesz vele sokat menni. 😂
Amilyen gyenge az immunrendszere (a rusnya sebből látom) szerintem ő sem éri meg a spórolást pont mint bogyó. 🤔
ismerősnek az edzett üvegből(vonatablak) készült üvegházon eldurrant pár elem
akkor ilyen pingponglabda-teniszlabda közti méretek estek
napokig szedegette az üveg szilánkokat a cserepekből
azt értem
csak a leendő 50 ezer spórolást nem
mert 1000+ km nem könnyű összehozni a városban....
Jeget bírja. Golflabda meg BMW i3 meg viszonylag ritkán potyog az égből.
http://youtu.be/-VzTANHUru8
Értsd már meg, hogy NINCS villanyautója - talán egy év múlva lesz neki.
gondolom addigra lesz inverte szerviz is és nem kell megvenni a másikat nagyon drágán
csak javíttatni kell drágán
Na kipróbáljuk, hátha a környék is jobban érzi magát egy kis ópumtól 😆
havi 50 ezret spórol
az 100 liter benzin
azva kis lófasz asszonyi autó ha egyes-kettes padlógázon jár akkor max 10 litert eszik
szóval asszonyka 1000km beletesz a városba minden hónapban
jó messze van a műkörmös meg az ovoda 😂
Nem fér a Leaf-be 😆
A villanyautóval nagyon ügyi vagy: még nincs is, de már vagyonokat spórol, ráadásul nem is kopik. 😆
Inverter hamarabb beszarik. Tiz évet nem.sok.fog tulélni.
Na arra az öt évre kiváncsi leszek....nekem nem.megy tiz év alá sokkal pedig fogyasztok villanyt. Majd számszerűsitsd ha odaérsz.
de még akkor is nullán leszel
aztán jön egy jégeső és nullázza a napelemet
a legdurvábban a mák gubó tud füstölni, fehér füst, okádja mint a diszkóban a füstgép
nap elem kb. 5 év vellanyautó kb. 3,5 év múlva térül. Talán ennyit megérek(kezeit széttáró) Szerintem sokkal többet ér, mint ha a bank hozza éves szinten a mínusz 3%-ot reálértéken(gondolkodós)
akkor még jó volt
pár éves kocsi mindig jó
megvolt neki sokáig
nekem tetszett a légrugózás wartburg zsiguli után-előtt azért egész más szint volt még akkor is ha fos francia kocsi