Láttad te azt a kínai bádogdobozt? 😂
Értem hogy ez a legolcsóbb most újonnan,és nem egy szomorúszar bohócautónak tűnik kívűlről mint egy e-miev vagy miarosseb,de akkoris csak egy kb wartburgként kongó 120-as végsebességű elektromos bevásárlókosár.
Ami még ott van és se lászló sem ő nem számol hogy a villanyautók értékcsökkenése kb a szg. ipar értékcsökkenése.
Most megveszi,3 év mulva valaki kijön valami furmányos grafénnanocsőszilárdtest akku csodával amivel egy medicinlabda méretű 10 perc alatt fullratölthető 1000 km-es hatótávú cucc megy az ótókba,amik olcsóbbak lesznek egy lovaskocsinél is és nem kell a kutyának se a 16,5 millás tesla sem. 😂
De az új autót nem hasonlíthatod egy régihez. Az új mégiscsak új… biztos van valami extra abban a dácsiában amitől kényelmesebb mint egy 20éves asztra, lehet hogy nagyon eldugva de biztos van 😂
Unoka öcsi azzal szórakozott apám napelemein hogy kavicsokat dobált rá 😂
Egész jól bírta mire az egyik elpukkant.
Ezen a golflabdán én is meglepődtem, azt hittem azért jobban bírja.
Napi 30-40 km-t megyek asztmával+néha többet,de ritkán.5000 jött össze kb méterben eddig,és ez került 8 literes fogyasztással 400X420=168000.-.10 hónapra.Ha hozzácsapjuk az olajcserét+adókat más nem volt idén akkor 220e.
Az havonta 22e forint,kerekítsünk 35e-re mert előre nem látható is jöhet mert régi lom.12x35000=420e forint évente.11 év alatt lesz csak egálba még úgy is hogy csak 4,4 millió amit beletolt a springbe.
10 évre előre kifizeti a költségeket.
Tényleg jobb mint bankba betenni.
De lehet az asszony agyonveri 8 év mulva amilyen hülye és így nem fog spórolni semmit.
Inkább elkurvázná a pízt,azzal jobban járna. 😂
ismerősnek az edzett üvegből(vonatablak) készült üvegházon eldurrant pár elem
akkor ilyen pingponglabda-teniszlabda közti méretek estek
napokig szedegette az üveg szilánkokat a cserepekből
havi 50 ezret spórol
az 100 liter benzin
azva kis lófasz asszonyi autó ha egyes-kettes padlógázon jár akkor max 10 litert eszik
szóval asszonyka 1000km beletesz a városba minden hónapban
jó messze van a műkörmös meg az ovoda 😂
nap elem kb. 5 év vellanyautó kb. 3,5 év múlva térül. Talán ennyit megérek(kezeit széttáró) Szerintem sokkal többet ér, mint ha a bank hozza éves szinten a mínusz 3%-ot reálértéken(gondolkodós)
akkor még jó volt
pár éves kocsi mindig jó
megvolt neki sokáig
nekem tetszett a légrugózás wartburg zsiguli után-előtt azért egész más szint volt még akkor is ha fos francia kocsi
Értem hogy ez a legolcsóbb most újonnan,és nem egy szomorúszar bohócautónak tűnik kívűlről mint egy e-miev vagy miarosseb,de akkoris csak egy kb wartburgként kongó 120-as végsebességű elektromos bevásárlókosár.