Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tüzifa megújuló energia, annak csak az a baja hogy füstöl.
Bár nem tudom hogy a faszba csinálják a szomszédok, mert rendes fával begyújtva nekem nem sikerült. vizes diófa leveleket kell rászórnom, hogy ne lógjak ki a sorból 😁
Ha ez így van akkor nagy eséllyel te tartasz fel indokolatlanul másokat és ezt észre sem veszed, van pár ismim és kollégám is ilyen tehetséggel áldva. 😀
Amin te voltal.Ja.
Tényleg kevertem, hiszen Kőbányán haverkodtatok össze, és utána mentetek együtt a prájdra! 😆
Ennyire vegstadiumban vagy mar a tudotakkal hogy halucinalsz is? 😟
Ne szégyelld! A CLAM-mel is a prájdon jöttetek össze, ugye? 😂
Meg egyikrn se voltam,de teged lattalak foton mindket rendezvenyen.
Amit végképp nem szeretnék,mindennap hazaérve a töltőt baszkurálni.És a 300km meg egy olyan szám amit ha 5perc töltéssel elérek akkor az már elfogadható.Egy szóval nem írtam hogy annyit mennék naponta,hanem azt írtam hogy mikor lesz optimális számomra.Én nem úgy vagyok mint sokan mondjuk itt is,hogy ó csak városi rohangálás ó csak erre meg arra tökéletes.Nekem kell egy autó amivel közlekedek a városba de ha gondolok egyet elutazok görögországba is ugyanazzal az autóval,ha kell egy új mosógép,beülök elmegyek és megveszem ugyanazzal az autóval.Nem az hogy tartok egy autót erre egyet arra.Mi a picsának?
Te leszel a díszvendég, ahogy szoktál.
Bogyo adojabol prajd biztositas es alfoldi rendezte buzi eloadas lesz. 😆
nekem teljesen jó, hogy a te meg bogyó adójából én megkapom ezt(meghajlós)
Nem érti ezt se, hiába magyarázod 😄
Nincs ingyen.
A napelemert is fizetett es az autoert is fizet valaki a 3/4 et te,az 1/4 et az adofizetok.
van rá 8 éved eltüzelni 😂
Megsütötte a nap, azé ilyen 😁
Nálatok éjszaka süt a nap? 😲
ezeket sosem értettem. 1 éjszakád van rá tölteni. Aki napi átlagba meg 300 km-ert elautózik az vagy hazudik vagy festi magát.(kezeit széttáró) 23000nél járok 10 hónap alatt ami nem sok nem kevés. Napi átlag 77 km-er. Ennyit a legócskább e-roller elmegy(kezeit széttáró)
én nem azért veszek villanyt,mert,hogy jobb(kezeit széttáró) hanem azért mert a tetőről töltöm és INGYÉ van(meghajlós)
és arra, hogy én horgásszak kényelmesen(kérdőjeles)
Pont ez van:)
igazából neked nem kell ilyen bicikli sőt szerintem senkinek nem kell ilyen bicikli. Ez pont olyan, hogy megvehetek egy csúcskategóriás horgászorsót 300 ezer ft-ért vagy megvehetek 40 ezerért egy hasonló paraméterekkel rendelkező másikat és nincs 260 ezer ft nyi minőségi különbség a 2 orsó között, soxor semmilyen különbség nincs.(kezeit széttáró) De megveszem inkább 3 kilóért mert van rá pénzem aztán legyenek rohadt irigyek a vízparton rám (meghajlós)
Persze. És az haccáz mázsa tüzifával ami a kertembe van mihez kezdjek azután? Nincs annyi egér a faluban , ami össze bírná rágni.
A lomisoknál ettől különb biciklik vannak 30 ezerért szaladj haza 1-ért várnod sem kell rá(fetrengős)
szén
a mátrai erőmű a ruszkiktól veszi a szenet, egész nagy tételben, többezer tonnás részletekben küldik
van hogy annyit hogy az erőmű nem tudja hová tenni és bérben raktározza, gondolhatod mennyi plusz pénz ez.......
pl a szabadkikötőben sokszor volt ilyen bértárolás több mint 2x100km fuvar és egy ki-be rakodás pluszban
szerintem meg a szén az azért drága mert baromira nőnek a kitermelési és a szállítási költségei. A hegy gyomrából nem repül át az erőműbe. Bődületes pénz ekkora tömeg kitermelése és szállítmányozása(kezeit széttáró) Igazából nem is értem, miért nem az atomerőműveket preferálják kiegészítve egy halom alternatív lehetőséggel már az emberiségnek módja lenne rá. Baromira megyünk bele a zöldülésbe gyerek korom óta mást sem hallgatok aztán közben meg a világ minden részén 16-ik századi tüzelőanyaggal operálnak a kibocsájtásokat meg kvóták vásárlásával ellensúlyozgatják. Már rég húzni kellett volna egy határt, mondjuk 2030. Innentől a világon minden fosszilis tüzelőanyag használata tilos és kész. Mindenki készüljön fel más lehetőségekkel