Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen. ha elmegyünk 3-4 napra az asszony nem tud 3 köbméter alatt pakolni még most sem8kezeit széttáró) aztán erre rádobom még én is a 3 rollert meg a pecacuccot ágyastól székestől asztalostól. Nincs az a személyautó ami ezt tudná vinni(fetrengős)
1 napos kirándulásokra meg mindig elmegyünk de az is kb 150 km-eres körzeten belül, mert azt az 1 napot nem az oda-vissza autózással akarjuk tölteni8kezeit széttáró9 lidl meg mindenhol van ahol fél óra alatt csumára megtölt a kisakksi(kezeit széttáró)
Én csak azt nem értem hogy miért nem tiszteled meg annyival az asszonyt meg a gyereket hogy egy normális autót veszel?Megtehetnéd és az ő biztonságuk szerintem mindennél fontosabb.Legalábbis annak kéne hogy legyen.
Nekem is bőven kétszáz felett volt mégse jön.ki a matek. Arról nem.beszélve hogy ennek.fedezése közel tíz kw napelemmel fedhető le biztonsággal, és nincs villanyautó amit még jó bőven töltögetni kell. Szóval az öt év felejtős.
nekünk 12x7,8 ezer az éves villany
ha elcuccol a gyerek, és(ha) kibaszom a szárítógépet akkor 12x3,5 ezer lesz
hát pont arra használnánk(kezeit széttáró)
hát nekünk volt tlx-es dácsiánk /tehát már az 5 gangos/(meghajlós) A szoci csodák korában szerintem magasan vitte a prímet mind kényelembe, fogyasztásban és gyorsulásban(sípot fújó) Tettünk 1 kört azzal a kis szarral szerintem bőven elég amit tud. (kezeit széttáró)
Ezért a pénzért és megtérülési időért meg aztán pláne(meghajlós)
Aha.....kila........
Ja es tolotetos Delux volt,ismerosoknek meg TLX.
Arukészlet van.
ez benne van a pakliban. De ez nem csak a vellanyautóknál van benne hanem bárminél is. 5-6 éve még a fene sem gondolt volna, hogy ott rohad meg az akácfa az erdőbe. Akkor még könyörögtek érte, hogy vágjuk és minde1 volt mit kérünk érte. Most, hogy éves szinten elvigyék a 1-2 ezer köbmétert nagy köröket kell már futni és koránt nem olyan árban mint akkor. Most az alföldi fák közül a nemesnyár a menő. Aztán az akác helyére bemegy a nemes sok pénzért, 20-25 év múlva mire elkészül ki tudja kell e valakinek? Most elvinnék az egész erdőt egyszerre, még a hazai nyárat is mert annyira nincs nyersanyag. Tehát ezeket a dolgokat nem lehet előre tervezni. Ha mindenki úgy gondolkozna mint te akkor a nép záporjóskával, zasztavával, trabantal wartburgal, zsigulival meg tx-es dácsiával járna mert várná az újjabbnál ujabb fejlesztéseket. De hát így gondolkozni szerintem nettó baromság. A kérdés inkább az,hogy neked van 3,5 millió ft-od egybe? /kvázi nekem ennyi a napelem meg a dákó/ Ha nincs akkor nincs miről beszélni.(kezeit széttáró) Ha van akkor qrva gyorsan költsd el majdnem minde1 mire(kezeit széttáró) Ha van valami vágyad vedd meg vagy qrvázd el vagy fektesd be olyan helyre ami nem pénzintézet és lehetőség szerint hoz minimum 8%-ot évente. Most majdnem mindenhol jobb helyen van a pénzed mint a bankban vagy a párnacihában. kb. 2018-ig ez nem volt így. hosszú éven keresztül közel 0 volt az infláció a bank adott csípőből 5-öt. Most a bank ad 1-2-őt 8-10 %-os inflációnál. ez a nem mind1 szerintem. Én úgy voltam vele, hogy jobb befektetés ez a pénz a tetőn mert többet hoz az inflációnál a vellanyautó úgyszintén. Én ezen dolgaimat befektetésként kezelem hisz a napelem is az és az előbb-utóbb megtérülő vellanydákó is. Ha valamit hobbyként vennék az tök mind1 mibe kerül azt nem a megtérülés miatt veszem(kezeit széttáró)
Aszittem lölö adta hogy tamogassa a kistersegi döbrögik klubbjaban. 😆
Bogyokam te egyre pronyobb vagy. 😆
Ami nagy szam mert nehez alulmulni magadat. 😆
Olyat az F2 szokott csinálni, de ő nem Dácsiját...
Elobb fulladsz bele a tokádba. 😆
Nem ingyen kapod? 😆
Pár itthoni gyerekkel meg kéne nézetni ezt akik egész nap a gép előtt punnyadnak.
ami hibás számítás
mert ha csak nem a télapó hozta a jelenlegi kocsit akkor azt ne számold bele
ezt is elmondtam már. Nekem 2 millió forintba fog kerülni a 7,2 milliós spring(kezeit széttáró)
remélem addig meglesz a 15+ kilós ponty is a dvcs-ből
én már rájöttem arra amire te sosem fogsz, spórolni vásárlással nem lehet, csak a nem vásárlással lehet spórolni
szóval picsánrúgod az asszonyt és a fájó segge alá tolsz egy 15 ezres csepel biciklit, utána meglesz a havi 50 spórolás 😂
mondja az akinek már nincs hátra 2 hét se 😂
napi 33 km. Ebből 20 simán megvan a többi kijön a heti 1 napos kirándulásokból
Mit nem értesz, egy agysejtű topiktársam?! 😲
Azért nem kopik (használódik) az autód, mert még le sem gyártották.
Ezt a nem kopikot meg nem értem(kezeit széttáró) Ha bármilyen más autót veszek ami nem villany az nem kopik??? Csak a dákó???
Amíg a te szarodra évente fizetsz egy 100-ast a kötelezőre erre kb. 4 év alatt lesz annyi(fetrengős) nekem a proesznél meg volt az első 20 ezres kötelező. Volt egy olaj olajszűrő csere, meg feltöltötték az adblút 110 ezerért 😁 Mondták a következő szervíznél már a fékolajat is cserélik 😂
az a kis autó 8-at bekajál városba. Amikor meg nem városba megy akkor meg azért annyit mert én kezelem a pedált az autópályán(kezeit széttáró) Évente 10-12 ezer megy bele(kezeit széttáró)