Érthetően leírtam. Ha nincs nagy forgalom, akkor tudok elözni.
Ha nagy forgalom van, akkor nem tudok és elöbbre sem vagyok vele, ha néha mégis összejön, így eröltetni sem szoktam...
Amikor kezdetben még ingyen volt a villany mindenütt, villany autős haver mindig ezt a mondást idézte: "nem az a kérdés, menjünk-e, hanem hogy hova?" 😁
Nem mindig csinálnak így, sokszor kielőzik.
Mi a kérdés? Miért nem előznek? Mert mondjuk ott éppen záróvonal van vagy elözni tilos tábla (ez megmagyarázza a mutogatást, villogtatást is), vagy mert nem sietnek. Benn ülnek a kényelmes, klimatizált autójukban, az a traktor meg csak nem megy messze, nem szoktak. Nekik nem egy túlélő harc a közlekedés, nem harcszintér, ahol a munkahelyükön, családban elnyomott emberek meg akarják mutatni, hogy van egy hely a világon, ahol nekik is tökük van...
Inikém,te 10 év alatt nem bérelsz nyaralásra egy rollert sem.
Most is asztmával mentél erdélybe,holott volt fasza toyotakocsi is.
Nem még hogy bérautó. 😂
amúgy még mindig azon megy a vita hogy az évi 2-3 horvát nyaraládkor szar a villanyos kocsi? 😂
tudja mindenki hogy szar az is akinek van meg az is akinek nincs
de akinek egy cseppnyi esze van az erre az alkalomra bérel egy 7 személyes dízelt és no para
hely is 3x annyi van mint a kis lófasz villanyosba, üzemanyag is van, attól se kell parázni hogy összetörik útközben vagy épp az akkut kilopják
egy hetes nyaralást megtolja kb 100 ezerrel ami akár 10x visszajöhet évközben
Mesz te a picsaba,a felzombi liberalnaci bogyoval egyutt.
Hol volt tema hogy te honnan hova tervezel? 😆
Anti diszel-splitet jart be,leaf-el es NEKIK szopas volt.
Hogy te ennek ellenere egy teslaval tervezel budapest-senj utat.
Mertnem florida tyho kratert space x-el?
Az is ugyanilyen irrelevans lenne. 😆
Amúgy egy-két-öt év múlva valószínűleg igazad lesz, de jelenleg még a jómódúak "úri huncutsága" a villanyautó, második (városi) kocsiként tartva. Szerintem.
Ha nagy forgalom van, akkor nem tudok és elöbbre sem vagyok vele, ha néha mégis összejön, így eröltetni sem szoktam...