Mert? Én is pont ugyan azt gondolom a PR okokból fenntartott, elavult, korba bele nem illö éjszakai vonatokról, mint a Mogyorós lány...
Csak nekem nem kell kipróbálnom és videót csinálnom róla, hogy tudjam, hogy Budapeströl-Velencébe egy matuzsálem vonat, Bécsen át, éjszaka a legszarabb mód odajutni. Mint már írtam, nekem ingyen sem jutott eszembe még így szívatni magam.
Meg azt is el tudom fogadni, hogy valakiknek mégis jó, mert mindig tele vannak.
Velencébe is mehet nappal, ugyan így Bécsen át. Meg ha egyszer autóbuzi, akkor hát autóval. Nem mindenhova, minden viszonylatban érdemes vonattal menni, de ezt eddig is lehetett tudni. Budapestről Olaszország felé nincs olyan vasútvonal, ami praktikus és rövid utazást tud biztosítani. Kvázi bebizonyította, amit utazás nélkül is lehet tudni, hogy Magyarországról nem a legjobb módszer Olaszországba a vonattal utazás. De ha nappal ment volna, akkor csak simán megállapítja, hogy túl hosszú. Így viszont hogy Európa egyik legöregebb még működő vonatával ment, azt is be tudta bizonyítani, hogy szar.
Én is voltam Velencében egy München-Velence nappali vonattal és rettenetesen jó volt. Tiszta, pontos, gyors. Velencébe meg nem kell autó.
Ilyen lepukkant szarok járnak náluk a városaik között.
Te tényleg fogyatékos vagy. Azt mondod "mert tényleg szar" tehát te magad is elismered hogy egy fos az a járat, majd két hsz múlva azt írod hogy tuti megrendezett történet. Inkább álj be valami osztrák pázsitra kertitörpének és maradj csendbe. Úgy legalább csak a kutya hugyoz le nem az osztrák rabszolga tartóid.
Ez vicc.De tényeg,velencébe hálókocsival éjjel akar menni,de inkább nappal induljon münchenbe.
Szerintem te is eltévesztetted a szombatthely-pécs vonalat és Detroit-Losangeles járat jobb lett volna. 😂
Szörnyű sok faszságot hord össze, nem vagyok hajlandó végignézni. 100%-hogy megrendezett történet...ez volt a szándéka, meg is fogalmazza benn, hogy az embereket terelnék a vasút felé, ö meg bebizonyította, hogy az autó a király, a vasút meg hülyeség. Mehetett volna egy Budapest-München távot nappal, de akkor nem ez lett volna az eredmény...mert az új, pontos, tiszta, gyors...
Egyébként ott vannak a szponzorok a Youtubeon a neve alatt...az influenszerek élete már csak ilyen. Dolf´gozni nem szeretnek, valamiböl meg meg kell élni...
Simán eltudom képzelni, mert miért pont ezt választotta? Az egyetlen amiben botrányt lehet keresni, mert tényleg szar, ráadásul pont a változás elött. Nem tudom mikor jönnek az újak, de lehet hogy már egy év múlva nem tudná azt leforgatni így...
Legfeljebb azért mert még nem tiltotta ezt a hülyét.
De Magyarosi olyan balos mint a te bal heréd. Csak annyi a különbség hogy ő tényleg nem agyhalott.
Hol írtam olyat hogy FIDESZ által lefizetett?
Rengetegen lobbiznak az autók mellett...lehet hogy meggyőződésből , lehet hogy érdekből..
Ha a legszarabb valamiböl ami csak létezik az adott ország sinein akarta leszűrni, hogy milyen a nyugat, akkor nem túl okos ember...ezért sem nézem a videóit, mert amit láttam, mind ilyen volt...totál hülye következtetésekre jut, bármi kapcsán is, és szinte mindig negatívakra...
Sokszor ha nem akarja akkor is. Itt vagy te, nem akarod de mégis olyan szar fényben mutatod be magad, valószínű a kisebbségi komplexusodból adódik mert elfelejtettél megnőni és férfias méretet ölteni.
Ez is benne van a videóban,de mivel nem nézed meg zanzásítom.
Hitt a hozzád hasonló hülyék véleményének és elszigetelt ritka esetnek tudta be a negatív véleményeket.
Az meg hogy lefizették..............muhaha..............nem olyan agyhalott liberálantifasiszta fanatikus mint te,de volt indexesből sosem lesz fidesz által lefizetett propagandista,ennyire ne konspirálj mert az alusapi nem véd meg a belső káros kisugárzástól senkit a környezeteben.
Sima globális kozmopolita gondolkodóként hitt a nyugati jóléti rendszerek fölényében.
De bebukta.
Mert ott is van szar a ventillátorban,csak a véleménybuborék kitart.
Akkor miért utazott így, ha írta a tripadvisor és olvasta is? mazochista?
Talán mert egy lejárató videót akart forgatni? Vagy nem akart, de ezért fizettek?
Simán kotortam én is elö pár poszt-apokaliptikus hangulatú magyar képet a saját fotóim közül. Mert ennyire egyszerü. Ha akarja az ember, nagyon szar fényben tud feltüntetni bármit is.
Az éjszakai vonatok üzemeltetése, karbantartása egy határon átívelő probléma. Simán lehet, hogy a karbantartás, takarítás, vízzel való feltöltés az Olaszországi tartózkodás idejére van ütemezve és kevés a lehetőség ezen változtatni menet közben. A vonaton utazó személyzet is, pl korábban amíg német kézen voltak, egy külsős cég emberei voltak, történetesen magyarok. Onnan tudom, hogy egy részük átjött az ÖBB-hez és sokat dolgozunk azóta együtt. Az öreg járművek müszaki hiba miatti hiányosságai (simán lehet hogy a nem működő mosdó egy müszaki hiba volt) is egy olyan kérdés, amire két válasz lehet ad-hoc, az egyik hogy hagyják közlekedni úgy, a másik meg hogy kisorozzák a vonatból, az utas meg megy majd amivel tud-akar...nyilván az elöbbit alkalmazzák ilyen esetben, mert ez a humánusabb.
Nem a szuper kocsira vett jegyet, hanem egy 60 éves , selejtezésre váró kocsira egy éjszakai vonatra, amit értelmes ember amúgy sem használ. Egy vonatra ami éjszaka nyikorog, mozog és nem mindenki tud rajt aludni, amiben mennek a szellőzők, száraz a levegö (néha túl hideg, vagy túl meleg), ami néha megáll, elindul, ívekben megy, stb. Az ára is elöre tudható, mindenki el tudja dönteni, hogy az neki sok-vagy kevés, pont mint a repülőjegynél. Ezek a vonatok az ÖBB utasforgalmának statisztikailag kimutathatatlanul kis részét képezik, az egész egy PR geg, amit a most készülő új vonatokkal akarnak kimaxolni. Ez polírozza a vasút zöld jellegét, reklámozza a környezettudatos utazást. Jó színben tünteti fel az így utazókat. A valóság meg az, hogy fizikailag képtelenség így számottevő mennyiségű utast mozgatni Európán belül, a világ összes pénzéből sem oldható meg, hogy akár csak egy százalékkal kevesebb ember utazzon így autó helyett. Ahogy a repülést sem tudja kiváltani. Egy reklámfogás, ami esetleg egy szük rétegnek tetszik, mert annyira nagyon öko, vagy mert megtalálják ennek a romantikáját, vagy esetleg társaságban egy jó poén, utazás közben berúgni, beszélgetni, majd kialudni mire megérkezik az ember. Mint írtam, nekem ingyen lenne, de még eszembe sem jutott ilyen szolgáltatást igénybe venni. Szoktunk vonattal utazni, de nappal. öszintén örülök, ha ez a cégcsoportunk legnagyobb szégyenfoltja, mert ez érinti a lehetö legkevesebb olyan utast aki számít...
Csak nekem nem kell kipróbálnom és videót csinálnom róla, hogy tudjam, hogy Budapeströl-Velencébe egy matuzsálem vonat, Bécsen át, éjszaka a legszarabb mód odajutni. Mint már írtam, nekem ingyen sem jutott eszembe még így szívatni magam.
Meg azt is el tudom fogadni, hogy valakiknek mégis jó, mert mindig tele vannak.
Én is voltam Velencében egy München-Velence nappali vonattal és rettenetesen jó volt. Tiszta, pontos, gyors. Velencébe meg nem kell autó.
Ilyen lepukkant szarok járnak náluk a városaik között.
Szerintem te is eltévesztetted a szombatthely-pécs vonalat és Detroit-Losangeles járat jobb lett volna. 😂
Veled annyi a szerencse hogy göthös vén genya vagy,hamarosan elhagyod ezt az árnyékvilágot. 😂
De Magyarosi olyan balos mint a te bal heréd. Csak annyi a különbség hogy ő tényleg nem agyhalott.
Rengetegen lobbiznak az autók mellett...lehet hogy meggyőződésből , lehet hogy érdekből..
Ha a legszarabb valamiböl ami csak létezik az adott ország sinein akarta leszűrni, hogy milyen a nyugat, akkor nem túl okos ember...ezért sem nézem a videóit, mert amit láttam, mind ilyen volt...totál hülye következtetésekre jut, bármi kapcsán is, és szinte mindig negatívakra...
Hitt a hozzád hasonló hülyék véleményének és elszigetelt ritka esetnek tudta be a negatív véleményeket.
Az meg hogy lefizették..............muhaha..............nem olyan agyhalott liberálantifasiszta fanatikus mint te,de volt indexesből sosem lesz fidesz által lefizetett propagandista,ennyire ne konspirálj mert az alusapi nem véd meg a belső káros kisugárzástól senkit a környezeteben.
Sima globális kozmopolita gondolkodóként hitt a nyugati jóléti rendszerek fölényében.
De bebukta.
Mert ott is van szar a ventillátorban,csak a véleménybuborék kitart.
Talán mert egy lejárató videót akart forgatni? Vagy nem akart, de ezért fizettek?
Simán kotortam én is elö pár poszt-apokaliptikus hangulatú magyar képet a saját fotóim közül. Mert ennyire egyszerü. Ha akarja az ember, nagyon szar fényben tud feltüntetni bármit is.