én?
a toyota vagy másfél éve megvan nem mentem vele egy métert se
az audival mentem párszor, egyszer átmentem soltvadkertre a mofakerbe, meg 1-2x a környékben pár km távot
szóval a rongyrázás nem fedi a valóságot, nálunk az asszony rázza 😂
mondja az aki úgy cserélgeti az autóját mint más az alsógatyáját(szemeit körbeforgató) Egyik évben nagy audi másik évben nagy tojota mén a rongyrázás. Bort iszol és vizet prédikálsz ini 😁
fene tudja mi itt lehet csórók vagyunk de biciklire én se ülnék ha villany hajtja ha nem. Azt látom,hogy nálunk a csóri magyar mind inkább autóval jár, mert már az úton, hogy nem férünk el egy dolog de parkoló sincs sehol(kezeit széttáró)
Nekem pont a benyúlások miatt jó a minél inkább ízelt gém, aránylag jól be lehet navigálni a legtöbb helyre.
A tulaj faterja németbe van, azt mondja a gyártás 70-80 százaléka oda megy, itthon meg inkább a keleti régió a piac.
Teupen hungária voltak régebben, egy haverom vett tőlük 18-as Leo-t, mostanság váltottak EuropeLiftre. Ami új, az még mind fasza, bár én a sima teleszkópossal jobban szeretek melózni, ez a csuklós gémes inkább tető főlé nyúlni jó, de fordulni vele kis helyen , épületek között bajosabb.
Hát, pályán 110 tempomat volt mert igencsak hosszúra nyúlt a nap de valóban inkább a 80-90 volt akényelmes.. Tőlem jó messze van Bagod, aztán ott is elment az idő. A gyártó tulaj jó fej volt, meghívott ebédre is, aztán mingyá majdnem négy óra lett ire indultam. Jó gépnek tűnik, majd éélesben kiderül.
Elvben akár így is lehetne, de még senkit nem láttam a villanyautósok között aki bérelt volna autót, mert nem hajlandók beleülni a füstösbe 😆
Ismertem olyat pár éve, akinek hétköznapi rohangálásra volt egy 28kWh-s Ioniq-ja, nyaralásra meg szülei kocsiját vitte ha nagyon kellett, de többnyire inkább a kis akkussal oldotta meg. Most vett egy 64-es eNirot, aztán bosszankodik, hogy ez így dög unalom mert túl nagy a hatótáv 😂
Gratulálok a vásárláshoz. Tökre hasonlít a 17 m-es Genie-mhez. Am nem érdemes ezekkel nagyon sietni, nem véletlenül 70-80 as tempót engednek a vontatottakra.
Szerintem meg az elmúlt időszak arra jó lehetne hogy rájöjjenek az emberek a sok mihaszna alibi munka otthonról is elvégezhető.Teljesen felesleges elmenniük A-ból B-be ha azt az A-ba is el tudják végezni.
Neked már nincs is figyelmed, örülsz ha ki látsz a lukon ebben a korban 😄 aztán csodálkoznak hogy a vén bülye szembejön 😃 monyuk nekik nem olan szórakoztató 😄
Én meg egyszerűen szeretek előzgetni, engem nagyon szórakoztat, hogy az ember figyelme maximumon kell legyen. Én se vagyok vele előrébb, mert miután kielőztem a kamionsort a 4-esen, az első parkolóban megállok rágyújtani. De így legalább megint lesz feladatom. 😂
egy zsigulival is lehet előzni ehhez 60-as iq is elég
és még forma1-es alapképzés se kell hozzá
persze egy 400 lovas bármivel könnyebb, de a fizika annál sem kikerülhető
Ha egy autó szüttyög elötted, akkor miért ne lenne értelme megelőzni. Persze a tizedik aki szintén szeretne legalább 90-el menni, annál más a helyzet, de őt is az elöl haladó tartja fel. Az a szarrágó amelyik így spórol.
a toyota vagy másfél éve megvan nem mentem vele egy métert se
az audival mentem párszor, egyszer átmentem soltvadkertre a mofakerbe, meg 1-2x a környékben pár km távot
szóval a rongyrázás nem fedi a valóságot, nálunk az asszony rázza 😂