Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor azért tűnik olyan ismerősnek a kalauz.... 😂
Baszki bogyó,mindig ugyanott motorozol,valszeg ugyanazt a BZ-t látod mindenhol csak vakegér vagy. 😂
Külön mondja az ipse hogy a tripadvisor szerint az ilyen szervezetlen elkúrások gyakoriak,ezért elég népszerűtlen ez a járat.
Eddig meg azt hallottam hogy európa nagjai közt van az osztrák BÁRMI,minden olajozott svájci órakén klappol és bármihez nyúlnak attól a határtól keletre csak elbaszott balkán van,semmihez nem értenek,koszos cigányok,mindent elopnak stb.
Amikor meg ni ez is máshogy van,meg az is máshogy akkor jön a terelés,kummantás,elhalgatás.
Alig van?! Vidéki motoros csavargáskor szinte mindenütt BzMot-ot látok - ráadásul szólóban, egyetlen motorkocsival. Utaznak rajta hárman-négyen, ebből az egyik a mozdonyvezető, a másik meg a kalauz. Nem értem, mi a faxért nem szántják már be az egészet?
Nem fogja, mert akkor kipukkanna az a véleménybuboréka, és lelki törést okozna szegény hópihének ha szembesülnie kéne a valósággal ami szerintem nem is létezik.
bz már alig van
sajnos nálunk a személyszállítás nem is igen lesz fejlesztve mert nem éri meg
ami teherforgalmat nem tudtak magánkézbe kijátszani azt eladták az osztrák geciknek, így amiből lett volna bevétel már egy ideje nincs máv kézben
Ragaszkodsz a kocsik életkorára,de nem ez volt a fő probléma.Hanem a szervezetlenség és a beleszarás az elejétől.És ez inkább szervezeti gond,nem az hogy 60 éves a kocsi.
Nézd már meg a videót.
Tiltogathatsz de attól még egy ostoba hazaáruló szardarab maradsz. Nem véletlen volt alkoholista erőszakos apád, te is pont olyan bunkó paraszt maradtál, hiába vagy büszke hogy lapátolhatod a szart a náci haverjaid után.
Miért, itthon a retkes BzMot-ra nem annyiba kerül a jegy mint a Stadler csodaszerelvényeire? És még egy kurva WiFi sincs rajtuk....
amúgy még mindig nem az a lényeg hogy a magyar vasút vagy az osztrák a fejlettebb
természetesen az osztrák
az a lényeg hogy egy szuper kocsira vett jegyet és nem szuper kocsit kapott hanem egy fost
ezen az sem változtat ha a kelenföldi pályaudvar ajtaja mozgásérzékelős lesz
és ez nem egy egyedi eset, mert ilyen előfordul mindenhol
hanen ez egy sűrűn létező probléma
az hogy ki milyen videót készít erről az ismét lényegtelen attól nem lesz a szolgáltatás se jobb se rosszabb
hiszen a tény attól tény marad se oda se vissza nem a megrendelt és kifizetett szolgáltatást kapta a (állítólag) második legjobb vasúttól
Na csak előbújt belőled a náci vér.
Megnézted már a videót? Mi abban a hazugság?
Terelsz, hazudsz, nyalod a labancok seggét, akármilyen szaros.
Azt hiszem tükörbe nézhettél és magadat pillantottad meg, amikor hazug patkányt kiáltottál.
Attól még nem a főpályaudvar, te tudatlan. Pedig elvileg illene tudnod hogy mitől főpályaudvar a főpályaudvar. Nem csoda hogy itthon képtelen voltál életben maradni.
És ki kérdezte hogy mennyi a napi kereseted? De nagyon ismered az alföldi cigányokat.
Na kíváncsi leszek milyen lesz így a fórum, blokkolom a görény, gerinctelen balkáni aljanépet...
Na de a Szombathely-Pécs gyorsvonat csak a hülyéknek van fenntartva, 60éves kifutott termék, miért járatod le egyetlen rossz példa alapján az egész MÁV-ot, amikor az színvonalas és az OBB-vel szemben jóval olcsóbb, nem veri át az ügyfeleit.
Megnézted már a videót? Vagy a levegőbe beszélsz még mindig?
Nem az, ja, csak minden vonat megáll, van metró, villamos, busz, központi helyen...Görény, idióta...
Hol hírdettem csodás teméknek? hazudsz patkány!!!!
Végig azt írtam, hogy öreg szar és 1-2 év múlva teljesen új lesz. Az utolsó öreg szar amit találni lehet.
Egy másik hozzád hasonló patkány, teljesen szándékosan választotta ezt hogy lehessen indulatokat kelteni. Lehet hogy 6-8X is végig ment oda-vissza, csak hogy megszülessen a várt lejárató eredmény!
Kelenföld sosem volt főpályaudvar,te hontalan.
Ja, nulla ésszel nem lehet mást mondani. Olyan szinten vagy szánalmasan ostoba és rosszindulatú, hogy az már világrekord gyanú. Nem nem drága. Csak csóró alföldi cigányoknak az a balkánról...nekem egy napi keresetem a Bécs-Róla éjszakai jegy legdrágább változata...
Megnézted már a videót? Vagy csak alap nélkül hazudozol?
60 éves kifutó termék? Akkor talán nem kéne úgy hírdetni mint valami csodás dolog, premium áron.
Abban igazad van hogy hülye az aki ezek után OBB-vel utazik. Az alkalmazottaik, beleértve téged is hozzák azt a silány színvonalat ami a videóból kiderült.
Ez meg a Bécsi megfelelöje.:
https://www.hauptbahnhofcity.w...
Tehát akkor mégsem olcsó.
Tény, hogy egy 60 éves kifutó termék alapján következtettetek arra hogy az ÖBB szar és Ausztria szar.
Az is tény, hogy olcsó, hisz bárkinek 1095 euró egy évre a teljes tömegközlekedés...
Ezek a tények, ezzel szemben van a rosszindulat

De legyen, nekem így is jó.: Ausztria egy szar ország, az ÖBB meg a világ legszarabb vasútja...Kijelenthetünk ilyen bödületes faszságokat, attól még nem változik meg a világ...Attól még ez a kelenföld, a föváros egyik nagy csomópontja, kvázi föpályaudvara.:
Pedig a fingfüri jó - fittebbé tesz! 😆
Terelsz terelsz és hazudozol… ez vagy te… egy igazi hontalan liberális ember. Hazudni hazudni… ezt tudjátok ti.