én felkészültem az erdélyi útra mert olajat kellett beletenni
a nívó összement és nem érte el az olajat
amúgy az elmúlt sok évben max a kerék pumpálás volt a felkészülés a hosszú útra, ilyenkor felfújtam 2.2-re mert itthon 1,5 felé mászkálok mert úgy kevésbé ráz a szar út
Régebben az is probléma volt, hogy OK, hogy a töltés idő, de legtöbbx magára a töltőre is sorba kellett állni még1x annyit... és ez ma se sokat javult, mert most meg több a villanyverda.
...bár most, hogy fizetősek a nagyáramú töltők, egyre többen inkább otthon töltik éccakairól 10 órát a 10+ millás autójukat - baxxák a fillért, na 😅 Ingyenes töltőknél ma is tömegelnek...
Pont a demagóg hülyeségeitek miattatok egy ideje nézem. Zöld rendszám elvétve van, nagy luxusautók, és csóró tragacsok poroszkálnak a külső sávban. Igaz a luxusautókkal 110-et is megengednek maguknak 😆
Ilyen eNiro-k, meg egyéb nagy akkusok simán mennek a forgalommal a belső sávban. Teslák pedig mint a veszedelem.
22kWh teljesen jó fogyasztás pályás tempóra.
Ez egy óra bukó,és azt már nem is említem hogy kíváncsi lennék melyik elektromos autós centizi ki 1%-ra az érkezést,ott megint 70-el "száguldozás" az út vége,akkor meg már az egy óra sem egy óra.
A Zuram járt be szakadt Mazda 323-mal is egy időben. 😅 amúgy az Octavia-t eladtuk és azt forgattuk be az elektromosba. Amúgy is azt szerettünk volna, de ugye kurva drágák, így azt hittük 10 évig tuti meglesz az Octavia. De ugye ki is nőttük (az én 13 éves Touranomban férünk el 5-en), meg jött a citigo lehetősége és lecsapott rá. Remélni merjük csak, hogy jól fogja bírni ☺️
Nekem is egy hibrid lenne megfelelö, de egyelőre nincs rá keret biztonságosan, hitelt meg nem veszünk fel.
Aha, ezt meséld a többieknek, én sokat megyek villannyal.
Adott a KIA Niró, megy 100-al 13 kWh-val (persze így se fűtés, se klíma 😁, mert attól 14-15 közé ugrik) Elkezdjük tolni 130-al, és egyből 22 kWh, ami ugye fele hatótávot jelent. Ha meg beállsz 150-re, nem tudom a konkrét számot, de a 460 km-es hatótávú KIA nem biztos, hogy felérne Félegyházától Pestre 😂
P90d Teklával nyomtunk egy 4 személyes, nagyon agresszív 20 km-es karikát, és harmada odavolt a Zampernak 😅
Úgyhogy ezeket a vicces dumákat ne erőltesd 😁 én villanyhívő vagyok, de nem elvakultan.
nekem a 80 is sok
pl mentünk erdélybe nem vezettem egy métert sem
én adtam a kocsit, haver a sofőrt és utaztunk 😃
ha nekem 800 km kellene vezetni akkor nem mennék, el se tudom képzelni mi miatt tudnék ennyit autózni
2millió? Hülye vagy, azért már autót is adnak nem Opelt 😂 10ezer forintot kapsz érte, aztán ha kiárulom az alu blokkot a MÉH telepen, akkor nem bukok rajta. 😆
Bécs közepébe biztos hamarabb érnék oda autóval, mint repülővel... de még Róma, München is épp-épp... ha meg 4en mentek, az ár is másképp jön ki.
Tudom, neked meg se fordul a fejedben, hogy 800-nál többnek autóval nekivágj 😅
"Soha az életben nem volt még igazán erös autóm, de még soha nem tartott fel senki indokolatlanul" B+, ez a nap kommenje 😂
..mintha egy traktoros paraszt mondaná a főúton: "nem értem én ezt a népeket hogy panaszkodnak, engem nem tart fel senki" 😂
Rengeteg menő nagyköbcentis BMW-t látok spórolni kint amikor előzöm a Priussal 😛
10millás villanyautóval már nem spórol senki. Azok ugyan úgy mennek a belső sávban. A 3millásokkal szokás kamion mögött menni, mert azokban nincs elég akku.
a nívó összement és nem érte el az olajat
amúgy az elmúlt sok évben max a kerék pumpálás volt a felkészülés a hosszú útra, ilyenkor felfújtam 2.2-re mert itthon 1,5 felé mászkálok mert úgy kevésbé ráz a szar út
...bár most, hogy fizetősek a nagyáramú töltők, egyre többen inkább otthon töltik éccakairól 10 órát a 10+ millás autójukat - baxxák a fillért, na 😅 Ingyenes töltőknél ma is tömegelnek...
Ilyen eNiro-k, meg egyéb nagy akkusok simán mennek a forgalommal a belső sávban. Teslák pedig mint a veszedelem.
22kWh teljesen jó fogyasztás pályás tempóra.
Nekem is egy hibrid lenne megfelelö, de egyelőre nincs rá keret biztonságosan, hitelt meg nem veszünk fel.
Adott a KIA Niró, megy 100-al 13 kWh-val (persze így se fűtés, se klíma 😁, mert attól 14-15 közé ugrik) Elkezdjük tolni 130-al, és egyből 22 kWh, ami ugye fele hatótávot jelent. Ha meg beállsz 150-re, nem tudom a konkrét számot, de a 460 km-es hatótávú KIA nem biztos, hogy felérne Félegyházától Pestre 😂
P90d Teklával nyomtunk egy 4 személyes, nagyon agresszív 20 km-es karikát, és harmada odavolt a Zampernak 😅
Úgyhogy ezeket a vicces dumákat ne erőltesd 😁 én villanyhívő vagyok, de nem elvakultan.
pl mentünk erdélybe nem vezettem egy métert sem
én adtam a kocsit, haver a sofőrt és utaztunk 😃
ha nekem 800 km kellene vezetni akkor nem mennék, el se tudom képzelni mi miatt tudnék ennyit autózni
Nesze, ne mond hogy hernyótalpas az anyukám 😘
https://abetterrouteplanner.co...
Tudom, neked meg se fordul a fejedben, hogy 800-nál többnek autóval nekivágj 😅
..mintha egy traktoros paraszt mondaná a főúton: "nem értem én ezt a népeket hogy panaszkodnak, engem nem tart fel senki" 😂
Tudom kiragadott példa,sosemenj messzire,meg az összes faszom.
Jó,megyünk vonattal:
Bazd meg osztrák vasút. 😂
http://youtu.be/222wSeSGmHo
10millás villanyautóval már nem spórol senki. Azok ugyan úgy mennek a belső sávban. A 3millásokkal szokás kamion mögött menni, mert azokban nincs elég akku.