fene se tudja
most va benned 2 ruszki, ami szart sem ér utazás szempontjából
ha a közeli jövőben beléd töltnek egy fájzert, és ismét egyet 4 hónap múlva(április körül) akkor egész nyáron védve vagy a 2 fájzerel
de ha csak ekkor adják be egy oltásod lesz és az ismét lófaszt se ér
amúgy meg támad a vírus tessék félni, eddig remegtetek akkor ezután is kell
Hat,matek,5,9 a beótott,plusz tuti ottcazezer-millio atesett,igy vagy 12-13 millioan vagyunk vagy nem jon ki.
Szerintem kb 1-1,5 millio hulye van,azok ha beledoglik se oltat.El kell engedni.
Azért kell beadatni most, mert megint vettek 24 milliót... valaki szóljon már nekik, hogy csak bő 9 millióan vagyunk, és csak a fele ótakozik 😂 Nem baj, 15 miilió jövőre lejár, vagy elavult lesz, azt majd jól elajándékozzuk pl. Nigériának.
Inkább most nem kell beadatni aztan ravasszal kiderül mi lesz.
Nekem lejárt a napokban, de fixen nem adatom be hiszem egyelőre mindent lehet csinálni oltási nélkül. Választasokig nem is lehet nagy szigorítás 🤷🏼♂️
Így van, csak ahhoz azt kell eldönteni mire fogsz magasról szarni, és ahogy halad az idő, egyre kevesebb olyan lesz amivel nem kell foglalkoznod, különben olyan leszel mint Ini 😆
Tiger sport 660-at kéne kipróbálnom.
4 hónap csak bogy asztmájához kellett.
most va benned 2 ruszki, ami szart sem ér utazás szempontjából
ha a közeli jövőben beléd töltnek egy fájzert, és ismét egyet 4 hónap múlva(április körül) akkor egész nyáron védve vagy a 2 fájzerel
de ha csak ekkor adják be egy oltásod lesz és az ismét lófaszt se ér
amúgy meg támad a vírus tessék félni, eddig remegtetek akkor ezután is kell
A vakcina meg Klárika után motor.
Szerintem kb 1-1,5 millio hulye van,azok ha beledoglik se oltat.El kell engedni.
Nekem lejárt a napokban, de fixen nem adatom be hiszem egyelőre mindent lehet csinálni oltási nélkül. Választasokig nem is lehet nagy szigorítás 🤷🏼♂️