Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szar dizelem gyorsabb mint a tripla aru szar leafed?
Igen.
Van kérdés? Nincs.
Köszönöm az együttműködését. 😂
Jajj. ez nagyon demagóg. Add el a motorod és ha kirándulni akarsz menj gyalog...ja hogy az unalmas úgy? Igen, ahogy a kerékpárosnak is unalmas egy idö után a 30km-es kör és mondjuk 50-70km-es körben akar kirándulgatni, bicajozni, ráadásul olyan magasságokban is,a hova nem tudna feltekerni. Meg kellene érteni, hogy sokaknak a sport, egy szabadidős tevékenység, aminél nem az a cél, hogy mennyit erőlködünk és milyen rövid idö alatt megyünk A-ból B-b, hanem lehet élvezni a tájat, a mozgást, a friss levegöt, a természetet, stb......
😂 ez tényleg poén lehet. Rögtön kiderül ki volt az aki maximumra tolta a rásegítést a csapatban 😂
Én a helyedben nem vennék MTB-t. Nekem is van egy, nagyon nem szeretem, el is adnám. Igaz az tényleg az alja kínálatt picit feljebb mert mar olajos tárcsa van rajta de ennyi.
Na, nekem szetbassza a derekamat a merev váz. Soha többet nem vennék merevet, ha vennék és lenne rá della 29-es endurot, kicsit utcaibb gumival. A kátyukat észre sem veszed vele, viszont ha sokat aszfaltozol, lockolod a hátulját és majdnem merev vázas.
A 26-os stumpjumperemmel is baromi jó tekerni de jobb lenne a 29, pedig én is csak mtb-ként használom, kis földesút, betonút, erdőjárás meg kutyafuttatás.
Ennyi távon ha taxit hívsz is olcsóbb. Te mondtad 😁
Ahogy mondod. Ettől én is.
Ott van értelme a pedelecnek, ha mondjuk én közlekedni és sportolni akarok egyszerre, pl. munkába járni bringával, mert így időt takarítok meg, és a mozgásra sem kell külön időt találnom, de túl messzi van, vagy meredek emelkedőt leküzdjek, amihez hurka vagyok, pl. a Kiscelli úton.
De ha szimplán sportolok, akkor nem a távolság és a sebesség a lényeg hanem a mozgás. Visszabaszom hegymenetbe a váltót, aztán gyök2-vel felküzdöm magam a Kiscellin. Vagy nem megyek 100km-et csak 30-at. Ha nem bírom erővel akkor nem tervezek olyan hosszú távot. Ha meg közlekedni akarok és nem elfáradni, akkor megyek kocsival vagy motorral.

Illetve még ott lenne értelme, hogy pl. asszonnyal el tudnék menni bringával túrázni, mert ő simán gyengébb, és nem bírja a tempót. Ha hozzá igazodok elalszok, így megkapná azt a pluszt hogy együtt mehessünk és mindketten élvezzük.
De ezek a gazdag osztrák nyuggerek, már azért veszik a villanybringát, mert a szomszéd is azzal megy és azért nem bírja a tempót vele tartani, és az hogy néz ki már. A kínai gyártók meg jól kihasználják a hülye burzsujok kapuzárási pánikját 😆
Én imádom őket… Balaton-felvidéken olyan jó látni amikor lemerül az a szar 😂 l
Tökéletesen látni egy egy nagyobb csapatban amikor a villanybringa lemerült, a rendes enduros simán teker fel a dombokon, a villanyos meg hívja a helikoptert 😂
Ismerek olyat aki Pécsről kiköltözött Mohácsra és meséli hogy milyen jó, itt biciklizetnek, nincsenek dombok… azt mondja egyszercsak hogy villanyoss… na az apja faszát hát azzal a Mecsekben is biciklizhetne.
Olcsóbb lesz és ez különösen a minöségre utaló jelzö. Amiket felsoroltál, azok egyike sem alkalmas, még kompromisszumokkal sem arra amire nekem kell egy ilyen bicikli...
5 km a csatorna légvonalban
csak a sok büdös paraszt felszántotta az utakat
ahol meg nem villanypásztor van....
aztán így az 5 km lett 15 km
veszel egy régi cro-mo vázat pár százasért, teszel bele egy normálisabb első villát egy ezres körül
egy jobb minőségű 3x8 váltó is pár százas, kerekek is pár százas lesz
ülés kormány ismét százasokban mérhető
ha jól össze válogatod olcsóbb lesz kicsivel, de nem kell vigyázgatni a biciklire, ha feldönti a kutya nem kell szívbajt kapni....
ja és sokkal jobb lesz mint az a gagyi karbonvázas izé
Elérte a kompot a terv szerint? El.
Kell bérelni bármi szar füstöset, ha messzire akar menni? Nem.
Repülővel gyorsabb mint a szar dieseled? Igen.
Kerékpár olcsóbb mint a szar dieseled? Igen.
Van kérdés? Nincs.
Köszönöm az együttműködését 😂
Költözz tópartra...
A Fertö tónál lehet hogy az van, de itt felénk 100-150 km-t is lenyomnak velük a hegyeken át. És az tekerés nélkül nem megy, a legjobb akkuk sem bírják örökké a hegymenetet, különösen ha több hegy jön egymás után...
Dicsekedni nincs mire, ez a kínálat alja a karbon vázas MTB-k piacán. Inkább panaszkodok, mert még csak megvenni sem lehet csak úgy, rendelni lehet a 2022-es évre :-(
Korlátozásokra már most is szükség van, hogy ne legyen túl nagy forgalom a hegyekben.
kell
mert avval járok pecázni
mindenféle cuccokat avval hordunk
erdélybe avval megyünk
a hobbi faktor olyan 70-80% de ha nem lenne több lenne a költség mint a kocsi ára + fenntartása
Kb. mint Bogyó, te is csak hobbiból tartod, nem azért mert kell.
Mert a petyhüdt osztrák nyuggerek nem hajlandók már tekerni de - de a látszat az kell, hogy ők egészségesen élnek, és testmozgást végeznek... ezért papagájnak öltözve ezeken keringenek a Fertő tó körül.
Ettől a mentalitástól én kb. hányok 🙁
Lehet nem egy videóra gondolunk, de itt 2 töltéssel gond nélkül a terv szerint elérték a kompot.
http://youtu.be/O8oGVzLF_LM
Most panaszkocc vagy dicsekszel? 😂
A konkluzio az hogy ugyanannyi ido alatt tolod le vele a metert,ugyanigy 140 el?😆
majd betiltják azt is 15 év múlva
Aha, nyilván jobb a te rozsdaboglyád, amit egy kemping bringára sem tudsz elcserélni 😆
Nézted is azt a videót, vagy csak a clickbait kérdőjeles címét olvastad el? Mert pont nem ez volt a konkluzió, amit te kitaláltál 😘
IQ 2,5 - és ezzel világhírű lett. Hogy másként tudta volna ezt elérni? 😅

ui: és B+, ez már ötöt fialt 😫
Igény mindig lesz, egy csomó más dologhoz is kell, nem csak mint üzemanyag fontos..