Ha szembe összefüggö kocsisor van, akkor lehet hogy veled egy irányba is. Azért nem tud a villanyautó elötted gyorsabban menni, mert elötte is megy valaki lassan :-) de tudom, ennyi információt feldolgozni...
Figyi lászló.Ha csak az a cél hogy elérje a kompot és ehhez tervezze az indulást nem kell villanyautó sem.Zsebben marad a pénz,és se a legyártáshoz se a töltéshez nem kell egy deaka környezetszennyező anyag sem.
Elindulhatnál gyalog egy hátizsákkal.
Maximálisan zöld vagy és a komplett érvrendszered megállja a helyét.
Simán eléred a kompot ha két héttel az indulás előtt elindulsz. 😂
itt az a lényeg hogy veszel egy drágább kocsit és mégis problémásabb az életed utána
eddig sz volt higy lecserélted az olcsó kocsit(pl zsiguli) drágábbra és minden tekintetben jobb volt
a villanyos meg nem feltétlen jobb mindenben
mindemellett ha arra használják amire való a villanyos hibátlan, messzire menni meg ott a repülő
felénk se lehetett reggel előzni a 70-el közlekedő faszokat
sok kanyar sok szembejövő
napközben lehet előzni de amikor 6-ra jár a nép dolgozni abban az időszakban lehetetlen
inkább indultam 10 perccel később és kb ugyanakkor értem oda
én alapból nyugis vagyok és amúgy se megyek gyorsan de ez az állandó 70-es tempó nagyon fel tudott baszni
Mert nem érte el a kompot? Erre még nem válaszoltál. Mond ki hogy "igen, el érte a töltőt a szar villanyautó, és nem volt semmi komplikáció az úton" mert pontosan ez történt. Nem kellett bérelni, nem kellett vonatra ülni, szépen elmentek vele nyaralni.
Aztán mégis nyomod a süket szöveget, mert minimális kompromisszum van vele. Persze a roncsoddal is van más kompromisszum, de azt már megszoktad, így az fel sem tűnik.
5perc alatt 1000km tankolásról meg ennyit, angolok baromira örülnének ha csak annyi kínlódás lenne mint a kiragadott példáidban a villanyautóval 😂 https://hu.euronews.com/2021/1...
a taxi az új villanyoshoz képest olcsóbb
jelenleg 180-200 km 4000 ft ettől nincs olcsóbb mert az astra megvan
épp most álltam át pb palackos üzemre mert az 4000 ft a kutas lpg meg 300 ft
Nem, nem tudod megelőzni. Mint ahogy nálatok, itt is a főúton nem lehet folyamatosan előzni. Beragadsz egy ilyen 80azós prius vagy elektromos autó mögé és nezed hogy van elől a 80azó mögötte meg 15-20autó aki haladna, nem száguldozna csak haladna nyílt egyenes úton mondjuk 100-zal, mert minden megengedi, mégsem hajt bűntethetően gyorsan… de nem tudsz előzni mert szemből is jönnek folyamatosan. Ez az ami frusztráló már kora reggel amikor mész melóba.
Idöbe kell elindulni. Tervezhető a dolog.
A teszt abból indult ki, hogy egy hosszabb távra kevésbé alkalmas autóval indult neki az útnak valaki, aki be akarta bizonyítani, hogy ez nem müködik...
Nem tudom te hol élsz, de én mint az elöbb is írtam, inkább azon szoktam bosszankodni, hogy gyorsabban mehetnek mint én...lassabban meg egy sem megy mint 100.
Hát,mikor komphoz vagy valami máshoz kell csatlakozni nem árt ha nem 1-1,5 órát kell állni meg max 100-al mehet az ember ha oda akar érni a következő töltőhöz.
Amúgy az egész teszt abból a feltevésből indul ki hogy manapság a töltés annyira megoldott hogy nem gyorsabb a hagyományos mert ugyis megáll az ember enni,pihenni,hugyozni,ami alatt kényelmesen fel lehet tölteni a következő 20 perces pihenőig soron következő távra.
Majd huss suhanunk a szép zöld jövő felé.
Ehhelyett ha nem teslád van lehet mérgelődni az appokkal,az estenként nem működő töltők miatti új be nem tervezett töltők keresésével és a hussból inkább csak koszlott ipartelepi lassútöltők melletti ácsorgás a jellemzőbb.
Mindezt bevállalós és a témában járatos emberkék példái mutatják.
Szóval a fényes olcsó és zöld jövő még késik kicsit mint a szaros ÖBB a magyarósinak.
Vagyis az nem kicsit hanem kurvasokat. 😂
És ez ilyen nagyon fontos?
Az én autóm utazóban tudna menni 170-180-al, aztán 100-al járok vele többnyire, mert a környékben az a maximum...Pont annyival megy a többi autó is. Ja nem, az elektromososkra nem vonatkozik az IG-L :-)
Elindulhatnál gyalog egy hátizsákkal.
Maximálisan zöld vagy és a komplett érvrendszered megállja a helyét.
Simán eléred a kompot ha két héttel az indulás előtt elindulsz. 😂
eddig sz volt higy lecserélted az olcsó kocsit(pl zsiguli) drágábbra és minden tekintetben jobb volt
a villanyos meg nem feltétlen jobb mindenben
mindemellett ha arra használják amire való a villanyos hibátlan, messzire menni meg ott a repülő
sok kanyar sok szembejövő
napközben lehet előzni de amikor 6-ra jár a nép dolgozni abban az időszakban lehetetlen
inkább indultam 10 perccel később és kb ugyanakkor értem oda
én alapból nyugis vagyok és amúgy se megyek gyorsan de ez az állandó 70-es tempó nagyon fel tudott baszni
Aztán mégis nyomod a süket szöveget, mert minimális kompromisszum van vele. Persze a roncsoddal is van más kompromisszum, de azt már megszoktad, így az fel sem tűnik.
5perc alatt 1000km tankolásról meg ennyit, angolok baromira örülnének ha csak annyi kínlódás lenne mint a kiragadott példáidban a villanyautóval 😂
https://hu.euronews.com/2021/1...
jelenleg 180-200 km 4000 ft ettől nincs olcsóbb mert az astra megvan
épp most álltam át pb palackos üzemre mert az 4000 ft a kutas lpg meg 300 ft
Istenem de hulye vagy. 😆
A teszt abból indult ki, hogy egy hosszabb távra kevésbé alkalmas autóval indult neki az útnak valaki, aki be akarta bizonyítani, hogy ez nem müködik...
Amúgy az egész teszt abból a feltevésből indul ki hogy manapság a töltés annyira megoldott hogy nem gyorsabb a hagyományos mert ugyis megáll az ember enni,pihenni,hugyozni,ami alatt kényelmesen fel lehet tölteni a következő 20 perces pihenőig soron következő távra.
Majd huss suhanunk a szép zöld jövő felé.
Ehhelyett ha nem teslád van lehet mérgelődni az appokkal,az estenként nem működő töltők miatti új be nem tervezett töltők keresésével és a hussból inkább csak koszlott ipartelepi lassútöltők melletti ácsorgás a jellemzőbb.
Mindezt bevállalós és a témában járatos emberkék példái mutatják.
Szóval a fényes olcsó és zöld jövő még késik kicsit mint a szaros ÖBB a magyarósinak.
Vagyis az nem kicsit hanem kurvasokat. 😂
https://totalcar.hu/magazin/ko...
Az én autóm utazóban tudna menni 170-180-al, aztán 100-al járok vele többnyire, mert a környékben az a maximum...Pont annyival megy a többi autó is. Ja nem, az elektromososkra nem vonatkozik az IG-L :-)