Egyrészt igaz, hogy nem tudtak mit kezdeni a pénzzel a corona alatt, másrészt meg az Alpok azért egy kicsit más. Rettenetesen érdekes, szép bicikliutak vannak a hegyekben, ahova autóval nem mehetsz..
Nem jól olvastad. Azért drága, mert a corona miatt a kereslet hiányára fogadtak (ez nem csak a szénnel van így, hanem földgázzal, olajjal, vagy a Chip-ekkel), de aztán mégsem állt meg a világ, most meg megy a csodálkozás, hogy mindenre ugyan úgy szükség van/lenne, mint korona elött...
A szen azert van tularazva mert van ra kereslet,es azert fogy el.
Es a draga villany egyik oka a megujulok eroltetett dotalasa.
De felolem elhetsz buborekban.
ha melóba járni kellene akkor tuti lenne villanyos belátható időn belül
2 év akatt 7 ezret mentem az opellal, ennek harmada csatornapart
ezért kár lenne lecserélni a 150 ezres astrát egy 6 millás bármire
ha taxival mennék az se lenne drágább
opel addig marad amíg el nem rohat vagy be nem szopat valahol
utána lesz egy másik lom párszázért
A villanybicajok piacán még nagyobb a kavarás, ráadásul ott kb 50%-os felárban nyomulnak már, egyik másik bicaj annyiba kerül mint egy jó nagymotor (pl egy KTM 390 Duke), mert a kereslet meg hatalmas. Így aztán kerül amibe kerül, veszik.
Dehogy nem. kereslet van energiára.
Meg van rá megoldás olcsó, megújulóból, a túlárazott szénnel szemben...
már csak ki kellene építeni még jobban a kapacitásokat 8amit csinálnak is szépen szorgalmasan)
Mindketto nyuzuge bádogbili.
Es ahogy neztem a sturcz leaf-es nyaralasat vagy vonattal mesz vagy berelsz egy dizelt ha egyaltalan elindulsz messzire. 😆
Azt elhiszem hogy a váltó drágább, de a szíj is valami 60 ezer. Igaz körbe lehet bringázni a földet egy szettel.
Máskülönben meg ha igazán tökösek lennének akkor ilyen szíjat használnának. Kb. ez a csúcs. a szíjhajtásban. https://www.powerbelt.hu/silen...
Azt ne mond hogy napelemet is gyártanak 😮
Én mindig úgy képzeltem egy olajfinomítót, (és lássuk be hogy elég tapasztaltnak számítok, mert majdnem végig néztem a Dallast 🙃) hogy van egy "desscode" csak V8-al vagy minimum 3liter lökettérfogattal lehet behajtani, a kisebbek csak kívül állhatnak meg, és a villanyosokat gránátvetőkkel lövik ha megközelíti a telephelyet 😂
Mindenesetre ha nem is így van, legalább olyan természetes közege a villanyautónak az olajfinomító, mint a piroslámpás negyedben az apáca ruha 😁
Amúgy nem kell mentegetőznöd előttem. 😘 Két villanyautóra van leadva a rendelésem. Meglévő autóink kezdenek öregedni, úgyhogy cseréljük, mert csak ini és Zoli szereti az oldtimereket, és most már mindkét autónk villanyos lesz jövőre.
Ezt néztem ki magamnak. Úgy kell megrendelni, aztán majd jön. Így megy most a bicajpiacon. 6-9 hónap várakozás, hogy majd egyszer csak érkezik egy hajónyi szállítmány.
Viszont sem a folyók, sem a szél, sem a nap ára nem ment fel...
A sok funkcionális analfabéta szerint meg mégis azok miatt drágulnak az energiaárak :-)
Hát persze a Gorilla Glue pont egy emberszabásút csúfított el, ha ez ugyan még fokozható, de bevallom, eddig fenntartásokkal fogadtam azokat a híreket, amik a jenkik és mondjuk a mikró használatáról szóltak, vagy mondjuk amikor állítólag ráírták a visszapillantókra, hogy a tükörben látott tárgyak azért nagyobbak, mint ahogy a buta niggerek azokat ott látják.
https://www.origo.hu/gazdasag/...
hogy egy motorhoz képest őrült drága, és veszi a nép, mert nem tud mit kezdeni a pénzével
Es a draga villany egyik oka a megujulok eroltetett dotalasa.
De felolem elhetsz buborekban.
2 év akatt 7 ezret mentem az opellal, ennek harmada csatornapart
ezért kár lenne lecserélni a 150 ezres astrát egy 6 millás bármire
ha taxival mennék az se lenne drágább
opel addig marad amíg el nem rohat vagy be nem szopat valahol
utána lesz egy másik lom párszázért
és még így is gondok vannak a darabszámmal
Meg van rá megoldás olcsó, megújulóból, a túlárazott szénnel szemben...
már csak ki kellene építeni még jobban a kapacitásokat 8amit csinálnak is szépen szorgalmasan)
Es ahogy neztem a sturcz leaf-es nyaralasat vagy vonattal mesz vagy berelsz egy dizelt ha egyaltalan elindulsz messzire. 😆
Máskülönben meg ha igazán tökösek lennének akkor ilyen szíjat használnának. Kb. ez a csúcs. a szíjhajtásban.
https://www.powerbelt.hu/silen...
Én mindig úgy képzeltem egy olajfinomítót, (és lássuk be hogy elég tapasztaltnak számítok, mert majdnem végig néztem a Dallast 🙃) hogy van egy "desscode" csak V8-al vagy minimum 3liter lökettérfogattal lehet behajtani, a kisebbek csak kívül állhatnak meg, és a villanyosokat gránátvetőkkel lövik ha megközelíti a telephelyet 😂
Mindenesetre ha nem is így van, legalább olyan természetes közege a villanyautónak az olajfinomító, mint a piroslámpás negyedben az apáca ruha 😁
Amúgy nem kell mentegetőznöd előttem. 😘 Két villanyautóra van leadva a rendelésem. Meglévő autóink kezdenek öregedni, úgyhogy cseréljük, mert csak ini és Zoli szereti az oldtimereket, és most már mindkét autónk villanyos lesz jövőre.
Ezt néztem ki magamnak. Úgy kell megrendelni, aztán majd jön. Így megy most a bicajpiacon. 6-9 hónap várakozás, hogy majd egyszer csak érkezik egy hajónyi szállítmány.
A sok funkcionális analfabéta szerint meg mégis azok miatt drágulnak az energiaárak :-)
eltartja őket a sok gyarmat és a valóságot nem látják, nem is kíváncsiak
Ostoba németek.......sose eszmélnek fel.
http://youtu.be/syEoPLYsEPY
Hát persze a Gorilla Glue pont egy emberszabásút csúfított el, ha ez ugyan még fokozható, de bevallom, eddig fenntartásokkal fogadtam azokat a híreket, amik a jenkik és mondjuk a mikró használatáról szóltak, vagy mondjuk amikor állítólag ráírták a visszapillantókra, hogy a tükörben látott tárgyak azért nagyobbak, mint ahogy a buta niggerek azokat ott látják.
De már elhiszem ezeket.