hát nem. kecsón egyik földszinti pecónál a tetőösszefolyó baszaxik. Kb. 1 éve szólt a bérlő, hogy ázik a plafon és nem a felső szomszéd áztat. én szóltam a közös képviselőnek. Aztán annyiba is maradt a dolog. Aztán a bérlő minden nagyobb esőzéskor telefonálgatott, hogy egyre jobban csöpög a mennyezetből a víz. Én mindig mondtam neki, hogy már szóltam a kk-nak azt ígérte intézi 😄 De soha nem intézte. Most már annyira gáz a helyzet, hogy a tetőn megmarad a víz 😂 A többi lépcsőháznál már ezt megcsinálták még ennél az 1-nél van ez elmaradva(szemeit körbeforgató. Láttam azokról fényképet szóval az a helyzet,hogy a lépcsőház melletti fáknak a gyökere szépen bele nől a csövekbe és eltömi. A lépcsőház fölé érő fák avarját meg belemossa az eső az összefolyóba és nem tud távozni, mert a gyökerek nem engedik. Aztán ezek az 50 éves eternit csövek meg valamiért nem bírják már az állandó vizet és átkönnyeznek. Szóval fel lesz bontva a komplett lépcsőház egész a csatornáig és ki lesznek cserélve a csövek. Ez a kibontott szakasz is ki lesz cserélve állítólag simítóvakolat helyreállításig ezt állja a lépcsőház(gondolkodós) Azt majd kiderül.
Hát jah....a 125 ló kevésnek bizonyult hazafelé. Kisebb hosszú emelkedők is negyediket igényeltek. Mondjuk közel 2tonna.....pedig megnéztem, nem maradt behuzva a fék 😄
fasza. (meghajlós) Legalább tudom kitől kérek ilyet kölcsön ha valami nagy fát gallyazni kell(fetrengős) azért nézd meg a biztonság kedvéért, hogy ki tervezte? Ha bogyó akkor jobb ha rá sem nézel, nem hogy bele is állsz 😂
Dehogy,meg a csatlakozoi is elrozsdaltak,aztatashoz meg a zarhidat es a pillangoszelepet is le kell venni az egr hutorol.Annyia eldugtak a macskaevok. 😱
bocs ha nem minden nap számolok henger térfogatot(kezeit széttáró)
utoljára kb. 7-ik osztályba volt ilyesmire szükség(kezeit széttáró) eltelt közben kb. 33 év kicsit megkopott a képlet a fejembe ezért van gúgli 😂
Miért tennék? Vannak benn töltők is, bár hivatalosan a kisebb cégekhez tartoznak a telephelyen belül.
Amúgy ugye tudod, hogy nem csak üzemanyaggal foglalkozik a cég? 😅
utoljára kb. 7-ik osztályba volt ilyesmire szükség(kezeit széttáró) eltelt közben kb. 33 év kicsit megkopott a képlet a fejembe ezért van gúgli 😂
A rosszak kiszedese a fajdalmas anyagilag.
Amúgy ugye tudod, hogy nem csak üzemanyaggal foglalkozik a cég? 😅