no más:
matematikusok a következő kérdésre kérem a választ.
Adott 14 méter hosszú cső 10 cm-es átmérővel. Mennyi liter víz fér el benne?
A választ hamarébb szeretném mint mire kigúglizom a képletet
ez fasza mert ha véletlenül az állványos fúrógépnek elszakad a szíja akkor a fészerből elő lehet kotorni az egyébként sosem használt biciklit azt be lehet vele helyettesíteni(fetrengős)
Hát ez nagy szerencséje lenne az emberiségnek ha végre örökre leállna 😂
De szerintem megint az van,hogy az orvhalászok a tiltott zónában a tenger alatt véletlenül elnyírták az adatkábelt(fetrengős)
De ez olyan mint egy horgászbot, azok sem fáradnak el, hiába carbon. Az ellensége csak az, ha rálépsz, különben még az olcsók sem szoktak megroppanni...
Most néztem, nemrég tesztvezettem egy jó carbonvázas bicajt, a gyártó élettartam garanciát ad a váz anyag és gyártási hibaira. Vagyis csak ha sérül balesetben, nincs garancia.
Nekem van egy stumpjumper, 26”-os. Az sem egy pehely súlyú bringa de amikor eltévedtünk és én kellett felcipeljem a rózsabokrok között kis nike futócipőben két csaj sima montijat hát leszoptam magam. Az enyémrt felkaptam a hátamra félúton váltottam kezet és kész. Azokat a szarokat már csak a hátamra is nehezen tudtam felvenni, nem tudom hány kilósak de akkor ott azok az enyémhez képest legalább 37626276 kg-mal nehezebbek voltak.
Mese. A legtöbb karbon vázra 10+ év garanciát adnak.
Az alu is örök mint a nyomorúság..ha meg átülsz ezekről egy régebbi acélvázasra akkor csodálkozol, hogy az nyetlik, milyen kevés merevsége, tartása van.
a cro-mo nem is nehezebb mint az alu
pl nekem alu a váz de cromo az első villa, pont azért mert lényegesebben strapabíróbb, vékonyabb nem olyan batár mint az alu lábak
az alu max a merevsége miatt jobb de az is csak versenyeken lehet észrevenni, nem a kocsmába menet közben 😂
A 8000 biztos megvan már, tényleg 10 éve használom folyamatosan, már a gumik is lekoptak róla egyszer meg két nyereg...de a lánc elvan. néha kenegetem, aztán ennyi.
Csak az hozzá tartozik hogy egy komolyabb karbonvázas bringának több év garanciája van. Haveromnak eltört, enduroznak de elég lendületesen. Küldte a képet a gyártónak, küldtek az új vazat. Igaz, ez 3000euros kategória.
matematikusok a következő kérdésre kérem a választ.
Adott 14 méter hosszú cső 10 cm-es átmérővel. Mennyi liter víz fér el benne?
A választ hamarébb szeretném mint mire kigúglizom a képletet
igaz kb örök élet az a váltó
De szerintem megint az van,hogy az orvhalászok a tiltott zónában a tenger alatt véletlenül elnyírták az adatkábelt(fetrengős)
Az alu is örök mint a nyomorúság..ha meg átülsz ezekről egy régebbi acélvázasra akkor csodálkozol, hogy az nyetlik, milyen kevés merevsége, tartása van.
F Astra vezérműszíját tedd fel, az is bírja annyira, és az még olcsó is 😄
pl nekem alu a váz de cromo az első villa, pont azért mert lényegesebben strapabíróbb, vékonyabb nem olyan batár mint az alu lábak
az alu max a merevsége miatt jobb de az is csak versenyeken lehet észrevenni, nem a kocsmába menet közben 😂