Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a karbonváz miatt ennyi elsősorban. Annak viszont kifejezetten olcsó hobbi bringa 😂
Ez tényleg a pénzes hülyéknek való. Aki versenyzik, annak kevés, hobbira meg sok.
Én az acélvázat szeretem. Már az alu is marhaság. Sokkal ellenállóbb az acél, utcai használatban gyakorlatilag örök élet. Az alut meg a karbont meg dobhatod el 10évesen az anyagfáradás miatt. Egyik olasz csóka nagy bringás volt. Mesélte hogy megkapta versenyző haverja karbon bringáját, egy bukkanónál atomjaira robbant a váz alatta és nem maradt belőle semmi, csak némi por 😂
Nekem az acélváz pár kilóval biztos nehezebb, meg rugalmasabb is, de pont letojom. Ha az ember nem versenyzik nem számít.
ez a legkirályabb cucc
Apropó jóhogy szóltatok, cserélnem kell a láncot, mert már kezd kicsit érződni a nyúlás.
Na ennek nem látom értelmét. Ennyi pénzért már zárt kardán hajtást, és DSG agyváltót váltót akarok, nem egy szaros láncváltót 😂
Normálisan karbantartott lánc 5000km-et kibír.
Persze használattól is függ.
Nagyon kímélve és karbantartva 8000-et, ha meg letojod és gyepálod, akkor 1000-et.
Érdemes nézegetni, mert egy lánckerék 2-3 láncot kibír ha nem hagyod hogy berágódjon a nagyon megnyúlt lánctól, és ugye a lánc az olcsóbb.
fene tudja, ezek szerintem szükségtelen dolgok hétköznapi használatkor
ha van pénzed nézd meg inkább a pinion váltós bicikliket, abból is a szíjhajtásúakat
No,van ertelme visszaolvasni?
Egy izzito minusz. 😆
Asszem telefonos segitseget hivok. 😆
Nem lesz olcso. 😆
😂😂😂 a kurva anyjukat, én meg csodálkozom hogy mi a fasz, senki sem írt délután… na hát ezért.
Nem mondom hogy nem nyúlott, mérte a fene, de cserélni még nem kellett...
És veszik is mint a cukrot. Ahogy a villanybicajokból is itt már többet adnak el mint simát...
😁
Lehet nem orosz lánc van a bicajomon...
nekem kellene :-)
Most mi lesz... 🙉
én nem vagyok biciklis
a biciklim van vagy 30 éves, egyedül a hátsó kerék meg a hozzá tartozó kacatok az újak
kellett egy dh ráf mert durrogtak a küllők a nagy picsám alatt
amúgy kurva jó bicikli, a gyerek a balatont is körbetekerte vele, mostanában az enyém használja
Most akartam megnézni, hogy hány ismerősöm lájkolta a hétvégi motorozós képeimet! 😆
remélem örökre kihalt
Baccátok meg, kimúlt a Fészbúk!
https://index.hu/techtud/2021/...
Akkor az is nyilván kolbászbú van! 😂 Mert nekem még a Shimano lánc is nyúlik, pedig nem vagyok egy nagy bringás.
Nem egyszerűbb ha te fogysz le mondjuk 5 kilót? Tuti sokkal olcsóbb...
A pénzes hülyéknél.... Pipííííí! Merre vagy?! 😂
ezek a biciklisek buzik 😂
vettem egy alu kulacs tartót párszáz forinttért, így már van kettő rajtam a 7 decis szörpösökkel(akkora átmérő mint a 0,5literes) elvagyok egész sokáig
na mindegy,a párszáz forintos cucc kb 20 grammal volt nehezebb mint a 3 ezer forintos
ezeknél a mínusz grammok kb arany árban vannak
Ez egy példa arra, hogy egy létező jól bevált valamit hogyan drágítsunk és bonyolítsunk agyon ☹️ Lényeg, hogy a hülyéknél nyíljon a buxa 😅
Vagy csak meg bírják venni a rendeset a kínai / vietnami kacat helyett....
lehet nyugaton a lánc se nyúlik 😂