Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyiért biztosan nem. Én 1500 Euróért is csak kompromisszumokkal találtam
nem kell a kifogás
pl gyalogolni mostanában nem szeretek
amíg a vasúrnál voltam addig pesterzsébet-szabadkikötő oda vissza mindig gyalog volt
melóban is összejött néha 4-5 km is
de mostanában csak heverészni szeretek
a támaszkodást nem bírja
nekem kivan az összes izület
biztos azért mert dagadt vagyok
mondjuk a bokám meg térdem az sosem fájt biciklizés közben....
Ne zavard már meg a kifogás keresést, lényeg hogy ne kelljen dolgozni járni mert messzi van 😆
Akko fasze ajanlgatsz nekem bringat.
Ketmillaert ioniq5 johet. 😆
Neeem, ez a te dolgod. Magammal miért akarnék kibaszni? 😁
ne hidd
6-7 éve is 80 körül indultak azok a biciklik amik a boltban 200 felé voltak újonnan
de inkább 120-140 körül voltak az újszerűek
devecsert és ozorát is végig túrtuk párszor
Teleszkópos első villa? Meg egyébként a kormányt nem kell annyira szorítani, nem esel le 😂 - talán 😂
Nem, addig még élvezi a virgonc kis villany autót! 😂 utána lesz tele vele a töke 😂 Télen nem fűt, nyáron nem hűt, mert akkor már necces a hatótáv ☹️
Sztem ez nem erre való, hanem városban szaladgálni, napi max. ennek felét.
Jössz bringával és elvisezel ez Zero Z14-es komódot? 😂
Gariba.
Azé a gémesi nekem kicsit megzakkantnak tünik,pláne hogy szerinte megfigyelték pegazussal,ezt abból szűrte le hogy asszem 2x is betörtek hozzá. 😆
De ha betörtek valszeg nem volt otthon,akkor meg nála vót a telefonja,nameg ha valaki pont úgy tör be hogy pegazust tol a telóra azt a betörést kurvára nem veszed észre.
A legnagyobb talány hogy miafasznak megfigyelni egy súlytalan,bázis nélküli sima polgit? 😂
Lófaszt nem, csak rossz helyen nézed.
Devecseren 60ér őszteleszkópos KTM-et kapsz 😂
az se olcsó
gyereknek kellene egy rozzant " pesti bicikli" egysebességes/fixi kivitel aztán 60 körül indulnak a lomok, a robogók olcsóbbak
egy nyáron jártam vele heti 2-3 alkalommal
este 10-kor imádtam hazajönni biciklivel
sajnos a könyököm és a csuklóm nem bírta a rázkódást, hiába teszteltem többféle kormányt mindenféle pozícióban
mindig is imádtam tekerni, fiatalon volt hogy egész éjjel jártuk a várost
Azért kell valami lepukkant öreg szart venni. Nincs váltó, nincs fék, nincs probléma ☺️
jó poén csak nem olcsóak már a bringák sem.(kezeit széttáró) 150 ezer alatt nem lehet kapni értelmeset. Akinek annyi pénze sincs az mit csináljon?(kérdőjeles)
miért pont az első 3 alkalom? a többi már sokkal jobb lesz vagy mi?(fetrengős)
20km melóba? Ilyen rövidtávra kár beindítani a kocsit, arra pont jó a bringa. 😘
Mert csóró környéken laksz. A Gödöllő most tiltotta meg a villanyautó töltést közterületen, csak hogy haladjanak a korral 😂
Nálunk meg már a helyközi Volánbusz is villanyos, mert a sváboknak itt Vecsésen futja rá 😋
Annak marad a csepel bringa.
Az is finom, egyszer-egyszer - de bejárni más... az megöli az embert ☹️ Én napi 120-at mentem egy nagyon kényelmes és gyors BMW-vel, de így is tele volt vele a faxom fél év után.
Ennek a szegény embernek meg 3 órát kell ülni naponta abban a kis vacakban ☹️ sztem ezt nem gondolták át ☹️
...persze ha eddig Sudzuki Swittyel járt be, akkor minden OK 😁
Pont mint egy nap 600 Km autópálya H100 platóssal. 😆
Napi 180 km az nagyon élvezetes lesz citigóval... főleg az első 3 alkalom... ☹️
az nem szennyez csak a kocsi
nekem a 2x20 km is sok volt munkába járni, főleg ha köd volt vagy esett valami jeges borzalom
volt hogy a 20 km több mint egy óra volt, kettes alapjárat aztán hazakocogott az astra, icipici gázadás és máris kipörgött az eleje és csúsztam a padkára
szóval utazzon sokat aki szereti a kalandokat....