nem kell a kifogás
pl gyalogolni mostanában nem szeretek
amíg a vasúrnál voltam addig pesterzsébet-szabadkikötő oda vissza mindig gyalog volt
melóban is összejött néha 4-5 km is
de mostanában csak heverészni szeretek
ne hidd
6-7 éve is 80 körül indultak azok a biciklik amik a boltban 200 felé voltak újonnan
de inkább 120-140 körül voltak az újszerűek
devecsert és ozorát is végig túrtuk párszor
Nem, addig még élvezi a virgonc kis villany autót! 😂 utána lesz tele vele a töke 😂 Télen nem fűt, nyáron nem hűt, mert akkor már necces a hatótáv ☹️
Sztem ez nem erre való, hanem városban szaladgálni, napi max. ennek felét.
Azé a gémesi nekem kicsit megzakkantnak tünik,pláne hogy szerinte megfigyelték pegazussal,ezt abból szűrte le hogy asszem 2x is betörtek hozzá. 😆
De ha betörtek valszeg nem volt otthon,akkor meg nála vót a telefonja,nameg ha valaki pont úgy tör be hogy pegazust tol a telóra azt a betörést kurvára nem veszed észre.
A legnagyobb talány hogy miafasznak megfigyelni egy súlytalan,bázis nélküli sima polgit? 😂
egy nyáron jártam vele heti 2-3 alkalommal
este 10-kor imádtam hazajönni biciklivel
sajnos a könyököm és a csuklóm nem bírta a rázkódást, hiába teszteltem többféle kormányt mindenféle pozícióban
mindig is imádtam tekerni, fiatalon volt hogy egész éjjel jártuk a várost
jó poén csak nem olcsóak már a bringák sem.(kezeit széttáró) 150 ezer alatt nem lehet kapni értelmeset. Akinek annyi pénze sincs az mit csináljon?(kérdőjeles)
Mert csóró környéken laksz. A Gödöllő most tiltotta meg a villanyautó töltést közterületen, csak hogy haladjanak a korral 😂
Nálunk meg már a helyközi Volánbusz is villanyos, mert a sváboknak itt Vecsésen futja rá 😋
Az is finom, egyszer-egyszer - de bejárni más... az megöli az embert ☹️ Én napi 120-at mentem egy nagyon kényelmes és gyors BMW-vel, de így is tele volt vele a faxom fél év után.
Ennek a szegény embernek meg 3 órát kell ülni naponta abban a kis vacakban ☹️ sztem ezt nem gondolták át ☹️
...persze ha eddig Sudzuki Swittyel járt be, akkor minden OK 😁
nekem a 2x20 km is sok volt munkába járni, főleg ha köd volt vagy esett valami jeges borzalom
volt hogy a 20 km több mint egy óra volt, kettes alapjárat aztán hazakocogott az astra, icipici gázadás és máris kipörgött az eleje és csúsztam a padkára
szóval utazzon sokat aki szereti a kalandokat....
pl gyalogolni mostanában nem szeretek
amíg a vasúrnál voltam addig pesterzsébet-szabadkikötő oda vissza mindig gyalog volt
melóban is összejött néha 4-5 km is
de mostanában csak heverészni szeretek
nekem kivan az összes izület
biztos azért mert dagadt vagyok
mondjuk a bokám meg térdem az sosem fájt biciklizés közben....
Ketmillaert ioniq5 johet. 😆
6-7 éve is 80 körül indultak azok a biciklik amik a boltban 200 felé voltak újonnan
de inkább 120-140 körül voltak az újszerűek
devecsert és ozorát is végig túrtuk párszor
Sztem ez nem erre való, hanem városban szaladgálni, napi max. ennek felét.
Gariba.
De ha betörtek valszeg nem volt otthon,akkor meg nála vót a telefonja,nameg ha valaki pont úgy tör be hogy pegazust tol a telóra azt a betörést kurvára nem veszed észre.
A legnagyobb talány hogy miafasznak megfigyelni egy súlytalan,bázis nélküli sima polgit? 😂
Devecseren 60ér őszteleszkópos KTM-et kapsz 😂
gyereknek kellene egy rozzant " pesti bicikli" egysebességes/fixi kivitel aztán 60 körül indulnak a lomok, a robogók olcsóbbak
este 10-kor imádtam hazajönni biciklivel
sajnos a könyököm és a csuklóm nem bírta a rázkódást, hiába teszteltem többféle kormányt mindenféle pozícióban
mindig is imádtam tekerni, fiatalon volt hogy egész éjjel jártuk a várost
Nálunk meg már a helyközi Volánbusz is villanyos, mert a sváboknak itt Vecsésen futja rá 😋
Ennek a szegény embernek meg 3 órát kell ülni naponta abban a kis vacakban ☹️ sztem ezt nem gondolták át ☹️
...persze ha eddig Sudzuki Swittyel járt be, akkor minden OK 😁
volt hogy a 20 km több mint egy óra volt, kettes alapjárat aztán hazakocogott az astra, icipici gázadás és máris kipörgött az eleje és csúsztam a padkára
szóval utazzon sokat aki szereti a kalandokat....