én várnék vele az október 23 hosszú hétvégéig(kezeit széttáró) tartsák csak meg szépen az ünnepséget a kossuth téren én még elmegyek a családdal 4 nap kirándulgatni utána bányja kánya jöhet a 4-5-6-ik hullám is(meghajlós)
Horvátok kötsögök, idén nem megyek arra. Most olvasaom az osztrákok is valamit vernyognak, csütörtökön megyek hozzájuk kiváncsi leszek hogy a sajtó tolja tul vagy valós problémák vannak.
Most tenyleg van aki meglepodik hogy bogyo komplett idióta? 🤔
Egy ven buzi komcsi aki onszorgalombol ingyen propagandabullshitet tol 0-24 ben a forumon.
Szerintetek?
Agyrem. 😂
Te teljesen hülye vagy.
Képzeld,még olyan is van jelen pillanatban hogy aki meghal úgy hogy be van oltva,semmi esetre sem lehet olyan a halál oka ami bármilyen módon összefüggésbe hozható az oltással.
pl. én egész frisset viszek majd neki(óranézegetős) áprilisra nem lesz egész 9 hónapos(kezeit széttáró) Attól nem pusztul meg. Remélem annyi ereje lesz még, hogy átdob egy hosszabbítót a kerítésen tölteni a vellanydákót(fetrengős)
Oltási számok növelése, ami viszont neki kedvez. De csak gondolom, amugy lehet nem az ő kivánságára hanem az ő általa hozott intézkedések kiváltására. Amugy meg mindegyis, mert most épp nincsenek számok. Ennek is örülhetnél.
Ezek szerint tegnap fáradt voltál, mert én is ezt írtam és értetlenkedtél.
Vadaszati kiallitas.
Igy szsptemberben beleferhet egy horvat nyargalas a 8 ason. 😆
Egy ven buzi komcsi aki onszorgalombol ingyen propagandabullshitet tol 0-24 ben a forumon.
Szerintetek?
Agyrem. 😂
Képzeld,még olyan is van jelen pillanatban hogy aki meghal úgy hogy be van oltva,semmi esetre sem lehet olyan a halál oka ami bármilyen módon összefüggésbe hozható az oltással.
Nepbetegseg.
Meg elszuvasodtak a fogaik emiatt ehenhaltak.