Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teged idezlek b+. 😂
mingyá határlépés után vagy szállásra érve? 😄
Te már tudsz valamit.
Ezek szerint tegnap fáradt voltál, mert én is ezt írtam és értetlenkedtél.
egy járművel gondoltam............tudnátok eszmét cserélni közben
Huhh,azt ird meg iziben.
Elég kicsi a visszapillantó a dákón(kezeit széttáró) nem szeretném feszt azt vizslatni benne, hogy bogyó már megint hol maradt le(fülét bedugó)
Motorozhatnátok is együtt.......felváltva hol a renyoval hol a dácsiával....
én azért kedvelem bármilyen bugyuta is (meghajlós)
én várnék vele az október 23 hosszú hétvégéig(kezeit széttáró) tartsák csak meg szépen az ünnepséget a kossuth téren én még elmegyek a családdal 4 nap kirándulgatni utána bányja kánya jöhet a 4-5-6-ik hullám is(meghajlós)
Horvátok kötsögök, idén nem megyek arra. Most olvasaom az osztrákok is valamit vernyognak, csütörtökön megyek hozzájuk kiváncsi leszek hogy a sajtó tolja tul vagy valós problémák vannak.
En tuti reggelek az elovalasztasra,es elek demokratikus jogaimmal. 😂
Ja,tényleg.
Kizart,a kiraly megadja amire szuksegem van. 😂
Vadaszati kiallitas.
Igy szsptemberben beleferhet egy horvat nyargalas a 8 ason. 😆
teljesjogú választópolgár....... 😉
Most tenyleg van aki meglepodik hogy bogyo komplett idióta? 🤔
Egy ven buzi komcsi aki onszorgalombol ingyen propagandabullshitet tol 0-24 ben a forumon.
Szerintetek?
Agyrem. 😂
Azért hogy oltassák magukat az emberek.
á, kizárt........majd ha az index töbször is megirja:))
Viktor elkaszálta a tibicsokimat.... de hátha a szkértők ráveszik hogy mégiscsak időben jöjjön a negyedik hullám 😆
Te teljesen hülye vagy.
Képzeld,még olyan is van jelen pillanatban hogy aki meghal úgy hogy be van oltva,semmi esetre sem lehet olyan a halál oka ami bármilyen módon összefüggésbe hozható az oltással.
Tibicsoki,tiktakk,tiktakk. 😝
pl. én egész frisset viszek majd neki(óranézegetős) áprilisra nem lesz egész 9 hónapos(kezeit széttáró) Attól nem pusztul meg. Remélem annyi ereje lesz még, hogy átdob egy hosszabbítót a kerítésen tölteni a vellanydákót(fetrengős)
Oltási számok növelése, ami viszont neki kedvez. De csak gondolom, amugy lehet nem az ő kivánságára hanem az ő általa hozott intézkedések kiváltására. Amugy meg mindegyis, mert most épp nincsenek számok. Ennek is örülhetnél.
Te mert szivod a kapadohanyt 50 eve?
Cukor.
Nepbetegseg.
Meg elszuvasodtak a fogaik emiatt ehenhaltak.
Miért hamisítaná az adatokat a Főni, miért kell nekünk a legrosszabbnak lenni Európában? Mi lenne a célja vele?