mivel az asszony jól működik kapott egy tűzpiros hyundai négykerekűt
tetszik neki 😄
most már tényleg el kellene kezdenem inni mert túl sok vagyontárgyat felhalmoz
Ő kérdezte, hogy mi legyen oltassa e magát én annyit mondtam, hogy felnőtt ember ha úgy gondolja, hogy ezzel kapcsolatban van megfelelő információ a kezében, hogy az oltakozás jó dolog vagy rossz akkor döntse el saját maga(kezeit széttáró) Én még mindig nem tudom eldönteni, hogy az oltás az jó vagy rossz. és azért nem mert akiknek el kellene tudni dönteni ezt azok sem tudják(még)
Ezt már kétszer megírtam neked de megírom 3-szor is és ahányszor neked szükséged lesz rá, hogy végre megjegyezd. Te soha a büdös életben nem tettél meg a közösség érdekében még semmit(kezeit széttáró) " A "rendes", felelősségteljes állampolgár a saját, és a TÖBBI EMBER védelmében adatja be magának." Te az életben nem oltattad volna be magad csak a közösség érdekében(ujjával nemet mutató) Te kizárólag azért oltakoztál, mert félted a tyúkszaros életed(kezeit széttáró) Szajkózhatod ennek az ellenkezőjét csak egyszerűen nem igaz(kezeit széttáró)
miért én vagyok a degenerált? mert nem oltatom magam. Nincs kizárva, hogy te vagy az mert beoltattad magad. Nem tehetsz róla(ujjával nemet mutató) Jó nyomták a propagandát(meghajlós) Előszőr beszarattak amikor már kellően összefostad magad és lám jött valami csodaszer az elsők között oltattad le magad félrelökve a 70-80 éveseket akik időrenben (kezeit széttáró)
én mondtam. Ha csak a kínai népességet leoltották vele már sokkal többet oltottak kínaival mint az összes többivel együttesen. Köszöni szépen kína talpon van.
és az egy kicsit sem merült fel benned, hogy pont az olyan "buzik" miatt akik a járvány kellős közepén leoltatták magukat mutálódott szartig ez a vírus. és pont ez okozza ezeket a hullámozgatásokat.(kezeit széttáró) Persze ez nem biztos, hogy így van de ennek is pont ugyanannyi az esélye, mint annak hogy a beoltottságtól minden nagyon fasza(szemeit körbeforgató) Olyan ez mint az 5-ös lottónál behúzod az első 5 számot. Annak is pont ugyan annyi az esélye a nyerésre mint 5 akármilyen másik számnak. Nos most tartunk még ott, hogy erre nincs érdemi válasz(kezeit széttáró)
"nagyüzemi" egérmérget hol lehetne beszerezni?
kellene legalább 3x5 kiló ami tényleg hatásos
a nagy kiszetelés pár éve megszűnt, plusz 3x annyi kell a mostaniakból mert hatóanyag csökkentettek
Hát, pedig volt. Megértem hogy nehéz ezt megemészteni egy bútortologatónak, de ez az igazság. Mondjuk ők annyival előrébb járnakhogy képesek fogságban utódot nemzeni, te meg még a szabadban sem.
tetszik neki 😄
most már tényleg el kellene kezdenem inni mert túl sok vagyontárgyat felhalmoz