Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez szó szerint így van
igen. Spec kezdem az egész hisztit egyre jobban úgy érezni, hogy egy világszintű összeesküvés elmélet az egész. Pár hónapja még lamentáltam rajta, ma már zsigerből jön amikor a 4-ik oltást kezdik el népszerűsíteni(szemeit körbeforgató)
most fogják felgyorsítani a kivitelezést, ami talán azt jelenti, hogy nem hatvanöt milliárd lesz, hanem százhatvanöt
igen van egy ilyen vélemény is meg van egy olyan is amit leírtam. Jelen pillanatban 100 öregasszony sem tudja ezt megmondani (kezeit széttáró) én meg, hogy vagyok 100 öregasszony összehangolt tudásához képest(kérdőjeles)
75 ezerért elviszem a családod 2 hétre nyaralni(fetrengős)
Esetleg gondolkozz el rajta, hogy kiütsz a falból 1-2 négyzetmétert. Télire legfeljebb befóliázod(kezeit széttáró)
Minek neked Wifi? a Nokiához?
pár hete vettem több mint 1 tonna burkolólapot(szemeit körbeforgató) Azt mondta a csaj ha marad ki nyugodtan visszavihetem mert visszaveszik nem csak egységcsomagban akár darabra is(hüledezős) (OBI)
A nap kering pedig. Reggel az egyik szomszéd felől süt, este 6-kor meg pont a másik felől. Erre bizonyíték is van, ugyanazon a teraszon álltam, ugyanonnan néztem. A hitetlen köcsögöknek le is tudom fotózni a mobilommal 😁
én nem tudom nekünk mi van de az emeleten van és lent bárhol viszi a netet. Szalad rajta mint a zsírozott villám(kezeit széttáró) pedig tuti nem nagy szám lehet én ilyenekért nem nagyon adok pénzt(kezeit széttáró)
bele kellett volna tenni a mikróba néhány másodpercre majd hibásként visszavinni(gondolkodós)
Oda szeretne emigrálni, mert nálunk diktatúra van! 😂
ezért kell nyelveket tanulni(fetrengős) nem ördöngösség kínai nyelven ímélt küldeni(gondolkodós) egy 10-15 év intezív gyakorlás és egy rövid panasz menni fog szerintem(fetrengős)
Mindenki tudja hogy a fold velociraptor alaku. 🤔
az a készülék amit megveszel a boltban azt sem tudod kipróbálni.(kezeit széttáró) legalább is én múltkor mondtam, hogy a mosógéppel futassunk már le egy programot mielőtt megvenném, hoztam mosatlan ruhát is, de nem voltak vevők az ötletemre(kezeit széttáró)
lassan oda jutunk vissza...
LOL. Na ilyet nem tudsz mutatni, úgyhogy tényleg ne keresgélj !
a föld banán alakú, ezt mindenki tudja
fogas kérdés. Tudni kellene,hogy a 3 nap az 3 munkanapot jelent e(gondolkodós) Ha 3 munka nap akkor szerintem ők hiába vannak nyitva vasárnap is a hétvége tudtom szerint a törvénybe munkaszüneti napnak felel meg(gondolkodós)
Ha nem üzemeled be akkor honnan derülhetne ki, hogy nem megfelelően működik az adott készülék?
Egyébként valami olyasmi rémlik, hogy 3 napon belül kötelesek kicserélni egy másik készülékre ha azon túl történik valami akkor neked kell az általuk jóváhagyott garanciális szakszervizzel javíttatnod ami neked nem kerül pénzedbe. Itt most az a kérdés, hogy 5-7 ezer ft-os vacakért érdemes e kínlódni(kérdőjeles) Az ő részükről tartom kicsinyes dolognak,hogy nem emeltek le a polcról egy másikat és sűrű elnézést közepette adták volna oda, hogy még egyszer be kellett fáradnod.(kezeit széttáró)
Öööö nem…. 😂 és nem az volt a fő sodrás irány, hanem hogy a Nap kering a Föld körül 😂
pár száz éve még máglyán égették el azokat az eretnekeket akik kimondták, hogy a föld gömbölyű(gondolkozós)
Ezért hiszel a lapos Földben is 😂
mi a lófaxt kutaszkodsz te arra?(kérdőjeles) ott még legalább tudják, hogy hogy kell a pórnépet irányítani. Ha itt is értenének hozzá egy kicsit se buzi, se libsi se cigány nem lenne egy darab sem(fetrengős)
Te is hithű betanított, szorgos, állami ünnepségeken éljenző és tapsoló hasznos polgár lennél(meghajlós)