na
végeztem a napi melóval most már van időm
nem az a baj hogy 10-20 évvel tovább él a nép( középkorhoz képest simán megvan a 30+ is)
hanem az hogy a genetikai állományunk egyre szarabb
egyrészt nincs vérfrissítés, nincs háború vagy egyéb olyan népvándorlás ami nagyobb tételben hozná az új géneket
másrészt egyre később szülnek a nők, és egyre vénebb farkaktól
harmadrészt meg rengeteg gyerek meg van mentve olyan aki 100 éve nem élte volna meg a 10 éves kort
és ezek is szaporodnak növelve a hibás géneket
mindösszességben ez hosszútávon nagyon káros az emberiségre
Valki az oltaltlanok közül minden héten előhozza vagy a 4. hullámot vagy a merkely.rusvai,semlyén vadászati blabla szöveget.
Erre inkább pipi de a tűzoltó kettesünk is jó sok polemiát és bullshitt dumát nyomat hogy mindenrossz.
De nekik jó,ert vótak állatkertben. 😂
Ha jó akkor minek hozzátok elő?
Na jó bogyó rendszeres,de ő hülye komcsi és indexviszketése van. 😂
A legjobb meg az, hogy én majd akkor is mehetek mindenhova ami nyitva van, ha jön a következő hullám, a nem oltottak meg majd csak friss teszttel...ha meg mehetnek karanténba ha pozitívak, akkor is ha nincs bajuk...
Az asszony napi szinten nyűglődik az ilyen ostobákkal - mert ki van adva, hogy személyesen kell keresni az ótatlan nyuggereket ☹️
- Pitta bácsi, maga cukros, magas vérnyomású, ugyan jöjjön má' be a szuriért! Mert különben nagyon beteg lesz!
- én ugyan nem, a szemét Orbán így meg úgy...
Nekem semmilyen problémám nincs... max. annyi, hogy az ilyen buzik miatt megint mászkálhatok majd maszkban, amit rühellek, meg elmarad majd a betegség terjedése miatt egy csomó olyan rendezvény, amire elmentem volna.
ha mindenki le lenne ótva, nem nőnének a számok, nem is lennének korlátozások...
Engem csak ennyiben érint.
csakhogy nincs 10 gyerek, max. 1-2 (3 ha kell a támogatás autóra 😁) 10 csak Indiában, Pakisztánban meg Afrikában van, Ejrópa fogy... ezért támadt mammamerkeléknek az a zseniális 5letük, hogy nigger faxt importálnak a hófehér német bálnák szaporítására.
Annyiban igazuk lett, hogy semmi másra nem jók 🙁
Ez nem józan ész, ez egyszerű önzés (ill. bunkóság)
Abból, hogy én oltottam, neked csak előnyöd van, abból, hogy te nem, nekem meg csak hátrányom. Tudom, ezt nem fogod fel... ☹️
Szerintem.meg pontosan az megy most is........pipi agymenéseit leszámitva senki nem okttaja és degradálja az oltottakat.....ellenben kurvaanyázás is volt már az oltáspártiak részéröl
végeztem a napi melóval most már van időm
nem az a baj hogy 10-20 évvel tovább él a nép( középkorhoz képest simán megvan a 30+ is)
hanem az hogy a genetikai állományunk egyre szarabb
egyrészt nincs vérfrissítés, nincs háború vagy egyéb olyan népvándorlás ami nagyobb tételben hozná az új géneket
másrészt egyre később szülnek a nők, és egyre vénebb farkaktól
harmadrészt meg rengeteg gyerek meg van mentve olyan aki 100 éve nem élte volna meg a 10 éves kort
és ezek is szaporodnak növelve a hibás géneket
mindösszességben ez hosszútávon nagyon káros az emberiségre
Erre inkább pipi de a tűzoltó kettesünk is jó sok polemiát és bullshitt dumát nyomat hogy mindenrossz.
De nekik jó,ert vótak állatkertben. 😂
Ha jó akkor minek hozzátok elő?
Na jó bogyó rendszeres,de ő hülye komcsi és indexviszketése van. 😂
- Pitta bácsi, maga cukros, magas vérnyomású, ugyan jöjjön má' be a szuriért! Mert különben nagyon beteg lesz!
- én ugyan nem, a szemét Orbán így meg úgy...
Azokra sem lett volna amit eddig kaptál, adtunk volna egy esélyt a természetnek, hogy korrigálja a hibáit...
ha mindenki le lenne ótva, nem nőnének a számok, nem is lennének korlátozások...
Engem csak ennyiben érint.
Annyiban igazuk lett, hogy semmi másra nem jók 🙁
Abból, hogy én oltottam, neked csak előnyöd van, abból, hogy te nem, nekem meg csak hátrányom. Tudom, ezt nem fogod fel... ☹️