Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te sem panaszkodhatsz hülyeség terén - bár legalább a vakcinával kapcsolatos hozzáállásod az normális.
De jó sokáig,kitartóan,és hülyeségeket.
na
végeztem a napi melóval most már van időm
nem az a baj hogy 10-20 évvel tovább él a nép( középkorhoz képest simán megvan a 30+ is)
hanem az hogy a genetikai állományunk egyre szarabb
egyrészt nincs vérfrissítés, nincs háború vagy egyéb olyan népvándorlás ami nagyobb tételben hozná az új géneket
másrészt egyre később szülnek a nők, és egyre vénebb farkaktól
harmadrészt meg rengeteg gyerek meg van mentve olyan aki 100 éve nem élte volna meg a 10 éves kort
és ezek is szaporodnak növelve a hibás géneket
mindösszességben ez hosszútávon nagyon káros az emberiségre
De ugye nem a lassan lejáró szavatosságú (és amúgy is kérdéses hatásosságú) kínait akarják rájuk erőltetni?
Én még soha nem hoztam elő, én mindig csak reagálok rá.
Valki az oltaltlanok közül minden héten előhozza vagy a 4. hullámot vagy a merkely.rusvai,semlyén vadászati blabla szöveget.

Erre inkább pipi de a tűzoltó kettesünk is jó sok polemiát és bullshitt dumát nyomat hogy mindenrossz.
De nekik jó,ert vótak állatkertben. 😂
Ha jó akkor minek hozzátok elő?
Na jó bogyó rendszeres,de ő hülye komcsi és indexviszketése van. 😂
A legjobb meg az, hogy én majd akkor is mehetek mindenhova ami nyitva van, ha jön a következő hullám, a nem oltottak meg majd csak friss teszttel...ha meg mehetnek karanténba ha pozitívak, akkor is ha nincs bajuk...
A legjobb az volt mikir a haver beoltatta magát azért hogy el tudja vinni a családot állatkertbe, majd összefutottunk az állatkertbe.
Mondtam, mehetsz a döntéshozókhoz reklamálni.
A másik fele az idöseknek meg az ellenzéket tartja szemétnek a propaganda miatt?
Vinni kell nekik olyan videót ahol a gyurcsók mondja vagy a soros, vagy a billgéc
Az asszony napi szinten nyűglődik az ilyen ostobákkal - mert ki van adva, hogy személyesen kell keresni az ótatlan nyuggereket ☹️
- Pitta bácsi, maga cukros, magas vérnyomású, ugyan jöjjön má' be a szuriért! Mert különben nagyon beteg lesz!
- én ugyan nem, a szemét Orbán így meg úgy...
De nem erről van szó, hanem arról, hogy mit hoztak a védőoltások...100-200 éve ha akartál 2-3 gyereket ami felnöl, akkor ahhoz kellett 10-et szülni...
Ennyi információt...csak ha a gödény doktor mondja, vagy valami nag óriásplakát...
Aha....
Nincs szükséged :-) LOL
Azokra sem lett volna amit eddig kaptál, adtunk volna egy esélyt a természetnek, hogy korrigálja a hibáit...
Nekem semmilyen problémám nincs... max. annyi, hogy az ilyen buzik miatt megint mászkálhatok majd maszkban, amit rühellek, meg elmarad majd a betegség terjedése miatt egy csomó olyan rendezvény, amire elmentem volna.
ha mindenki le lenne ótva, nem nőnének a számok, nem is lennének korlátozások...
Engem csak ennyiben érint.
Nem én alakítottam úgy a dolgokat hogy azért mert én nem oltatom magam neked hátrányod legyen. Más hozza a szabályokat, ott kopogtass a problémáddal.
csakhogy nincs 10 gyerek, max. 1-2 (3 ha kell a támogatás autóra 😁) 10 csak Indiában, Pakisztánban meg Afrikában van, Ejrópa fogy... ezért támadt mammamerkeléknek az a zseniális 5letük, hogy nigger faxt importálnak a hófehér német bálnák szaporítására.
Annyiban igazuk lett, hogy semmi másra nem jók 🙁
Ez nem józan ész, ez egyszerű önzés (ill. bunkóság)
Abból, hogy én oltottam, neked csak előnyöd van, abból, hogy te nem, nekem meg csak hátrányom. Tudom, ezt nem fogod fel... ☹️
pont ezért verik ránk most az ajtót fekete afrikából(szemeit körbeforgató)
Szerintem.meg pontosan az megy most is........pipi agymenéseit leszámitva senki nem okttaja és degradálja az oltottakat.....ellenben kurvaanyázás is volt már az oltáspártiak részéröl
Képzeld, én ugyanezt megtettem oltás nélkül.
Ez nem gyávaság. Ez józan ész. Ha valamire nincs szükségem akkor nem kérem, így van ez mindennel az életben.
Még talán többel is. Na meg 10 gyerekből nem 2-3 éri meg a felnőttkort, hanem szinte mind a 10....