Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

romlott volt? 🙂
Ja,úgy hogy elütötte közben a villamos.
Vagy kevesebb........részben igazat kell adnom pipinek, felfelé is módosultak a számok.
mondjuk a tibi-ben sem kevesebben(fetrengős)
Egész biztos vagyok benne, hogy sokan meghaltak már azok közül akik tibi csokit ettek(fetrengős)
Egyszer kapnád el, de rendesen! 😍
A csavart cigi, meg a petes argusz ráment az agyhelyedre 57 év alatt(kezeit széttáró)
Diagnózis: Menthetetlen
A milkacsokiba tobben doglottek bele.
Te nagyon hülye, te! Ez a kormány által bevallott adat, nem pedig ellenzéki propaganda. Ennyit az, amit nem mertek letagadni / meghamisítani. Akár nagyobb is lehet a valós szám.
mert olyan hülye vagy mint a segg. (kezeit széttáró) Nincs kedvem 25 jére is leírni még azért teszek egy utolsó próbát(szemeit körbeforgató) ebből 29700 közúti balesetben, szív és érrendszeri megbetegedésben, tüdő és gégerákban, alkoholizmusban, drogtúladagolásban és végelgyengülésben halt meg és nem utolsó sorban gyilkosság áldozata lett(kezeit széttáró) a célszámhoz, hogy beszarj és elmenj oltakozni i rá kellett aggatni ezekre a szerencsétlenekre, hogy kovidban haltak meg. Ezt nem én mondtam,(ujjával nemet mutató) hanem maga a főni(kezeit széttáró) kb. 300 emberről beszélgetünk akinek közvetlen a kovid lehetett a halál oka. Értsd ezt úgy, hogy kifogástalan egészségnek örvendett, elkapta a kovidod, rosszul reagálta le a szervezete azt ettől lett oda. A legnagyobb többségben azok haltak bele akiknek a halál eljöveteléhez már elegendő lett volna egy kora tavaszi fuvallat. Igazából mindegy mit kapott volna el először akkor ép a kovid virult.
Hozzávetőleg én meg elég mérges is vagyok mert 3-szor voltam beteg a 1,5 év alatt. Minden áron náthás szeretem volna lenni de azt ezekben az időpontokban(óranézegetős) a kormány hivatalosan nem engedélyezte(kezeit széttáró) Úgy, hogy kénytelen vagyok beérni azzal a hivatalos álláspontal, hogy 3-szor is elkaptam a kovidot(kezeit széttáró)
Tüdőrákban is............ugyhogy bagosokat kitiltani mindenhonnan. Otthonról is....
Azért 30 ezer honfitársunknak csak sikerült belehalnia valahogyan....
Ez egyszer tévedsz: a Föld nem lehet lapos, mert a macskák mindent levernének róla! 😂
hát pont ez történik. A médiumok által ez már nem nagy kunszt a mai világban láthatod,hogy téged is simán az orrodnál fogva vezetnek benyalsz mindent amit mondanak ami a környezetedbe történik az meg egy kicsit sem gondolkodtat el, hogy esetleg nem úgy van ahogy mondják.
Nos eltelt 1,5 év a vírus hiszti kitárulkozása óta. Nincs egyetlen egy olyan ismerősöm vagy közvetlen közvetett ismerősöm aki ettől meghalt volna. olyan viszont sok van aki elkapta(talán már én is) és vagy észre sem vette vagy náthaszerű enyhe tünettel túl esett rajta. nálam ez a kiinduló alap nem amit a kormányok hamisítanak és fizetett áltudósaikkal népszerűsítik az oltakozást a megfélelmlítésre alapozva(kezeit széttáró9 ha hullottak volna körülöttem mint a legyek vagy legalább minden 3-4-ik ismerős nagyon szarul és nehezen heverte volna ezt ki bogyót félrelökve rohantam volna oltakozni(kezeit széttáró)
nincs féjszbukom nem nyitja(meghajlós)
aha
igen de olyanba ahol az asszony meg a gyerek dolgozik én nyaralok(meghajlós)
Szóval abban hiszel, ami legvalószínűtlenebb, leglogikátlanabb amit csak el lehet képzelni. A lapos földet hihetőbbnek gondolnám, mert még nem láttam az ürböl, de azt tudom, hogy ilyen összeesküvésre emberek ezrei nem képesek...ha már valamit kettö ember tud, az nem titok, itt meg ezreknek kellene szinkronban évekig hazudniuk...
egyetértek én elhiszem neked(meghajlós) Nálunk is hasonló a helyzet nem tudom a többi hol lakik ha ezt nem látja(kezeit széttáró)
(fetrengős) mondjuk ott élnek az elv(hithű) társai szerintem jó helyre megy. (nevetős) bár internetkapcsolattal bajban lesz ami nekünk azért nem akkora probléma(fetrengős)
Ilyen nem fordulhat elő, mert akkor Karigerihez hasonlítanának.
miért mert nem így van?(kérdőjeles) Én nem érzem magamon, hogy mi itt keringenénk pedig ha a legkisebb, leglassabb körhintára felülök szédülök mint 2 üveg vodkától
De, ezt 100%-ra meg tudják mondani...
2 hétre? hova? valami munkatáborba?
vagy is amit be lehet bizonyítani annak az ellenkezőjét is be lehet. Mi kis világunk így működik ősidők óta(kezeit széttáró)