én úgy gondolom hogy az astra kocsi volt a világ 8. csodája
kicsi pénzért elmegy mindenre is jó, aztán most volt a 3. utolsó műszakiján és még legalább egy lesz 😂
ebben a hónapban nem mentem vele 20 km távot
És ha már cserealapot számolsz, akkor a mostanit is számold. Te hülyén számolod ezt a dolgot, nem 2,7millába lesz hanem még a mostani autó árát is hozzá kell adni. Cseszd meg, ha én aranyba tartom a pénzem, és abból veszek egyautót, akkor az nekem nem került semmibe?
Akkor inkábbazt kéne eröltetni tetökonzollal. Zsindelyre könnyebb feltenni mint a cserepesre. Áram.meg akárhonnan mehet, nincs nagy teljesitmény igény.
vedd már meg az enyémet(meghajlós) 5 éve csak kerülgetem a kamrában kidobni sajnáltam jó pénzért neked szívesen eladnám mást nem basznék át vele szívesen(kuncogós)
mondjuk ezt így nem gondolnám de tény, hogy mi lesz 5 év múlva még nem tudjuk.(kezeit széttáró) Én a suzuki swittyből az opel korzából és asztrából indulok ki. ez a 3 típus volt a legtöbbet eladott autó a szoci csodák elhagyása óta. Nos akkor ezeket az autókat kevés km-rel 5 évesen igen jó árban és azonnal el lehetett adni. Erre számolok ennél is. Az ugye nem kérdés, hogy a vellanyautó legelterjedtebb változata a dákó lesz és nem a teszla. És nem mindegy, hogy nem 7,2 m kell megtérülnie hanem csak 2,7 nek. Manapság ez már nem túl nagy pénz ezen az áron 10 éves középkategóriást veszel és benzinest.(kezeit széttáró)
Az elérhető(zsindelyes) oda meg lehet hogy az áram eljuttatása macera, illetve van áram a közelben, csak a vezeték pont annyira combos mint amennyire egy konektorban annak lennie kell.
az aurisban 95 ezer van a 7 év alatt nyilván a dákóban sem nem lesz 90 ezer az 5 év alatt amire terveztem, hogy használatba lesz nálunk. Igazság szerint az aurisra sem kellett költeni el kellett vinni a kötelezőkre azt annyi. egyszer volt fékbetét csere, meg izzócsere mondjuk ezek kisebb vagyonok voltak de vállalható volt egy napi használatba lévő autóhoz mérten. Addig míg nem volt napelem a fejem felett fel sem merült bennem, hogy kell ilyen villanyos autó. De amikor az állam a napelemnek a felét visszaadja a vellanyautónak meg a 3-át nem is gondolkoztam rajta tovább. A 2 terméken fogtam 4 milkát ennyivel kerül kevesebbe mint amit most ér. Nem utolsó sorban cserébe azóta nincs villanyszámlám és tavasztól üzemanyag számlám sem lesz(meghajlós) Mire a nagy többség el jut odáig, hogy villanyos autó kell neki mert már kénytelen lesz olyat venni addigra tényleg ingyenbe van. Minél később kapcsolódik be valaki annál kisebb lesz az esélye erre, mert előbb-utóbb úgy is valamilyen formában leadóztatják.
nálunk az asszony saját magának veszi a porszívót és most már el van zárva előlem(kezeit széttáró) az utóbbi időben mindig ellopkodtam itthonról és 2-őt vágtam gajra a lakásfelújításokban. Most én is vettem magamnak 1-et a legolcsóbb 14 ezer volt(dollárjeles) Ha egy lakást kibír nekem megéri(fetrengős)
A múlt hónapban csodálkoztam rá, hogy már két éves. Vittem revízióra, a bmw csinált róla ügyfél videót, meg ott is elmondta a szervizes, hogy ritka szép gyári állapotú az auto, karcot sem talált rajta… 😂
Azért lehet, hogy úgy ad ki erre 2,7M-t, mint ahogy te vettél egy rossz porszívót 😂 micsoda felsőbbségérzete lehet az asszonynak, mikor odaér a partfis mellé…
Nos: Nem ez a lényeg. Hanem amit megy azt innentől ingyen teszi. Aztán a következő autójában megvan a cserealap.
A lúzerfaktort azt hagyjuk azok inkább a csórók mint te(kezeit széttáró) Fensőség érzete majd az elektromos hajtástól lesz(meghajlós) az x5 és rav4-es feleségek fognak irigyek lenni. Miért hullana szét 5 év alatt a dákó? Ez nem román összerakás hanem kínai(meghajlós) Ez a kevés igényűség a te szádból dicséretnek hangzik annyira igénytelen emberrel mint te még nem hozott össze a sors a közel 50 év alatt pedig vannak az ismerőseim között hivatásos életművészek(fetrengős)
Az a helyzet hogy egy sorház középső lakásába kéne a tetőtérbe,ezért a rendes klíma beszerelése elég macerásnak tűnik nekem. Szerintem legalább 10méter csövezés kéne oda. Szóval nem úgy van hogy kültéri beltéri, átbököm a falat aztán kész.
szóval 2,7 milla
6 literes fogyasztással (500ft benzin) ez kb 90 ezer km, akkor ha ingyen töltöd(bár semmi sincs ingyen)
el fog ennyit menni a nejed avval a gyösszel?
a lúzer faktort ne számîtsuk mert a sok x5 (csóróbbak rav4) anyukák mellé beáll a zsebhoki dácsiával azért biztos nem lesz fensőségérzete 😂
de figjuk rá hogy olyan kevés igényű mint te( bár a 400 ezres konyhapénz nem ezt tükrözi) tud majd ennyit menni amíg szét nem hullik a román csoda?
ismerős vett egyszer devecserben olyan mobil klímát ami ugyanolyan rendszerű volt mint a "rendesek" 2 vékony hajlékony cső ment a külső részhez
aztán lett egy új ablak szárny barkácsolva amin kifértek a csövek
az nem volt rossz műszer csak béna mert kint-bent egy hokedlin voltak az egységek 😂
kicsi pénzért elmegy mindenre is jó, aztán most volt a 3. utolsó műszakiján és még legalább egy lesz 😂
ebben a hónapban nem mentem vele 20 km távot
A lúzerfaktort azt hagyjuk azok inkább a csórók mint te(kezeit széttáró) Fensőség érzete majd az elektromos hajtástól lesz(meghajlós) az x5 és rav4-es feleségek fognak irigyek lenni. Miért hullana szét 5 év alatt a dákó? Ez nem román összerakás hanem kínai(meghajlós) Ez a kevés igényűség a te szádból dicséretnek hangzik annyira igénytelen emberrel mint te még nem hozott össze a sors a közel 50 év alatt pedig vannak az ismerőseim között hivatásos életművészek(fetrengős)
Na hát az igazán messze van az igazi autótól(fetrengős)
6 literes fogyasztással (500ft benzin) ez kb 90 ezer km, akkor ha ingyen töltöd(bár semmi sincs ingyen)
el fog ennyit menni a nejed avval a gyösszel?
a lúzer faktort ne számîtsuk mert a sok x5 (csóróbbak rav4) anyukák mellé beáll a zsebhoki dácsiával azért biztos nem lesz fensőségérzete 😂
de figjuk rá hogy olyan kevés igényű mint te( bár a 400 ezres konyhapénz nem ezt tükrözi) tud majd ennyit menni amíg szét nem hullik a román csoda?
aztán lett egy új ablak szárny barkácsolva amin kifértek a csövek
az nem volt rossz műszer csak béna mert kint-bent egy hokedlin voltak az egységek 😂