Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én beoltattam magam, és a családom 90%-a szintén, amint csak lehetett - szinte mind vagy libsik vagy komcsik vagyunk a szemedben, szóval fidesz-ellenesek. Kretén (egyébként vér-fideszes, tehát hőn utált) sógorom és a felesége meg hallani sem akarnak róla, pedig a sógorom ráadásul a helyi kórházban dolgozik (Szerencsére nem eü- dolgozó, hanem csak éjszakai portás.) Szerencsére a most diplomázott lányuk értelmesebb náluk, ő oltakozott, igaz hogy csak most nem régen.
Ez duma. Vitatkoznék vele, de tudom, nincs értelme...
Kicsit le vagy maradva, már az oroszt meg a kínait is elfogadják régen. de sebaj, ez a "keleti kotyvalék" a te köreidben még üt. 😁

Egyébként komolyan azt gondolod, hogy jobban tudod, ki miért nem olt, mint én? kb. 6-800 személyes telefonon vagyunk túl...
Maradjunk annyiban hogy az EU gyógszerhatóság üzleti érdekek miatt szarik bele a keleti vakcinákba.
Emese,van az EU-n kívül is élet.
A vicces hogy jó pár mellékhatás kiderülése és országonként visszavonása után is tök tuti az asztmazenekar a naccságos EU gyógyszerhatóságnak. 😂
- A "rendes", felelősségteljes állampolgár a saját, és a TÖBBI EMBER védelmében adatja be magának.
- A csak a saját önző érdekét néző az az utazási kedvezmények miatt adatja be magának.

- A mindenkit leszaró, baromi öntudatos "alfahím" meg nem oltatja magát - a hülyébbek még akkor sem, ha ezzel közvetlenül hátrányos helyzetbe hozza magát (a korlátozásokra gondolok). De ugat...

Elnézést a hangnemért, de a lényeg - picit sarkítva ugyan - de ennyi.
Akkor csak Pista bácsi maradt Bogyó mellé.
Megnyugtattál, hogy nem sok embernek mosta át az agyát az ellenzék.
Jó, akkor foglaljuk össze:

- az ellenzék SOHA nem volt oltásellenes, csak az EU gyógyszerhatósága által bevizsgálatlan (azóta párszor már kiderült hogy nem véletlenül!) keleti kotyvalékok alkalmazásával nem értett / és azóta sem ért egyet.
- jóváhagyott vakcinával meg szinte mindegyikük (-künk) azonnal hajlandó volt oltakozni. Én tavaly december végén jelentkeztem, és a libsi Budapest beoltottsága a legmagasabb az országban.

Az az ellenzék-ellenes kormánypropaganda rég megbukott, hogy az ellenzék "oltásellenes".
Nem, csak kiválóan szemlélteti hogy micsoda hülye aki azért adatja be hogy tudjon menni ide meg oda. Márpedig a nagyrésze azért adatja be.
Szerintem téged fizetnek.Ennyi melót beleölni TMK-ban csak a nemnormálisok tudnak. 😝
Csak addig amíg a vitapartner.
Bármikor bárki kaphat raktárban rohadó fájzert,nem az aranytartalékról van szó. 😂
Az eredeti, kínai vírussal szemben vizsgálták - azóta már lefolyt némi víz a Jangcén Sanghajnál. Azóta már párszor kiderült, hogy a "jó" vakcinák védőhatása is erősen csökken (de a megdögléstől megvéd) az új mutánsokkal szemben. A kínai meg szart sem ér ellenük.

Erre a buzi kormány a harmadik oltásra önként jelentkező, előtte kínaival szúrt, de mégis védtelen időseknek beadja a harmadik kínait....
Ez egy terelés volt most, de az a jó, hogy ezt mind2en tudjuk.
Az 1 az védett,a sinopharm is 3x-osan ugorja meg.
Ez nem olimpia hogy aki továbbfut az sokkal védettebb lesz.
Van egy limit amit át kell lépni,oszt annyi.
A régi technikás teljesvírusos meg pont jobb a mutációk ellen.
Csak hát jó propagandistához méltón a nagyobb számot kell nyomatni. 😂
ZOLI linkelte a cikket, nem én. De legalább elolvashatná mielőtt hülyeségeket terjeszt.
azonos korcsoportban vizsgálták?
mert ugye az nem ér hogy egy 30-40 éves korosztály van versenyeztetve a 60+ évesekkel
és azért azt se felejtsük el hogy anno volt olyan kutatás-felmérés ahol azt hozták ki hogy a dohányzás nem káros az egészségre
amúgy ha jön az újhullám akkor már lehet azt is összegyűjteni hogy ki milyen oltással halt meg
Azért érdekes, hogy a legtöbb oltatlan a borsodi kis falvakban van, nem kis részben cigányok közül, és érdekes módon ők mind Fidesz-szavazók. A legmagasabb az oltási arány Budapesten, ami ugye inkább libsi vidék. Szóval hagyd a demagóg propagandát. Viktor is kussban kibaxhatná a kínait, és elő vehetné a szintén raktáron rohadó Pfizert - ha valóban az lenne a célja, hogy a maradék ember is hajlandó legyen felvenni az oltásokat. Persze a Kawa, Pipi-féle degeneráltak túlfejlett öntudata ellen ő sem tehet.
Hát azért valljuk be, az öregeket arra biztatni, hogy ne óccsanak, még egy gyurcsótánytól is mocskos húzás... az volt neki a lényeg, hogy legyen káosz, hullák, mert az jó neki, ha Orbánnak nem sikerül valami.
Kb. a fele nyugger ezt fel is fogta, de a DK-s másik fele menthetetlen 😂 de hullottak is szépen, szóval miferink megint lábon lőtte magát 😂 elfogytak a szavazói 😅
És ettől, hogy te mekkora király vagy, egyből merevedésed lett? 😅
Úgya' úgy! O1G! 😂
Amúgy el is olvastad amit linkeltél? A cikk végén ott az antitest-vizsgálat eredménye, ami az időseknél ennél SOKKAL ROSSZABB kínaival, és az idő elteltével ez minden vakcinánál romlani fog. Ja, és ez még az eredeti vírustörzs elleni védettséget mutatja, nem az indiai mutáns ellenit.
Még a szaros Astra is tízszer jobban véd...
Tehát mégegyszer,véd az semmi gond csak a hozzád hasonló ingyen propagandisták lelkes és szívós munkája miatt nem kell a hozzád hasonlóan hülye nyuggereknek. 😂
Ahogy ini mondja ázsiában millószám adják és nem haltak ki.
Milyen érdekes, itt nem volt vitatkozás 😂
http://youtu.be/5h1UduVTFGc
Ja, csak pont 60 éves kor fölött nem ér semmit a kínai, és pont nekik akarják beadni. Mikor a raktárban millió számra van Pfizer is... (de azt el lehet adni más országoknak a szavatosság lejárta előtt, a fostos kínai meg nem kell senkinek ingyen sem lassan...)
Kellene kérni egy totyikot ennek a faszságnak is, mondjuk lejetne pandémia vagy vírusbuzik a neve. 😁
Huhh bogyókám,te se told ekkora kedvel a bullshitet.
Még a nagyraértékelt indexed is elismeri hogy véd.
Le kéne szállni erről a bicikliről.Bár ha fizetnek érte akkor toljad túl.
https://index.hu/gazdasag/2021...