lusta vagyok keresgélni, de többször olvastam már olyanokról akik hiába bizonyítottak bármit kivetette magából az adott tudományi kar mert nem a fősodrásban evezett......
szoktam volt mondani hogy semmit sem hiszek el, hiszen bármit be lehet bizonyítani ,és ennek az ellenkezőjét is
2-ő van már félkészen az országban a gaz veri fel mindet8szemeit körbeforgató) beleszaladtak az állami milliárdok még gyurcsók idejéből(óranézegetős)
Ha nagyon akarnának akár befejezhetnék azokat is. Ha neki kezdenek a 3-iknak megint csak az lesz a vége, hogy valakik megint jól meggazdagodnak rajta aztán a félkész pályát ott is a gyom fogja felverni(kezeit széttáró)
Komolyan, ezen a szinten sincsenek, hogy értsék, mi a baj azzal, hogy nem fogadják el a tudományt, mint irányadót...hitük van, vagyis vallásuk. nekik a hitük, hogy összeesküvés az egész.
Nem merülhetett fel, mert marhaság. minden vírus mutálódik, folyamatosan...semmi köze az oltásokhoz, söt, ha mindenki oltva lenne nem hogy mutálódna, meg is állna a terjedése.
Nincs rá garancia, söt bizonyítékok vannak rá, hogy nem azt szállították, mint amit megvizsgáltak és teszteltek és amiböl mintákat küldtek a nemzeti egészségügyi hivataloknak...
Annyira pedig nem is írja szarnak.
Viszont a falon kb. semennyire nem egy át. Ablakon, lyukakon tud szóródni a jel, de az meg szerencse kérdése. 4 antennások ezt jobban kezelik.
Esetleg a beállításokban nem tudom, lehet hogy van valami szomszéd kímélő üzemmód bekapcsolva.
A TP-Link nálam vagy 7-8 évet bírt ki. Most is működik(-ne), de a végén már óránként újra kellett indítani, aztán ráuntam, így lett a SziáMiau. Repeaternek az Invitel filléres, abszolúte noname, külső antenna nélküli vackát használom, ara a célra tökéletes (ingyen adták pár éve). Két kattintás volt beállítani.
Ez papíron Mimo 5db antennaval… az a teljesítmény, amit tapasztaltál nagyon kevés… nem ismerem ezt a típust, de gyanúsan olcsó, ettől még nem tudja, amit ígér
Tp-linket dobtam mar ki úgy is, hogy garos volt 😂
Asus rt12n+ vagy valami ilyesmi, 2antennás. Valószínüleg egy batyu szar, garzonba való de hát annyit értek hozzá mint a női gondolkodáshoz. Ezért kértem segítséget a boltban, de hát az sem ért semmit.
Nekem egy UniFi uap ac mesh van kint az eresz deszka alatt, fel van véve a jel, a környéket agyonverem wi-fi-vel 😂 plusz hátul a garázsban egy nagy két antennas ap…. biztos ami biztos… 😂
szoktam volt mondani hogy semmit sem hiszek el, hiszen bármit be lehet bizonyítani ,és ennek az ellenkezőjét is