Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lusta vagyok keresgélni, de többször olvastam már olyanokról akik hiába bizonyítottak bármit kivetette magából az adott tudományi kar mert nem a fősodrásban evezett......
szoktam volt mondani hogy semmit sem hiszek el, hiszen bármit be lehet bizonyítani ,és ennek az ellenkezőjét is
A pénznek már megvan az új gazdája, felesleges lenne áskálódni, rondítani a természetet....
2-ő van már félkészen az országban a gaz veri fel mindet8szemeit körbeforgató) beleszaladtak az állami milliárdok még gyurcsók idejéből(óranézegetős)
Ha nagyon akarnának akár befejezhetnék azokat is. Ha neki kezdenek a 3-iknak megint csak az lesz a vége, hogy valakik megint jól meggazdagodnak rajta aztán a félkész pályát ott is a gyom fogja felverni(kezeit széttáró)
Komolyan, ezen a szinten sincsenek, hogy értsék, mi a baj azzal, hogy nem fogadják el a tudományt, mint irányadót...hitük van, vagyis vallásuk. nekik a hitük, hogy összeesküvés az egész.
Még jó. A tudomány arról szól, hogy be kell bizonyítanod amit állítasz...Aki nem tudja, igen azt gyoggyantnak nézik, kivetik magukból...
Ja, de miért van talpon? Előkerül 2-3 covid +, aztán milliós nagyvárosokat zárnak le úgy hogy nincs utcán mászkálás sem...
Nem merülhetett fel, mert marhaság. minden vírus mutálódik, folyamatosan...semmi köze az oltásokhoz, söt, ha mindenki oltva lenne nem hogy mutálódna, meg is állna a terjedése.
Nincs rá garancia, söt bizonyítékok vannak rá, hogy nem azt szállították, mint amit megvizsgáltak és teszteltek és amiböl mintákat küldtek a nemzeti egészségügyi hivataloknak...
Lehet hogy nem szar, de hogy túl van árazva az tuti.
Meg az ilyen műanyag csicsában nem bízok.
ez akkor is szép, még ha meghal akkor se basznám ki, maradna a polcon dísznek
szerintem azért ez nem szar kategória
Nem biztos hogy szar. Menj bele a menüjébe, nézd át alaposan. Próbálj csatornát váltani, ilyesmi....
F2 szerintem jobban tudja, de ennyiért talán már profi cuccot is lehet kapni, nem ilyen túldizájnolt parasztvakítást.
Ez az itten e….
Szarok rá, igazi nagyképül lenéző flegma köcsögök voltak, ez az egy probléma.
Szar hat szar.
Ok, közben rájöttem hogy mostanában a jobb hőszigetelő üvegek fémgőzöltek.
ilyet kell venni, tök állatul néz ki: https://aqua.hu/perifrik/netge...
Annyira pedig nem is írja szarnak.
Viszont a falon kb. semennyire nem egy át. Ablakon, lyukakon tud szóródni a jel, de az meg szerencse kérdése. 4 antennások ezt jobban kezelik.
Esetleg a beállításokban nem tudom, lehet hogy van valami szomszéd kímélő üzemmód bekapcsolva.
amúgy az ájfón wifi a sziamiauhoz képest sokkal gyengébb, le lett tesztelve, a sziamiau másfélszer akkora távot tud
Szimpla üveg nem
A TP-Link nálam vagy 7-8 évet bírt ki. Most is működik(-ne), de a végén már óránként újra kellett indítani, aztán ráuntam, így lett a SziáMiau. Repeaternek az Invitel filléres, abszolúte noname, külső antenna nélküli vackát használom, ara a célra tökéletes (ingyen adták pár éve). Két kattintás volt beállítani.
Ez papíron Mimo 5db antennaval… az a teljesítmény, amit tapasztaltál nagyon kevés… nem ismerem ezt a típust, de gyanúsan olcsó, ettől még nem tudja, amit ígér
Tp-linket dobtam mar ki úgy is, hogy garos volt 😂
Szerintem az üveg az pont nem. Legfeljebb ha fémbevonatos.
Ez egy régi, szerintem 5-6éves tp-linkes cucc, nem hiszem hogy tud ilyet.
Asus rt12n+ vagy valami ilyesmi, 2antennás. Valószínüleg egy batyu szar, garzonba való de hát annyit értek hozzá mint a női gondolkodáshoz. Ezért kértem segítséget a boltban, de hát az sem ért semmit.
Nekem egy UniFi uap ac mesh van kint az eresz deszka alatt, fel van véve a jel, a környéket agyonverem wi-fi-vel 😂 plusz hátul a garázsban egy nagy két antennas ap…. biztos ami biztos… 😂
A fém és az üveg a wi-fi ellensége… gyanítom egy kicsi vagy beépített antennas…. Az ennyit tud, valszeg nem cserélik ki…