Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szíjjártó, baz+ 😆
Nektek is feltűnt már, hogy Észak-Koreában a Google streetview meglehetősen hiányos?
mi a műcsokikkal nem tudtunk mit kezdeni télapó husvéti nyúl stb
végül tejpor sűrítet tej porcukor vaj segítségével egész ehető massza lett
Azkiafene?
majd beltméker megtartja a dudvás tarlón
Hehh,23 ban gp.
nánáson nem kotornak, szombaton voltam arra, még egy kapavágás se történt
Namost kotornak hajdúsámsonon vagy nem kotornak GP pályát? 😀
basszál rá! engem meg lenyomorékozott valamelyik spanja. mi lettünk az sm pórnépe
nem(ujjával nemet mutató) nem gondolod jól(kezeit széttáró)
A feleslegtől akarok megszabadulni én is(kezeit széttáró) Sosem kedveltem ezeket a milkás izéket de feszt ezt kapjuk ha feleségem keresztapjájék hazajönnek osztrákiából(kezeit széttáró) Mindig hoz sört meg óriás milkát(szemeit körbeforgató) Hát a sör nagy duzzogva elfogy de az óriásmilka az mindig megmarad mert nem eszi senki.(kezeit széttáró) Volt már vagy 15 darab a sok év alatt összegyűlt egyszer mondtam a feleségemnek,hogy takarítsa el a házból ezeket a picsába(kezeit széttáró) Valahogy kivételesen szót fogadott mert már nincs belőle 1 sem(meghajlós) ez meg egész friss, mert néhány hete voltak nálunk az osztrák rokonok(meghajlós) Akkor kaptuk megint(fejét fogó) Nincs pofám azt mondani, hogy inkább 1 sörrel többet hozzanak a milka helyett meg vannak győződve, hogy ez elfogy nálunk(kezeit széttáró) de hát nem8kezeit széttáró) Most arra pont jó lesz,hogy leszereljelek vele téged(fetrengős)
tudom,tudom O1G. 😂
ebből is látszik, hogy már nem. szereted.... 😂
Ha csak tavasszal jössz, akkor veszel friss óriás-Milkát. Gondolom hogy nem a lejárt szavatosságú őskövületet szeretnéd rám sózni. Jól gondolom? 😍
Egyébként valami előleget láttál e már ebből a tibicsokiból?(kérdőjeles)
Én pl. bogyó óriás milkáját már befényképeztem(meghajlós) Amit a dácsia megszerzésére tett erőfeszítéséért kap majd meg(meghajlós) Tavasszal elvisszük neki a villanydákóval. (ha még életben lesz) Azért a csomitartóban lesz egy hosszabbító is amiről töltöm a dákóba az áramot, a háztartásából (hogy haza is érjünk vele) amíg majszolgatja a milkáját(kuncogós) Csak nem gondolja komolyan, hogy az áram árában nem szedem vissza a milka árát(fetrengős)
be fox már fosni ennyi tibicsokitól(fetrengős) Bár nem szeretném ha a kiszáradás hamarabb elvinne mint a kovid(fetrengős)
Az megint más ráadásul nem.is tévedtem de a fidesz érdekeltségek miatt tolodik várhatoan 😡
De a tibicsokit hozod. 😝
A buzit azt ki írta? ja az mamlasz volt(legyintős)
A glialkától a növény sem hülye lesz hanem elpusztul(fetrengős)
Ez igaz.....csak a közösböl akar minél többet 😀
Degenerált ám a nénikéd térdekalácsa.
Ezt ugatom, én egy oltottra se aggatok az oltása miatt jelzöket.
én nem azt akarom hogy hülye legyen az egér hanem azt hogy dögöljön meg
szerintem szerezz egy fél lityi kovid ellenes vakcinát az olyan az élő szervezetre mint a növényeknek a glialka (fetrengős)
pedig ilyen van(kezeit széttáró) Amikor 20 éve a jászberényi hűtőgyárban dolgoztam minden nap loptam haza egy alkatrészt.
De a qrva anyját akár hányszor összeraktam otthon a fasza hűtőgép helyett mindig egy T-72-es harckocsi jött ki belőle(mérges)
na pl. én még mindig a fejlesztésre és a többfázisú tesztelésre várok(áhitatosan néző)