Igen, ez így lett kommunikálva, valójában azt mondta Viktorunk, azért nem kérték, mert sok hónapos szállítási határidőt adtak... de valójában mégis kérték, mert nyár elejére meg is jött, most is van bőven. Megkaptuk, mire nem ért szart se - de a jóságos ejutól ennyi jár nekünk.
Egyetlen mondatot meg bírsz érteni?
- Ferink a "keleti kotyvalékkal" (tehát EU által nem bevizsgált / engedélyezett) történő oltások ellen szólalt fel, nem magukkal a védőoltásokkal szemben. Pont.
Igen. Továbbra sem tudta bebizonyítani, dokumentálni az orosz gyártó, hogy hogyan, ki , miként, milyen minőségi biztosítással gyártja a SputnikV-öt. Mint kiderült, a kiszállított oltóanyagok esetében nagyon nagy volt a minőségi szórás, ami arra utal, hogy több helyen is készültek valahol Oroszországban, de nem egyforma minőségben vagy recept alapján..Amíg ezt nem tudják dokumentálni és bizonyítani, addig nem is fognak kapni engedélyt. Amit mintákat küldtek bevizsgálásra és amilyen vizsgálati eredményeik voltak, azzal nem volt gond. Csak a gyártás körül van mutyi. Ezért is akarták megvenni Európa számos országában a gyártás jogot, licenszet, mert azzal eldölt volna a gyártás minöségbiztosításának kérdése. Csak el kellett volna jutni az engedélyeztetésig ...
Lófaszt.
Te mondtad hogy "gyártási problémák" miatt nem kapja meg.
Ha a szent nyugati gyárban nincs ilyen,és a technológia jó akkor miért nem engedik?
kurvanagy háttérháború van a gyogyszerpiacon.
És a lobbista érdek kevesebb a ruszkiknál,(magyarul nem vettek meg annyi döntéshozót mint a nagy nyugati cégek)
És egyébként is a putyin a patás ördög,nem okoz gondot ütni rajta.
KB ennyi a dolog.
Az oroszt nem fogadták el még mindig. A kínait a WHO vizsgálta és ajánlja, azt elfogadják az EU-ban is, de nem a helyi gyógyszerügynökség engedélyével. A kínai baja tényleg az, hogy az eredeti vírusváltozat elhalt példányait tartalmazza, ami a mostani többszörösen mutálódott változatok ellen kevésbé hatásos. Pl a Pfizer már változtatott is az oltóanyagán, hozzáigazítják a mutációkhoz.
Nem, arról volt szó, hogy ferid oltás ellen kampányolt - ezt színezheted akárhogy. Egyébként írtam, hogy jukacsos a memóriád - fájzert nem kaptunk eleget, orosz-kínai meg volt. persze várhattunk is volna fél évet, mire sorra kerülünk...
putyin maga nyilatkozta, hogy nem érdekli az EU, annyi oltást el tud adni, hogy így se győzik. Ő nem fog teperni a libsiknek - és nem is tette.
Ez bullshit. Az EU számos országa egyenesen gyártani akarta az orosz csodát! Nálunk a Novartis egy egész gyárat fel is húzott a célra, de voltak ilyen tervek Németországban és Olaszországban is. Nagyon akarták azt a vakcinát az EU-ban!
Nem,arrol volt szo hogy a hoztad hasonlo geci komcsi propagandamunkasok hatasara nem oltatjak magukat a nepek.Minusz a oipi fele hulye felfogaduakat.
A gödeny es lenkei fele aknamunkasok nem libsikomcsik ok inkabb penz miatt csinaljak,nincsenek is anbyiam mint ti TMK balfaszok. 😆
Ha még ez sem elég ok, akkor mi?
Aki fiatalnak és erösnek érzi magát és tud élni a rizikóval, hogy esetleg téved, annak miért ne lehetne elég indok hogy egyrészt másokat is megvéd, akik nem olyan fiatalok és kemények, azzal, hogy nem adja át nekik, és bárhova mehet tesztelgetés nélkül?!
Arról volt szó, hogy a libsik-komcsik egyéb kormányellenes népek nem oltakoznak. Nem a faxt nem! (A kínait viszont egyikük sem engedte beadni magának - Szputnyikkal oltott van "közöttünk". Azóta belátta hogy tévedett - xar dolog napi tesztelgetésekkel utazni...) 😂
Nem. Azért maradt el, mert nagyon terjedt a járvány. Mikor meglett az oltási célszám, utána meg nem maradtak el...
A foci külön téma. Hiába utálod te is, én is, az a legnépszerűbb sport, valami szelepet nyitva kellett hagyni...
Kevered a dolgok időrendjét.
TE azért mehettél állatkertbe mert az oltások előrehaladtával csökkent a vírus jelenléte,és ezért megengedték NEKED hogy mehess.
Szerintem nem kellett volna. 😂
Az az 5rendezvény megint csak nem miattam maradt el, hanem az miatt aki úgy döntött hogy nem lesz megtartva. Ha foci meccset lehet akkor azt is lehetett volna.
...maradjunk a tényeknél - nem a "szememben" - valóságban is 😂 Bocsi, de egy éjszakai portás véleménye oltás ügyben meg nem nagyon érdekel 😂 attól, hogy fideszes, még lehet nálad is hülyébb 😁
Lányukban lehetett valami kóbor gén, mert az felfogta... 😄
...legelőször azzal kezdtem, hogy úgysem fogod megérteni a lényeget. Igazam lett.
nem azért, hogy "tudjon menni ide meg oda" hanem hogy LEGYEN ALKALOM "menni ide meg oda" Tavaly kb. 5 olyan rendezvény maradt el, amire sok éve rendszeresen járok.
- Ferink a "keleti kotyvalékkal" (tehát EU által nem bevizsgált / engedélyezett) történő oltások ellen szólalt fel, nem magukkal a védőoltásokkal szemben. Pont.
Akkor és ott nem volt.
De tudom,te biztosan jobban benne vagy.
Te mondtad hogy "gyártási problémák" miatt nem kapja meg.
Ha a szent nyugati gyárban nincs ilyen,és a technológia jó akkor miért nem engedik?
kurvanagy háttérháború van a gyogyszerpiacon.
És a lobbista érdek kevesebb a ruszkiknál,(magyarul nem vettek meg annyi döntéshozót mint a nagy nyugati cégek)
És egyébként is a putyin a patás ördög,nem okoz gondot ütni rajta.
KB ennyi a dolog.
putyin maga nyilatkozta, hogy nem érdekli az EU, annyi oltást el tud adni, hogy így se győzik. Ő nem fog teperni a libsiknek - és nem is tette.
A gödeny es lenkei fele aknamunkasok nem libsikomcsik ok inkabb penz miatt csinaljak,nincsenek is anbyiam mint ti TMK balfaszok. 😆
Aki fiatalnak és erösnek érzi magát és tud élni a rizikóval, hogy esetleg téved, annak miért ne lehetne elég indok hogy egyrészt másokat is megvéd, akik nem olyan fiatalok és kemények, azzal, hogy nem adja át nekik, és bárhova mehet tesztelgetés nélkül?!
A foci külön téma. Hiába utálod te is, én is, az a legnépszerűbb sport, valami szelepet nyitva kellett hagyni...
TE azért mehettél állatkertbe mert az oltások előrehaladtával csökkent a vírus jelenléte,és ezért megengedték NEKED hogy mehess.
Szerintem nem kellett volna. 😂
Lányukban lehetett valami kóbor gén, mert az felfogta... 😄
Még ez a fórum is teljesen más. 😂
nem azért, hogy "tudjon menni ide meg oda" hanem hogy LEGYEN ALKALOM "menni ide meg oda" Tavaly kb. 5 olyan rendezvény maradt el, amire sok éve rendszeresen járok.