Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elobb dobod fel a pacskert a 4. 2/3 utan. 😛
Egy hónap múlva akar menni, nem?
Mindenfelé csak a sógorok variálnak vele.
Én se várok, de a virológusok azt szajkózzák.
Az viszont szembemegy a rendezvényekkel.
De mindegy, majd kiderül.
Szerintem meg te is. 😍
Azokrol lepattan.
Szó nem esik arról hogy nem lehet utazni.
Az csak 48 oraig,a pcr 72 ig.
Hataron,zart terben kell.
Egyenlore,kurz felolem megpukkadhat.
Meg az oltottat is aki elkapta 😄
viszont kelet felé nyugodtan indulhat a szputnyikkal(kezeit széttáró) ott egyébként is olcsóbb minden(meghajlós)
Mittomén...PCR van........
Nem varok megszoritasokat.
Aki akar,olt,aki nem nem,max rohadtul megnehezitik az ugyintezeseket,kulfoldon mar kotelezo az oltas eu dolgozoknak,majd jonnek a tobbiek,foleg ha a fajzer megkapja az allando statuszt.
En siman paros labbal rugnam picsan az oltatlant aki elkapta,es mehet haza.
Szerintem nem mégy Horvátba...
https://index.hu/kulfold/2021/...
Aztat nem tom kicseréljem a gyári 9 éves akkut már vagy jó az ugy........A teszter 93%-osnak hozza, de hát nem mai gyerek az se......
na erről is megtudtam most egy csomó mindent(meghajlós)
szóval a proace-t a saját japán üzemanyag ellátó rendszerével engedték szerelni(meghajlós) tehát amíg a többiben delphi van ebben denso(meghajlós) meg van állítólag egy jó pár ilyen különbség mint pl. motorvezérlő elektronika, konfortmodul stb. az is saját és állítólag ezek legendásan jók(kezeit széttáró) A fékrendszer is saját nem francia elméletben ezek is többet tudnak. Annó láttam egy jutubos vidit ahol fékezgették a 4 konszernmárkát és messze a tojó volt a legjobb(kezeit széttáró) tény és való az alapmotor az pözsó(kezeit széttáró)
antigén nem jó nekik?
kell neki 24óra,jobb lesz megjegyezni.
Rossz lóra tettél, vártál volna a pfájzerra.......no meg kurtz is beleszarik
Akkor semmit nem tudsz, csak idézni?
Az se rossz.
De neked mi a meglátásod a megszorításokkal kapcsolatban?
Mikorra saccolod?
Bazzdmeg!
Ez tervben van.
Jó, majd megközlöm. PCR biztos kell, azt azé viszek.
Eleg hiteltelen olyantol aki egy japonak alcazott francia budiban eli le az eletet.
ja nem azt nem vállalom nekem elég kimerítő itt is a diskurzus(meghajlós)
Hat minnel elobb ha megkernelek. 😀
hallottam róla én is leírhaTOM NEKED: nos. állítólag a hengerhiányos motorokat nem engedik be az ország területére kivált képen azokat a bugyisokat nem(kezeit széttáró)