hosszú távon a természetes szelekció jó dolog
évezredekig elvoltunk a mostani felépítésünkkel
a gyenge elhullott a hibás genetikai anyag nem szaporodott
a mi korosztályunktól egyre több hibás génnel rendelkező egyed megmarad és szaporodik
és ez nem jó
pluszban ezekkel az oltásokkal ( ami nem ad végleges védettséget) még rontunk a helyzeten
végül az lesz hogy gyógyszereken és oltásokon fogunk élni
Nulla kockázatot vállaltunk. Utána olvastam hogy működik egy oltás készítése, mit tartalmaz és milyen gyorsan ürül ki a szervezettből...
itt is csak a tudatlanok rettegnek...
Honnan tudod mennyire lett volna veszélyes korlátozások, lockdown és oltások nélkül? Ez olyan mint hogy azt mondod a lakásban nincs is szúnyog, milyen hülye dolog már a szúnyogháló? Ja az, de mégis az van, hogy kinn meg van szunyog ...
Mindig ök lovagolnak a témán...
Számomra megszűnt a Covid mint veszély és mint járvány és úgy is mint korlátozó tényező. Ha lesznek is még korlátozások, nem az oltottaknak...
itt senki nem lázadozik azon, hogy ti beoltattátok magatokat(kezeit széttáró) Bátrak voltatok kockázatot vállaltatok vagy megszívjátok később vagy nem(meghajlós) folyamatosan ti basztattok, hogy mi miért nem(kezeit széttáró) mondhatnám azt is, hogy batyu faszáért de én pl. alul leírtam(meghajlós)
Miben kellene biztosnak lenni?
Van egy járvány, amire vannak oltások. Mivel a világ hisztizik a járvány miatt, igazi debilség lenne nem komolyan venni. Na meg mennyivel könnyebb? vagy egy telefonos igazolásom, amit bárhol elfogadnak, gyakorlatilag mindenféle korlátozás megszűnt egycsapásra. nyaraltam a nyáron, oda megyek ahova akarok, nem kell tesztelgetni, stb...
Teljesen biztos vagyok a dolgomban, abban is hogy a következöt is be fogom adatni...
Nem, de nem is lázadozok azon, hogy mások miért teszik?!
Nekem mindegy ki mit csinál. A lehetőség adott, hogy elkerüld a covid-ot, vagy az Influenza-t, stb. Hogy élsz vele, az a magánügyed.
és nem azok a gyávák akik oltottak(ujjával nemet mutató) ti hősök vagytok baszki.(meghajlós) persze a hülye vagy a hős között egy paraszthajszál a különbség(fetrengős) A kategóriát majd az idő visszaigazolja.(óranézegetős) Nem utolsó sorban nektek köszönhetik a gyávák,hogy valószínű nem kell oltakozniuk.(gondolkodós) Mert mi azok vagyunk(meghajlós) Nem oltatjuk be magunkat egy senki által nem tudott mivel egy olyan betegség ellen ami a lakosság 0,001%-ra akár veszélyes is lehet.(kezeit széttáró) Még az a szerencse, hogy a számok tekintetében nem tiltják be azonnal a közúti közlekedést(gondolkodós) Sokszorosan veszélyesebb halálozás tekintetében a vírushoz mérten. És nagyon sok mindennel van ez így az alkohollal, cigarettával még 1000 dologgal ami a vírushoz mérten biztosabb halál.
Nem kényszerítik rád egyik gyógyszerűeket sem, ahogy a védőoltást sem. Nem kötelezö az inzulin, ha valaki cukorbeteg,, lehet megvakulni, meg végtagokat levágatni. Vagy nem kell vérnyomás csökkentő, jöhet az agyvérzés, A Covid oltás sem kötelezö, megspórolod az államnak, ha nem kéred. Ha neked vállalható rizikó hogy esetleg elkapod és nem lesz jó, megteheted...
évezredekig elvoltunk a mostani felépítésünkkel
a gyenge elhullott a hibás genetikai anyag nem szaporodott
a mi korosztályunktól egyre több hibás génnel rendelkező egyed megmarad és szaporodik
és ez nem jó
pluszban ezekkel az oltásokkal ( ami nem ad végleges védettséget) még rontunk a helyzeten
végül az lesz hogy gyógyszereken és oltásokon fogunk élni
itt is csak a tudatlanok rettegnek...
Számomra megszűnt a Covid mint veszély és mint járvány és úgy is mint korlátozó tényező. Ha lesznek is még korlátozások, nem az oltottaknak...
Van egy járvány, amire vannak oltások. Mivel a világ hisztizik a járvány miatt, igazi debilség lenne nem komolyan venni. Na meg mennyivel könnyebb? vagy egy telefonos igazolásom, amit bárhol elfogadnak, gyakorlatilag mindenféle korlátozás megszűnt egycsapásra. nyaraltam a nyáron, oda megyek ahova akarok, nem kell tesztelgetni, stb...
Teljesen biztos vagyok a dolgomban, abban is hogy a következöt is be fogom adatni...
Nekem mindegy ki mit csinál. A lehetőség adott, hogy elkerüld a covid-ot, vagy az Influenza-t, stb. Hogy élsz vele, az a magánügyed.
mindenkit basztatott már akkor amikor még elérhetetlen volt a vakcina
Te mindent beadatsz magadnak ami nem kötelező?