Szerintem egyikse, drága, zajos, nem mobil mert egy vagy két vastag csövel ki kell kötni a falhoz, kerülgetni kell mert a földön van, helyet vesz el a térböl, a kondenzvizzel is.bajlodni kell.
Konténerekbe vagy nagyon szükség megoldásnak jo.
Sok pénzt nem ölnék bele, hamar rájönnek a hátrányaira akik vesznek és következö szezonban féláron adják el az alig használt gépet. Nagyon mellé löni nem lehet vele a márkát illetöen amivel eddig találkoztam egyik se volt különösebben problémás müszakilag.
Life felszereltséggel, 65 lovas szívómotorral, klíma és tablet nélkül.... Az a szar most jóval többe kerül, mint én tavaly az egész tisztességes Zen-t vettem. Inflálódunk rendesen.
Nézzetek szét mindenütt. Békás-tó körül még két éve nagyon pocsék volt az út, a parajdi sóbányát is egyszer érdemes megnézni, de többet nem érdemel: gyerek kalandparkot, búcsús helyet csináltak belőle pár éve.
7,2 az autó. Ebből lejön a 2,5 az 4,7. Az asszony szarját 2 ft körül tervezem értékesíteni így konkrétan 2,7 millébe fog fájni tokkal vonóval(meghajlós) Bár amennyire megy felfelé a használt autó ára lehet jövő tavaszra kiteszem 3-ra(fetrengős)
Konténerekbe vagy nagyon szükség megoldásnak jo.
Sok pénzt nem ölnék bele, hamar rájönnek a hátrányaira akik vesznek és következö szezonban féláron adják el az alig használt gépet. Nagyon mellé löni nem lehet vele a márkát illetöen amivel eddig találkoztam egyik se volt különösebben problémás müszakilag.