Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem egyikse, drága, zajos, nem mobil mert egy vagy két vastag csövel ki kell kötni a falhoz, kerülgetni kell mert a földön van, helyet vesz el a térböl, a kondenzvizzel is.bajlodni kell.
Konténerekbe vagy nagyon szükség megoldásnak jo.
Sok pénzt nem ölnék bele, hamar rájönnek a hátrányaira akik vesznek és következö szezonban féláron adják el az alig használt gépet. Nagyon mellé löni nem lehet vele a márkát illetöen amivel eddig találkoztam egyik se volt különösebben problémás müszakilag.
Üdv! Mobilklímában mi az elfogadható márka, mit érdemes megvenni belőle? Illetve mobilklímánál mire érdemes figyelni?
Te hamarabb el fogsz patkolni, Pipi is megmondta: két hét! 😆
Inkább a szancsora.
Amint beadja a kulcsot tuti kitometem es felrakom vizkopőnek a puskasra. 😆
menj, amíg tucc. Nemsoká elpatkolsz úgyis, mire várnál? Én is hasonlóan csinálom 😄 bár én kb 2-vel rövidebb vagyok, és egészséges.
Amilyen verdákkal tele az utak mostanság... a 184 lovas bömbit kevésnek érzem néha... nagy dízelek rámtolnak... 😩
Nem is volna hülyeség, még van 20 nap szabim, az öreglány meg tavasz óta nyugdíjas, ráérne.... Hmm .
Mi tart vissza? Bedobod az öreglányt a narancsba, oszt go... motorral a te korodban már nem ajánlott 😄
Life felszereltséggel, 65 lovas szívómotorral, klíma és tablet nélkül.... Az a szar most jóval többe kerül, mint én tavaly az egész tisztességes Zen-t vettem. Inflálódunk rendesen.
Ja, hogy Máramarossziget felé mentek? Oda én is szívesen mennék, ott harminc éve voltam utoljára.
Persze mert csak helybeszaladgálosnak jó 😄
Most láttam, itt a szálló elött egy pizzéria, a futárautóik olyan klijó izék, mint Bogyóé, csak nem olyan szép fidesznarancs 😂
Nézzetek szét mindenütt. Békás-tó körül még két éve nagyon pocsék volt az út, a parajdi sóbányát is egyszer érdemes megnézni, de többet nem érdemel: gyerek kalandparkot, búcsús helyet csináltak belőle pár éve.
Az igazi autó nem itt kezdődik,de mondjuk egy családba második autónak az asszonynak jó lehet.
Arra még nem jártam. Lesz itthontól egy 1000 km karika - vagy még több...
Békás szoros - gyilkos tó - sóbánya - Transzizék már megvoltak.
Te egy csigazbalo fostömlőt vettel,amit ugy tukmaltak mert a kutya nem vette.
Cigit csempesztek?
Én tavaly 4,059-ért igazi autót vettem ötcsillagos törésteszttel, nem ezt a ceruzaelemes kínai Dácsiát... 😍
Most autózok asszonnyal. Motorral majd fel az ukrán határ közelébe, van ott valami nemzeti park.
Tolod?
Faxt 😁az veszélyes, nem ülök rá 😅
Motor 21-én indul, Erdélybe.
A felaras tafot nem szamlom.
7,2 az autó. Ebből lejön a 2,5 az 4,7. Az asszony szarját 2 ft körül tervezem értékesíteni így konkrétan 2,7 millébe fog fájni tokkal vonóval(meghajlós) Bár amennyire megy felfelé a használt autó ára lehet jövő tavaszra kiteszem 3-ra(fetrengős)
Motorral?